LegendaryCrazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 796
Şaka Maka 11k da iyi ha, tam olması gereken fiyat, Gaming Gen en baba 13 mü 14k mı ne yaptı şimdi fiyat fiyuvv
En güzel artısi olmayan ürünleri erken stok açması ve ülkeye getirmesi kalan konularda savunmam birçok arkadaşıma ürün aldırdım hepsinin aynı şikayet ürün çok gecikti demeleri ben sabretmeyi öğrendim ama her adam sabretmez.jumbum hakkinda 1 tane olumlu yorum duymadim daha
Bu arada grupta bir arkadaş bunları mahkemeye vermişti ürün yokken satış yapıp parayı değerlendirip getirmiyorlar ve parayı kullanıyorlar diye haberiniz olsun
Sadece 5 tane mesajın var, ve tüm mesajların yalnızca bu şirket hakkında sen bu şirketin ortağı veya sahibi misin? Çünkü öyle bir izlenim veriyorsun, adam dava dosyalarını buraya atmak zorunda mı ? Şikayetleri ve şirket tarafından iptal edilen siparişlerin ekran görüntüsü atmış daha ne olsun.Mahkeme/dava dosyası nerede ?
Konunun yarın netleştirip bilgi paylaşacağım.
Hocam müşterileriniz ile yakından ilgilenemiyorsanız forumda dava dosyası veya numarasını dilenmeye ne gerek var?Mahkeme/dava dosyası nerede ?
Arkadaş daha ne istiyorsun anlamıyorum belli ki şirket çalışanısın ki defalarca sa söyledim ben karalama yapmıyorum böyle bir sorun çıkma olasılığı var bunu dikkate alarak yapın diye uyardım burada ki insanları. Aynısını connectgame de diyorum bir mouse aldım garantiye gönderene kadar canım çıktı. Gönderdim sarj soketi sıkıntılı idi yaptılar gönderdiler bu sefer de gönderdikleri kargo parasını bana ödettiler cüzi miktar olduğu için ve ugrasmamak için vermedim thh ye versem çatır çatır alırdım o yüzden burada marka karalama falan yok siz işinizi düzgün yapın böyle muhabbetler de boş boş savunmaya geçmeyinMahkeme/dava dosyası nerede ?
Hay ağzına sağlık kardeşim biz burada firmalar arası rekabet olsun isteriz son kullanıcı olanlar bizleriz rekabet oldu mu indirimde olur bu da bizlere yarar önce bir iğneyi kendilerine batırmaya çalışsalar her şey düzelecek zatenHocam müşterileriniz ile yakından ilgilenemiyorsanız forumda dava dosyası veya numarasını dilenmeye ne gerek var?
Lütfen önce şikayetvar, THH ve diğer forumlardaki imajınızı düzeltmeye çalışın. Markasınız siz.
Nedir bu müşteriye geç cevap verme, talep edileni sunamama? Ne kadar yoğun olabilirsiniz sanki ? Çocuk işi şunlar yani marka olarak nasıl yapamıyorsunuz aklım almıyor. İki cevap vereceksiniz. Hani alın beni, uzaktan ben yapayım ücretsiz hizmet size, maksimum yaptığınız depoyu veya tedariği sağlayan kişiyi arayıp "-stok var mı? , -yok." cevabı almak. Trendyol, Hepsiburada, Amazon üzerinden yaptığınız satışlarda bile gecikmeler yaşanıyor. 5 kişiyle falan mı dükkan açtınız ? Büyük satış yerlerinde iletişimsizliği anlıyorum ama siz büyük satış yeri de değilsiniz.
Madem organik bağınız var sahipleri ile, şu sorumsuzluğun önüne geçin. Kimse sorumlu bu konulardan, kesin maaşından bakın nasıl da pırpır gibi oradan oraya müşteri için çabalıyor.
Sinerji bile imajını toparladı, hiçbir şey imkansız değil yani.
Sizden fan aldım kasama (incehesap pahalı satıyor diye) ama bozulsa güvencem 0 gibi.
