balabanköfte
80+
- Reaksiyon skoru
- 385
Tam sipariş veriyorken indirim bitti maalesefBen thermalright aldım 1 ay falan önce almasaydim bunu alırdım direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Matx kasalara sığıyor mu hocam 6 bakır borulu
Keşke tereddüt etmeseydin hocamTam sipariş veriyorken indirim bitti maalesef
Tekar gelebilir biraz bak istersenTam sipariş veriyorken indirim bitti maalesef
evet ama kullanma dandik diyebilirim. everest, rampage macunlarr gibiTermal macun çıktı mı kutudan
Keşke hocam saniyelerle kaçırdık hayırlısı olsunKeşke tereddüt etmeseydin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tekar gelebilir biraz bak istersen
Sağlık olsunKeşke hocam saniyelerle kaçırdık hayırlısı olsun
hafta gelir yine belki 600 olmaz ama 650 olur yine alınır. stok eritme olaydı stok 100 yaparlardıKeşke hocam saniyelerle kaçırdık hayırlısı olsun
Gece 1 de stok gelir illa diye düşünüyorumhafta gelir yine belki 600 olmaz ama 650 olur yine alınır. stok eritme olaydı stok 100 yaparlardı![]()
incehesap satmak istiyorsa stok ekleyebilirlerGece 1 de stok gelir illa diye düşünüyorum
Hocam eldeki mx4 daha yeni bitti. Güzel indirim yakalamadan macun almakta istemiyom. Fan gelince içinden çıkan macunu sürüp takıyim mi yoksa mx4 boşa gitmesin diye stock fanla bi kaç ay idare mi ediyim dersinevet ama kullanma dandik diyebilirim. everest, rampage macunlarr gibi
mx4 işlemci yüzeyine bol sürdüysen hiç macun eklemeden segotep oturttur o macun yeter diye düşünüyorum. kalın çekilen macunlar aksine daha kötü performans veriyor. tüm yüzeye ince çekilen macun daha efektif performans verdiğini deneyimledim.Hocam eldeki mx4 daha yeni bitti. Güzel indirim yakalamadan macun almakta istemiyom. Fan gelince içinden çıkan macunu sürüp takıyim mi yoksa mx4 boşa gitmesin diye stock fanla bi kaç ay idare mi ediyim dersin
Evet hocam çok sürmek extra ısıtıyormx4 işlemci yüzeyine bol sürdüysen hiç macun eklemeden segotep oturttur o macun yeter diye düşünüyorum. kalın çekilen macunlar aksine daha kötü performans veriyor. tüm yüzeye ince çekilen macun daha efektif performans verdiğini deneyimledim.