Çözüldü✓ Delta 1300w Platinum Aldım Pişman Eder mi ?

Svemort

80+
Reaksiyon skoru
154
Yaklaşık 5.400tl ye şimdi sipariş geçtim pişman eder mi ? Bir tık eski olduğunu öğrendim ama kalite açısından çok iyi olduğunuda öğrendim bir yandan önümüzdeki 3-4 yıl götürür mü ?

Yaklaşık 5.400tl ye şimdi sipariş geçtim pişman eder mi ? Bir tık eski olduğunu öğrendim ama kalite açısından çok iyi olduğunuda öğrendim bir yandan önümüzdeki 3-4 yıl götürür mü ?
Sistem nedir?
Aldıktan önce yazsanız bir de çok makbule geçecek.

Pardon okumamışım hayırlı olsun. Tam modeli nedir ?

Bende 750+80 platinium olan modeli var hocam. Cw sesinden hoşlanmıyorsanız aşırı yüksek cw sesi var. Nerdeyse alan herkesten aynı yorumu duydum
Bu modelde de geçerliyse ve takıldığınız bir konuysa dikkat edin. Ben bugün yeni psu aldım sırf cw sesi yüzünden

Bende 750+80 platinium olan modeli var hocam. Cw sesinden hoşlanmıyorsanız aşırı yüksek cw sesi var. Nerdeyse alan herkesten aynı yorumu duydum
Bu modelde de geçerliyse ve takıldığınız bir konuysa dikkat edin. Ben bugün yeni psu aldım sırf cw sesi yüzünden
Teşekkürler bilgilendirme için. Açıkçası bu fiyata böyle bir psu buldum ve denilen kalitedeyse cw sesinden rahatsız olmam

K
Teşekkürler bilgilendirme için. Açıkçası bu fiyata böyle bir psu buldum ve denilen kalitedeyse cw sesinden rahatsız olmam
O zaman kesin sıkıntısız olur hocam. Ben sadece cw sesi yüzünden ve modüler olmaması sebepli değiştirdim. Bu hem modüler hem de sesten rahatsız olmam derseniz gayet güzel bir tercih bu paraya.

bilyelerin sesinden rahatsız olmazsan sorunsuz psu dur

Yeni Teknoloji Varken Eski Teknoloji Alman Kötü Olmuş .

Resim İçinde Link Var .

1771674329253.webp

Geri