Neyse sorunu burada değil, içinizde arayınız. Konu burada tek müşterinin değil, sizin genel imajınız yarattığı problem. Forumlarda satış yerlerini sıralasak listenin altlarında kalırsınız.
Bunu düzeltmeden burada müşteri avcılığına çıkılması biraz komik oluyor.
@Jumbum hesabı da banlanmış etiketleyecektim de neden banlandığını da siz düşünün artık.
Mahkeme dediğim de burada thh başvurusu var ben mahkeme diye diyorum da thh başvurusu fotoğraflar da da var zaten bu olaylara mahkeme değil de thh bakmıyor mu. Sizin için thh diye düzelttim yani fotoğraflar da da belli oluyorum biraz daha ilgilenin müşterileriniz ile zarar değil emin olun daha kârlı çıkarsınızMahkeme/dava dosyası nerede ?
Hayır bir de karalama diyor ya ona üzülüyorum benim ne zorum olur ki siteyle ben son kullanıcıyım defalarca da söyledim. Çoğu insan bir hevesle çoğu da zar zor birikimi ile alıyor böyle tatsız olaylar yaşayınca da soğuyor bunu anlatmak istedim yoksa jumbumdan alınsa ne olur x firmadan alınsa ne olur ürün benim cebime giren çıkan ne@MovesLikeJaggeR bizim arkadaş verdi![]()
2aya yakındır havn hs 420 bottom fan bracket aldık 2 adet gelmedi.
1 ay dağa bekle dediler felan filan oldu birşeyler.
bende bir ara ürün aldım 3 gün sonra iptal ettim banlamışlar garipler![]()
wp hattıda doğru düzgün yok kapattılar iletişim maile zor oluyor.
gün veriyorsan getir zaten bekliyor adam senden bu ürünü aylarca teslimet süresi geçiyor 1 ay dağa bekle demek mantıksız.
önceden ürün aldım sorunsuz gelen ürünler var tamam getiriyor ama müşteri uslubu yanlış iletişim yok.
adam 1ay dağa beklerim gelmezse mahkameye veririm der demez ürün iptal etmeleri saçma sen adama sordun mu iptal edicen mi diye kaç ay dağa bekleyecek.
Doğru söylüyor arkadaş jumbum güvenilir değil. Çok basit bir ürün olan termal macun sipariş etmiştim ve stoktaydı yani teslimat zamanı 1-2 gün içinde kargoda şeklindeydi. 4 iş günü geçti ve hala kargoya çıkmaması üzerine kendilerine ulaştım. Dedikleri şey ürün stokta değil sipariş edersek 1 ay beklersiniz dilerseniz başka bir macun gönderebiliriz dediler. Böyle saçmalık duymamıştım yani ben ulaşmasam kendilerine beni arayıp stokta yok efendim diyecekleri yoktu. Bir daha kalem bile almam oradanBu grup değil bizim wp grubunda bir arkadaş hatta yazışmayı bulursam atayım buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sunarsam ne olacak peki
Ama sorsan ben karalıyorumDoğru söylüyor arkadaş jumbum güvenilir değil. Çok basit bir ürün olan termal macun sipariş etmiştim ve stoktaydı yani teslimat zamanı 1-2 gün içinde kargoda şeklindeydi. 4 iş günü geçti ve hala kargoya çıkmaması üzerine kendilerine ulaştım. Dedikleri şey ürün stokta değil sipariş edersek 1 ay beklersiniz dilerseniz başka bir macun gönderebiliriz dediler. Böyle saçmalık duymamıştım yani ben ulaşmasam kendilerine beni arayıp stokta yok efendim diyecekleri yoktu. Bir daha kalem bile almam oradan![]()
Forumda bile tavırlar yerlerdeyken, satış sonrası müşterilere neler çektiriyorsunuzdur kim bilir.Firmayla organik bağım var iddianız delillere dayanmadığı sürece "karalama" dan öte değildir. Belge bilgi varsa iletin yoksa mesajı düzeltin lütfen.