PXN v10pro idi sanırım bir bak istersenarkadaşlar henuz bütçe belirlemedim ama 15kdan cok olmasın olabildigince ucuza cozmek istiyorum beamng ets asseto filan oynarım oneriniz varmı
hocam vd6 biraz pahalıPXN vd6 idi sanırım bir bak istersen
PXN v10pro idi sanırım bir bak istersen
https://www.gaming.gen.tr/kategori/cevre-birimleri/direksiyon/?markalar=pxn buradan bakabilirsin forumda kullanan ve incelemesini yapanlar var f/p bir markaarkadaşlar henuz bütçe belirlemedim ama 15kdan cok olmasın olabildigince ucuza cozmek istiyorum beamng ets asseto filan oynarım oneriniz varmı
V10 pro hocam karıştırdımhocam vd6 biraz pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam v10 pro ile ultra arasında ne fark varhttps://www.gaming.gen.tr/kategori/cevre-birimleri/direksiyon/?markalar=pxn buradan bakabilirsin forumda kullanan ve incelemesini yapanlar var f/p bir marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
V10 pro hocam karıştırdım
Tork ve sanırım pedal farkı var ets2 vs için bence V10 pro ideal fark anlamında bilgim yok ben tahmin yürüttüm alacak olursam ama debriyaj olanı alırım sanırımhocam v10 pro ile ultra arasında ne fark var
hocam bide düz v10 var o vitesli 16k civari o nasıldırTork ve sanırım pedal farkı var ets2 vs için bence V10 pro ideal fark anlamında bilgim yok ben tahmin yürüttüm alacak olursam ama debriyaj olanı alırım sanırım
Moza düşünüyordum fakat mozada bu aralar indirim yok moza geçen sene 22-23 bin bandına falan düştü o zaman harikaydı bence fiyatı banka kampanyası ve ile o fiyata almak alternatif şuan PXN var ki güzel forumda bir arkadaş alıp kullanıyordu inceleme de yapmıştıTork ve sanırım pedal farkı var ets2 vs için bence V10 pro ideal fark anlamında bilgim yok ben tahmin yürüttüm alacak olursam ama debriyaj olanı alırım sanırım
Tork farkı yok hocam. Tek farkı pedallarıTork ve sanırım pedal farkı var ets2 vs için bence V10 pro ideal fark anlamında bilgim yok ben tahmin yürüttüm alacak olursam ama debriyaj olanı alırım sanırım
Bana ets2 vb oyunlar için V10 pro önermislerdihocam bide düz v10 var o vitesli 16k civari o nasıldır
hocam v10 ultrada debiryaj yok ama daha pahalı nasi işTork farkı yok hocam. Tek farkı pedalları
Düz V10 dişli model. Artı olarak yazılım desteği yok. 2026 yılında dişli motorlu model alınmaz.hocam bide düz v10 var o vitesli 16k civari o nasıldır
vites kac paradır ki hocam v10 pro alıp yanına vites alsak aynı paraya denk gelirmiBana ets2 vb oyunlar için V10 pro önermisler