Çözüldü✓ Oyun durduk yere kapanıyor

Beyler selam, yeni sistemle alakalı bir sıkıntı yaşıyorum. Hata olarak şunu gördüm bugün. Chat gpt ye sorunca gpu veya psu kaynaklı olabileceği veya driver sıkıntısı olabileceğini söyledi. Bir fikri olan var mı? Eski sisteme yeni ekran kartı alınca sıkıntı yaşamaya başlamıştım, yeni sistemde de oyun kapanıyor yine garip şeyler devam ediyor bulabildiğim tek uyarı gibi şey bu oldu. Yaklaşık günde 5 6 bu sorun olmuş gördüğüm kadarıyla. nvlddmkm kodu
ekran kartını çıkarıp açmayı dene işlemcin apuysa falan dene bişeyler kendin yapamazsan götür bilgisayarcıya orda incelesin bi

sadece o oyunda mı?
Genelde cs 2 oynuyorum bunda ne zaman olacağı belli olmuyor. Green hellde öğretici kısmı var onun sonunda sinematik gibi bir şey giriyor hep orada patlıyor. Eğer fps sabitleme yaparsam 60 a o zaman geçebiliyorum oyun kapanmadan. İcarus ve rocket leaguede de her an olabiliyor.

Genelde cs 2 oynuyorum bunda ne zaman olacağı belli olmuyor. Green hellde öğretici kısmı var onun sonunda sinematik gibi bir şey giriyor hep orada patlıyor. Eğer fps sabitleme yaparsam 60 a o zaman geçebiliyorum oyun kapanmadan. İcarus ve rocket leaguede de her an olabiliyor.
onları neden belirtmediniz garantiye gönderirken 😢 ddu ile driver falan sildin mı hiç senin ekran kartın ne bu arada

onları neden belirtmediniz garantiye gönderirken 😢 ddu ile driver falan sildin mı hiç senin ekran kartın ne bu arada
Rtx 5060ti 16gb msi shadow 2x. Servise gönderirken hepsini belirttim. Oynadık sorun yok diyorlar. Ddu ile silip eski stabil sürücü yükledim,stüdyo sürücüsü falan yükledim denedim. Hiçbirinde değişen bir şey olmadı

Rtx 5060ti 16gb msi shadow 2x. Servise gönderirken hepsini belirttim. Oynadık sorun yok diyorlar. Ddu ile silip eski stabil sürücü yükledim,stüdyo sürücüsü falan yükledim denedim. Hiçbirinde değişen bir şey olmadı
5060ti i niye 4k da çalıştırmış bunlar ayıp lan aklıma bir şey gelmiyor

5060ti i niye 4k da çalıştırmış bunlar ayıp lan aklıma bir şey gelmiyor
Akılları sıra kartı zorlayıp sıkıntı var mı diye bakıyorlar da ben gönderirken 1080p sistemde kullandığımı söyledim zaten. Vatan bilgisayardan çöp bile almam bu saatten sonra cidden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kart eski sistemimde de siyah ekran sorunu yapıyordu sistemi komple yeniledik hala yapıyor. Sanırım hakem heyeti yolları gözüküyor bana.

Her seferinde gelip yardımcı olmaya çalıştın ama kral hakkını helal et 😅

Akılları sıra kartı zorlayıp sıkıntı var mı diye bakıyorlar da ben gönderirken 1080p sistemde kullandığımı söyledim zaten. Vatan bilgisayardan çöp bile almam bu saatten sonra cidden.

Bu kart eski sistemimde de siyah ekran sorunu yapıyordu sistemi komple yeniledik hala yapıyor. Sanırım hakem heyeti yolları gözüküyor bana.

Her seferinde gelip yardımcı olmaya çalıştın ama kral hakkını helal et 😅
sen şu dosyaları doğrula directx olayını dene yinede

İzmir'de hastaneye giderken hep yolumu uzatırdım sırf vatan ın önünden geçmemek için Allah kimseyi düşürmesin

sen şu dosyaları doğrula directx olayını dene yinede

İzmir'de hastaneye giderken hep yolumu uzatırdım sırf vatan ın önünden geçmemek için Allah kimseyi düşürmesin
Deneyeyim kanka bugün işten gelirken, sağolasın

uyumadın mı la sen
Uyuduk bro, şimdi işe uyandık 😅

Bugün şu senin dediğin şeyi deneyeyim sonra yeni psu bakcam, o da çare olmazsa vatanla güzel bir uğraşcaz gibi duruyor.

Uyuduk bro, şimdi işe uyandık 😅

Bugün şu senin dediğin şeyi deneyeyim sonra yeni psu bakcam, o da çare olmazsa vatanla güzel bir uğraşcaz gibi duruyor.
vatana gipras PSU çözümün olur umarım hiç hata kodu da yok

vatana gipras PSU çözümün olur umarım hiç hata kodu da yok
İşte şu başlıkta yazdığım şeyi yakaladım sadece, harici bir kod falan yok. Xpg core reactor 2 VE almayı düşünüyorum ama stok yok. Var mıdır bir önerin?

İşte şu başlıkta yazdığım şeyi yakaladım sadece, harici bir kod falan yok. Xpg core reactor 2 VE almayı düşünüyorum ama stok yok. Var mıdır bir önerin?
Uygun fiyatlı arıyorsan deltalara bak birde high powera

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,003
Üyeler
192,854
Son üye
Smhtyl
Geri