Aula f75 alınır mı 1800 tl

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,359
Param güvende ile 1800 TL yazmış harf FPS oyunları oynamıyorum hikayeli oynuyorum ve wireless olması çok iyi alırken nelere dikkat etmeliyim

alınır, tek tek tuşları dene özellikle wasd space ctrl shift esc çift tıklama veya tıklamama var mı bak sıkıntı yoksa al

zamanında temu'dan buradaki çoğu kişi gibi 500 liraya aldığımdan fiyat konusunda çok bir şey demeyeceğim., hot swap / tri mode olması büyük artılardan. switch mi bozuldu mu tak çıkar değiştir. Batarya performansı olarak da 1.5 yıla yakın olmasına rağmen hala üzmedi beni. 1-2 haftada bir şarjını fulluyorum.
hem bluetooth hem 2.4ghz hem de kablolu şekilde kullandım, gecikme ile ilgili bir sorun yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

switchleri değişebildiğinden bir nevi ölümsüz bir ürün bataryası götürdükçe.

Param güvende ile 1800 TL yazmış harf FPS oyunları oynamıyorum hikayeli oynuyorum ve wireless olması çok iyi alırken nelere dikkat etmeliyim
Hocam kutsal temu aula f75 tutulmasından beridir kullanıyorum, ve bence çok iyi. almadan önce dikkat edin, bende r ve t tuşunda denerken sıkıntı yoktu ama yazı yazarken çift basma vardı. o yüzden denemeden önce deneyebiliyorsanız gidip bir deneyin. yanında 2 yedek switch veriyor eğer adam kullanmadıysa veya saklamadıysa, sonradan sıkıntı çıkarsa değiştirebilirsiniz. onun haricinde 3-4 klavye kullandım hala aulanın rgbsi yüksek geliyor. genel anlamda güzel klavye.

Hocam kutsal temu aula f75 tutulmasından beridir kullanıyorum, ve bence çok iyi. almadan önce dikkat edin, bende r ve t tuşunda denerken sıkıntı yoktu ama yazı yazarken çift basma vardı. o yüzden denemeden önce deneyebiliyorsanız gidip bir deneyin. yanında 2 yedek switch veriyor eğer adam kullanmadıysa veya saklamadıysa, sonradan sıkıntı çıkarsa değiştirebilirsiniz. onun haricinde 3-4 klavye kullandım hala aulanın rgbsi yüksek geliyor. genel anlamda güzel klavye.
hayatımdaki en başarılı yatırım bu klavyeyi almam diyebilirim bu arada :D

hayatımdaki en başarılı yatırım bu klavyeyi almam diyebilirim bu arada :D
bu güne kadar ki en büyük pişmanlığım büyük ihtimalle üçüncüyü almamaktır. 2 tane beyaz var şu anda, eğer bulsaydım bir tanesini siyahla değiştiricektim.

1771399621465.webp

bebişin üzerinde elimdeki bütün keycap ve switch kombolarını denedim. en çok uyan bu oldu gibi ya.

bu güne kadar ki en büyük pişmanlığım büyük ihtimalle üçüncüyü almamaktır. 2 tane beyaz var şu anda, eğer bulsaydım bir tanesini siyahla değiştiricektim.

Alıntıyı görüntüle
bebişin üzerinde elimdeki bütün keycap ve switch kombolarını denedim. en çok uyan bu oldu gibi ya.
iyiymiş baya he, link nerde hocam :d

link artık yok ndfjkndfklgd, temudan almıştım siyah olanını, diğeri de benim başka bir %60 klavyeden çaldığım beyaz tuşlar. F tuşları yok diye üst kısım düz siyah kaldı, gözüme batıp duruyor.
asında şu keycap işine girilir TR piyasasında he. sermaye olsa keşkes.

hiç deneme yurtdışı açıkken ucuza ne kadar almış olsamda 15 tanesini falan aylarca satamadım
benim düşüncemde birkaç model dışında sipariş usulü üretmek vardı

bunun üretimi kalıbı v.s dersen zor biraz ama

Öyle övdünüz ki dostlar alacağım bunu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,864
Üyeler
189,172
Son üye