adama birkaç kişi ulaşırsa düşürme ihtimali var tabii yine satıcıya bağlı ama en azından satıcıları da bilinçlendirebilirizHocam dediğin doğru ama bunun yapilabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum maalesef. Serbest piyasa herkes yüksek yazıyor , ilanları satılmıyor ama adam sıfırı 10 olan ürüne 11den aşağı inmem diyor![]()
Sanmıyorum hocam çok fazla ilan var birkaç ilan trollediydik de umurlarinda değiladama birkaç kişi ulaşırsa düşürme ihtimali var tabii yine satıcıya bağlı ama en azından satıcıları da bilinçlendirebiliriz
bu tarz işlerde an mantıklısı söyle olur sarı sitede o tarz uyanıklar fiyat inmiyormu forumda özel konu açılır ilan sikayet diye toplu oalrak fayiş fiyatlı satış dedign anda sarı site zaten ilanı kaldırır en fazla bunu yaparsın toplu 100-200 kişi bir ilanı şikayet ederse sarı site boş durmaz diye düşünüyorum2. el bilgisayar piyasası çok saçma bunun için saçma ilanları paylaşıp fiyatları el birliğiyle düşürebileceğimiz bir başlık açmanızı rica ediyorum fikri beğendiyseniz destek yorumu atabilirsiniz şimdiden teşekkürler
evet bütün ilanlara etki edemeyiz ama bazı fiyatları biraz düşürebiliriz ve bilinçsiz satıcıları bilgilendirebiliriz
adam benim alacaklarıma etki edin diyo işte reis yolunda sljndfglksndfvmsdfg. bazı satıcılar çok gereksiz havalarda malları başkasında yok sanıyo onlardan uzak durucanSanmıyorum hocam çok fazla ilan var birkaç ilan trollediydik de umurlarinda değil
abi sonuçta serbest piyasa ama adamı uyarmak daha etik ve legal zaten bir sürü kişi fiyatın yanlış olduğunu yazarsa adam düşerbu tarz işlerde an mantıklısı söyle olur sarı sitede o tarz uyanıklar fiyat inmiyormu forumda özel konu açılır ilan sikayet diye toplu oalrak fayiş fiyatlı satış dedign anda sarı site zaten ilanı kaldırır en fazla bunu yaparsın toplu 100-200 kişi bir ilanı şikayet ederse sarı site boş durmaz diye düşünüyorum
onlardan almazsak onlarda düşmek zorundaadam benim alacaklarıma etki edin diyo işte reis yolunda sljndfglksndfvmsdfg. bazı satıcılar çok gereksiz havalarda malları başkasında yok sanıyo onlardan uzak durucan
hocam ilanların %30u sıfır fiyatının üzerinde haklısınızadam benim alacaklarıma etki edin diyo işte reis yolunda sljndfglksndfvmsdfg. bazı satıcılar çok gereksiz havalarda malları başkasında yok sanıyo onlardan uzak durucan
düşürmez şimdi agzımı kötü açmak istemiyorum ama forumda ocak ile mart ayı arası 20 sistem dizdirdim 2.el düşmeyen düşmüyor sıfır ile aynı fiyata sattıgını söyledigimiz halde o yüzden en mantıklısı ilan sikayetiabi sonuçta serbest piyasa ama adamı uyarmak daha etik ve legal zaten bir sürü kişi fiyatın yanlış olduğunu yazarsa adam düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onlardan almazsak onlarda düşmek zorunda
hocam ilanların %30u sıfır fiyatının üzerinde haklısınız
hocam bu büyük bir sorun ama birlikte birşeyler yaparsak anca çözebiliriz sonuçta 2. el alıcılar sayesinde dönerdüşürmez şimdi agzımı kötü açmak istemiyorum ama forumda ocak ile mart ayı arası 20 sistem dizdirdim 2.el düşmeyen düşmüyor sıfır ile aynı fiyata sattıgını söyledigimiz halde o yüzden en mantıklısı ilan sikayeti
var hocam ben böyle adamların ilanını şikayet ediyorum sonra açıklamayada sıfır fiyatından pahalıya satma diyorum 2-3 gün sonra ya fiyat düşüyor ya ilan kalkıyorIlan şikayeti mantıklıymış hocam ilk defa duydum
bizim ülkemizde 2. el çok garip. ben bişe satarken ederini sıfır ve 2. el piyasasına bakarak belirliyorum hızlı satmak istiyosam daha makul bi fiyat giriyorum acelem yoksa ederini giriyorum. pazarlık etmeden alamıyo kimse. makul girdiğin fiyatı geç bedava vericem desen o zaman üste bi 5-10 ateşle diyecekler. 2. elde her şeyi takip etmiyorum ama benim için hobi keyif gibi arada letgo sahibinden de araba, telefon, pc bileşenleri, oyun konsolları falan takip ederim piyasaya hakim olmayı severim. dediğiniz gibi sıfırın üstünekoyanlar mı demezsin, şrana bi roket düşünce arabaynın fiyatına 200k ekleyen mi demezsin. kendini pazarlık edebiliyo sananlar var garip bi millet olduk iyice. ben malatayda yaşıyorum depremden sonra iyice battı burası 2. elde hiç nişe bulamıyosun. bulduğun da hint kumaşı misali oluyoabi sonuçta serbest piyasa ama adamı uyarmak daha etik ve legal zaten bir sürü kişi fiyatın yanlış olduğunu yazarsa adam düşer
onlardan almazsak onlarda düşmek zorunda
hocam ilanların %30u sıfır fiyatının üzerinde haklısınız