Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,359
Param güvende ile 1800 TL yazmış harf FPS oyunları oynamıyorum hikayeli oynuyorum ve wireless olması çok iyi alırken nelere dikkat etmeliyim
Hocam kutsal temu aula f75 tutulmasından beridir kullanıyorum, ve bence çok iyi. almadan önce dikkat edin, bende r ve t tuşunda denerken sıkıntı yoktu ama yazı yazarken çift basma vardı. o yüzden denemeden önce deneyebiliyorsanız gidip bir deneyin. yanında 2 yedek switch veriyor eğer adam kullanmadıysa veya saklamadıysa, sonradan sıkıntı çıkarsa değiştirebilirsiniz. onun haricinde 3-4 klavye kullandım hala aulanın rgbsi yüksek geliyor. genel anlamda güzel klavye.Param güvende ile 1800 TL yazmış harf FPS oyunları oynamıyorum hikayeli oynuyorum ve wireless olması çok iyi alırken nelere dikkat etmeliyim
hayatımdaki en başarılı yatırım bu klavyeyi almam diyebilirim bu aradaHocam kutsal temu aula f75 tutulmasından beridir kullanıyorum, ve bence çok iyi. almadan önce dikkat edin, bende r ve t tuşunda denerken sıkıntı yoktu ama yazı yazarken çift basma vardı. o yüzden denemeden önce deneyebiliyorsanız gidip bir deneyin. yanında 2 yedek switch veriyor eğer adam kullanmadıysa veya saklamadıysa, sonradan sıkıntı çıkarsa değiştirebilirsiniz. onun haricinde 3-4 klavye kullandım hala aulanın rgbsi yüksek geliyor. genel anlamda güzel klavye.
bu güne kadar ki en büyük pişmanlığım büyük ihtimalle üçüncüyü almamaktır. 2 tane beyaz var şu anda, eğer bulsaydım bir tanesini siyahla değiştiricektim.hayatımdaki en başarılı yatırım bu klavyeyi almam diyebilirim bu arada![]()
iyiymiş baya he, link nerde hocam :dbu güne kadar ki en büyük pişmanlığım büyük ihtimalle üçüncüyü almamaktır. 2 tane beyaz var şu anda, eğer bulsaydım bir tanesini siyahla değiştiricektim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bebişin üzerinde elimdeki bütün keycap ve switch kombolarını denedim. en çok uyan bu oldu gibi ya.
link artık yok ndfjkndfklgd, temudan almıştım siyah olanını, diğeri de benim başka bir %60 klavyeden çaldığım beyaz tuşlar. F tuşları yok diye üst kısım düz siyah kaldı, gözüme batıp duruyor.iyiymiş baya he, link nerde hocam :d
asında şu keycap işine girilir TR piyasasında he. sermaye olsa keşkes.link artık yok ndfjkndfklgd, temudan almıştım siyah olanını, diğeri de benim başka bir %60 klavyeden çaldığım beyaz tuşlar. F tuşları yok diye üst kısım düz siyah kaldı, gözüme batıp duruyor.
hiç deneme yurtdışı açıkken ucuza ne kadar almış olsamda 15 tanesini falan aylarca satamadımasında şu keycap işine girilir TR piyasasında he. sermaye olsa keşkes.
temu kadar ucuza satıyorsanız daimi müşteriniz olurum, adamlar bu kullandığım siyah keycapi vergisiyle 350tlye satıyorlardı.asında şu keycap işine girilir TR piyasasında he. sermaye olsa keşkes.
benim düşüncemde birkaç model dışında sipariş usulü üretmek vardıhiç deneme yurtdışı açıkken ucuza ne kadar almış olsamda 15 tanesini falan aylarca satamadım