Çözüldü✓ Pc Reklam Virüsü yardım edin!

KaraKartall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
730
Arkadaşlar nasıl olduysa bir şekilde bilgisayarıma reklam virüsü girdi. Bilgisayarı her açtığımda cmd otomatik çalışıyor ve Google Chrome'dan reklam sayfaları açılıyor. 1 haftadır denemediğim yöntem kalmadı.

1- Windows baslangıç uygulamalarindan cmd'yi devre disi birakiyorum ama tekrar devreye giriyor.
2- Malwarebytes ile tam tarama yaptım. Çözüm olmadı. Yine adwclaner ile temizleme yaptim cozum olmadı.
3- CCleaner ile baslangıç uygulamasi cmd yi siliyorum tekrar geliyor.
4- Kayit defteri dûzenleyicisinden direkt olarak kayiti siliyorum ancak yarin tekrar geliyor.

Allah için yardim edin. Format atmadan bu sorunu bir sekilde cozmek istiyorum.

Çözüm:

KVRT (kaspersky Virus Removal Tool) indirip tam tarama yapın. Bulunan Trojenleri silin.
WhatsApp Image 2026-02-17 at 23.36.27.webp

Ara kısmına yazarak Kayıt defteri düzenleyicine girin (HKEY_CURRENT_USER\Software \Microsoft\Windows\Current Version\Run) bu yolu takip edin. Oradan reklam virüsünü göreceksiniz sağ tık ile onu da silin. Örnek resim:
Ekran görüntüsü 2026-02-17 235304.webp

Autoruns isimli uygulama ile başlangıç uygulamalarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. İşlemler bu kadar.

Son düzenleme:
Kaspersky indir tarat veya ücretsiz birtane antivirüs programı

virüs girdimi en sağlıklı çözüm format

Arkadaşlar nasil olduysa bir şekilde bilgisayarima reklam virusu girdi. Bilgisayari her açtigimda cmd otomatik calisiyor ve google chrome'dan reklam sayfaları açîlıyor. 1 haftadır denemediğim yöntem kalmadı.

1- Windows baslangiç uygulamalarindan cmd'yi devre disi birakiyorum ama tekrar devreye giriyor.

2- Malwarebytes ile tam tarama yaptım. Çözüm olmadı. Yine adwclaner ile temizleme yaptim cozum olmadı.

3- CCleaner ile baslangic uygulamasi cmd yi siliyorum tekrar geliyor.

4- Kayit defteri dûzenleyicisinden direkt olarak kayiti siliyorum ancak yarin tekrar geliyor.

Allah için yardim edin. Format atmadan bu sorunu bir sekilde cozmek istiyorum.
KVRT indir tarat ccleanerla falan temizleyemezsin onu zaten ondan sonrada autoruns ile otomatik başlangıçtaki her şeyi kapat sistemi kapat açılmadan interneti kes malwarebytes ile internetsiz tarama yap yine temizleyemezsen format at gidip şu bktan ccleanerı kullanmayın bir halta yaradığı yok

KVRT indir tarat ccleanerla falan temizleyemezsin onu zaten ondan sonrada autoruns ile otomatik başlangıçtaki her şeyi kapat sistemi kapat açılmadan interneti kes malwarebytes ile internetsiz tarama yap yine temizleyemezsen format at gidip şu bktan ccleanerı kullanmayın bir halta yaradığı yok
Valla hocam normalde cclenaer falan yuklemem ama caresizlik insana her seyi yaptiriyor maalesef

Valla hocam normalde cclenaer falan yuklemem ama caresizlik insana her seyi yaptiriyor maalesef
KVRT ile temizleyemezsen hiçbir şey ile temizleyemezsin KVRTnin amacı o zaten Virus Removal Tool

Önemli bilgileri ve dosyalarızı yedekledikten sonra UEFI USB ile bi güzel format çakıyosunuz. Bütün belleklerinizi de biçimlendirip sıfırladıktan sonra yeni ve tertemiz bir hayata merhaba diyorsunuz :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar yetersiz gelirse kaspersky ve esetin bootable programlari var onlarla ugrasabilirsini veya winpe ortamindan da bikac tool var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar yetersiz gelirse kaspersky ve esetin bootable programlari var onlarla ugrasabilirsini veya winpe ortamindan da bikac tool var
kvrt varken bunları niye önerir bir insan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,843
Üyeler
188,995
Son üye
esmaralda
Geri