🔥İndirim ROG AURA 1200W +80 8074.15TL (Amazon Depo)

Şuan en büyük beklentim ram de kelepir yakalamak 0 olarak rebuild yapıyorum şuan daha iyi bir sistem topluyorum psu vs var
Raminizin tek 16'sı satacaksanız ben alırım hocam banada lazım elimde tek 16 xpg lancer 6000 cl30 var fiyatıda uçmuş mecbur ikinci el alacağım.

Raminizin tek 16'sı satacaksanız ben alırım hocam banada lazım elimde tek 16 xpg lancer 6000 cl30 var fiyatıda uçmuş mecbur ikinci el alacağım.
İkinci el bende baktım da yok gibi 2 adet buldum biri bozuk sanırım biride kutusuz

2 yıl bitince garanti nasıl sürüyor bilen var mı
benim psuya da lian li 10 yıl garanti vermiş ama filtrleme kapasitörleri falan kötü yani yusuf hoca söylemişti ltec mi ne varmış öyle bir şeydi bulk falan kaliteli yine
Neredeyse firmanın globali oraya göndermen lazım.Ama nasıl işliyor yurt dışı işi bilmiyorum.

Neredeyse firmanın globali oraya göndermen lazım.Ama nasıl işliyor yurt dışı işi bilmiyorum.
Ram arıyorum ya keşke yazın lexar aresten 4 x alsaydım kendi ramlerimden de bi 6x daha alaydım vallahi hem yedek hemde fırsat olurdu

geminiye sormuştum iletişime geçiyorsun onlar türkiyeye bağlanıp türkiye üzerinde devam ediyorlar garantiye demişti
zaten bu psu 6080 falan alırsam yetmez sanırım sizce yeter mi bi de 6080 vramini artırırlar inş

Farkındayım rgb oluşu güzel 1000w hoşuma gitti ama kablo kalitesini beğenmedim ben emaneten duruyordu 0 aldığımda
Ben raijintek cratosu zararınada olsa satıp geçmiştim hem smart fan olayı yüzünden birde kabloları bana kıytırık gelmişti hissiyat olarak.Rog daha iyi hissettirdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram arıyorum ya keşke yazın lexar aresten 4 x alsaydım kendi ramlerimden de bi 6x daha alaydım vallahi hem yedek hemde fırsat olurdu
Bende keşke Lexar Ares 2nd gen 32gb 6000mhz cl28 alsaydım diye kederleniyorum her gece.Şu XPG'yi zor alabildim.120K sistem dizip 16gb ramde kalmak da ağır koyuyo açıkçası mecbur bayılcaz.

Son düzenleme:
Ben raijintek cratosu zararınada olsa satıp geçmiştim hem smart fan olayı yüzünden birde kabloları bana kıytırık gelmişti hissiyat olarak.Rog daha iyi hissettirdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende keşke Lexar Ares 2nd gen 32gb 6000mhz cl28 alsaydım diye kederleniyorum her gece.
4 kez çıktı karşıma 6 k idi almadım

Bu atx 3.0 yanma olaylarından ben fazla mı pimpirikleniyorum acaba hocamlar? Kaç defa indirimde gördüm şu ürünü hiç almadım 3.0 diye. 3.1 arıyorum hep daha güvenli olması için

Bu atx 3.0 yanma olaylarından ben fazla mı pimpirikleniyorum acaba hocamlar? Kaç defa indirimde gördüm şu ürünü hiç almadım 3.0 diye. 3.1 arıyorum hep daha güvenli olması için
düzgün takarsan sorun olmaz atx 3.1 in farkı pinleri daha kısa yani daha kolay oturuyor kablolar ama atx 3.0 dada iyice sok güç kaynağına sorun olmaz.Zaten yakanlar ya adaptörle kullanıyordu yada düzgün takamamıştı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,861
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri