Poco X7 Pro , Honor 400 , Oppo A6 Pro

akyldz53

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
25.000
Kamera benim için önemli değil. Arayüzü hızlı, yandex gibi uygulamalarda sorunsuz, kurye teslim programını sorunsuz çalıştıracak ve en önemlisi sağlam ve aynı zamanda uzun yıllar donma kasma yaşatmayacak bir telefon arıyorum.

Şuan ilk çıktığında sıfır aldığım Galaxy S8 kullanıyorum. Daha uygun fiyatlı ürünlerde işimi görebilir fakat uzun yıllar kullanmak istiyorum. Söylediğim telefonlar arasında kaldım. Onların içinden yada daha başka bir cihaz öneriniz varmıdır

Arayüz konusunda en gelişmiş ve stabil olanı Samsung. Galaxy A56'yı tavsiye ederim. Kasasının da metal olması önemli bir artı.

Arayüz konusunda en gelişmiş ve stabil olanı Samsung. Galaxy A56'yı tavsiye ederim. Kasasının da metal olması önemli bir artı.
Hocam kuryelik yapıyorum o yüzden elimde çok kaba geldi telefon. İnceledim ama el tutuşu olarak çok ısınamadım. Aslında içlerinde en çok ısındığım Oppo ama işlemci olarak ilerleyen zamanda sıkıntı yaratacağını düşünüyorum.

Hocam kuryelik yapıyorum o yüzden elimde çok kaba geldi telefon. İnceledim ama el tutuşu olarak çok ısınamadım. Aslında içlerinde en çok ısındığım Oppo ama işlemci olarak ilerleyen zamanda sıkıntı yaratacağını düşünüyorum.
Oppo A6 Pro'nun işlemcisi eski ve güçsüz. Bence direkt eleyin.

Kamera benim için önemli değil. Arayüzü hızlı, yandex gibi uygulamalarda sorunsuz, kurye teslim programını sorunsuz çalıştıracak ve en önemlisi sağlam ve aynı zamanda uzun yıllar donma kasma yaşatmayacak bir telefon arıyorum.

Şuan ilk çıktığında sıfır aldığım Galaxy S8 kullanıyorum. Daha uygun fiyatlı ürünlerde işimi görebilir fakat uzun yıllar kullanmak istiyorum. Söylediğim telefonlar arasında kaldım. Onların içinden yada daha başka bir cihaz öneriniz varmıdır
a6 pro direk ele zaten onu geç. Arayüz konusunda Honor'dan memnunum ben. X7 Pro saf işlemci cihazı, honor 400 daha genel kitleye hitap eden kapsamlı bir donanım paketi ile geliyor. Kuryeyseniz fiyatını çok pahalı bulsam da magic 8 lite modelini bi düşünebilirsiniz. Tam kurye telefonu bence, devasa bir bataryası var gün boyu sıkıntısız konum kullanırsınız, hızlı şarjı da var. Dayanıklılık tarafında marka iddialı diyor, yağmurda falan kullanırsın. Sıkıntı tarafı fiyatına oranla eski bir işlemci kullanıyor (snapdragon 6 gen 4)

ben de honor 400 kullanıyorum ama fiyatı çok artmış arada özel indirime giriyor hepsiburadada falan alınacaksa o şekil alınabilir

a6 pro direk ele zaten onu geç. Arayüz konusunda Honor'dan memnunum ben. X7 Pro saf işlemci cihazı, honor 400 daha genel kitleye hitap eden kapsamlı bir donanım paketi ile geliyor. Kuryeyseniz fiyatını çok pahalı bulsam da magic 8 lite modelini bi düşünebilirsiniz. Tam kurye telefonu bence, devasa bir bataryası var gün boyu sıkıntısız konum kullanırsınız, hızlı şarjı da var. Dayanıklılık tarafında marka iddialı diyor, yağmurda falan kullanırsın. Sıkıntı tarafı fiyatına oranla eski bir işlemci kullanıyor (snapdragon 6 gen 4)
Bizim kuryelik biraz farklı. Yağmurda çıkmıyoruz, günde 4-5 saati geçmiyor maksimum telefonu kullanacağımız süre. Söylediğim gibi en önemli olan tarafı önümüzdeki senelerde kasmadan donmadan beni idare edebilmesi

s25 fe direk önerim olur.

X7 pro aralarında en uzun ömürlüsü olur muhtemelen. İşlemcisi iyi olsaydı magic8 lite daha iyiydi ama sana uzun yıllar performans lazım olduğu için x7 pro daha mantıklı
Tam bütçe öğrenebilirsek daha iyi alternatiflerde sunarız.

dostum direk x7 pro alıp keyfine bakıyosun samsung a56 önermişler korkunç kötü bi telefon , oppo a6 pro demişsin o da parasını haketmicek kadar zayıf bi telefon, honor 400 ise fiyatını haketmiyor çok fiyatı artmış normalde güç kaybına rağmen önerirdim ama sana güç lazımmışa nladığım kadarıyla o yüzden x7 pro işini görücektir

Poco X8 Pro 8 256 yakında lansmana özel 25000 den satışa çıkar

A56 çöp telefon samsungun alt tabaka telefonları alınmaz minimum S serisi telefonları alnıır alt tabaka telefonlar sorunlar problemler kısa ömürleriyle meşhur al poconu 3 yıl rahat götürür seni kurye adamsın zaten sonra sağlam telefon alırsın kendine daha fazla özellikli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri