ne yapsalar ne etseler de hala oynuyoruz şirketten devam , qiyana nerf atmasınlar yeter15 senelik oyun her şeyi sıkıntılı hala daha leş şirket ya
İndie şirketten ne beklersin düzelir bir 10 yıla15 senelik oyun her şeyi sıkıntılı hala daha leş şirket ya
Sisteminiz ne hocamApex Legends gibi oyunlarda 144 FPS alıyorum LoL'de 70 üstü zor alıyorum takım savaşlarında 30'a kadar düşüyor
180lere kadar düşüyor dediğin değer sistemin için çok iyi bu arada ama drop girmemeli7700xt 7600 işlemci var 2k oynuyorum ama 180 lete kadar düşüyor sinir bozucu bir şey oynayışına etki ediyor takılma yapıyor nedense
hocam bilgisayar iyi ama takılmalar oluyo takılma dediğim mikro takılmalar bide bu aldığım FPS saçma bence CS2 240 200 arasıSisteminiz ne hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
180lere kadar düşüyor dediğin değer sistemin için çok iyi bu arada ama drop girmemeli
eski istemci olduğu için böyle 240 FPS üstü takılma yaratır 1 ki Hz mouse sıkıntı yaratırSınırlama olmadan 500-600 Fps arası alıyorum ama takılma olmasın diye 240 Sabit hiç drop yemiyorum LAKİN mousemi 8Khz moda aldığımda 10 fpse kadar düşüyor haberiniz olsun eğer mouseniz 4 Yada 8 Khz ise 1K yapıp oynayın