Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,381
Lianli ne kullanıyor yeni modelde?sana dediğim konu asetek ses konusunda sorunları var ister istemez.
Lianli ne kullanıyor yeni modelde?sana dediğim konu asetek ses konusunda sorunları var ister istemez.
genel olarak asetekLianli ne kullanıyor yeni modelde?
Ryuo IV'nin fanları çok sesli ve yetersiz diyorlardı. Benim vazgeçme sebebim ise Asus'un yazılımı bence kötü, özellikle sanırım çok özelleştirme yapamıyorduk diye hatırlıyorum sınırlı idi. Tabi sen kontrol et ben ilk daha çok ekosistem ve görünüşe takıldığım için (Lian Li LCD fanlar var, aio fanları farklı olamaz benim için) çok da kafa patlatmadım, direk ilk adımda eleniyor benim için üstüne 20k ben, Lian Li Curved'i 15k ya bekliyorum, hatırlısı. 20k versem TRYX alırım.Açık sözlülüğün bu kadarı teşekkür ederimThermalright için uygulaması kötü diyorlar ve 6400 RPM ile çalıştığı için o da çok sesli. ASUS ROG RYUO IV 360 düşünüyorum acaba o nasıl?
kanka 5080 için lazım bir de yukarıdaki cpu besleme içinhttps://www.incehesap.com/lian-li-strimer-wireless-24p-g89-pw24-1w-t-00-fiyati-75938/ bu anakartın büyük yerine. 24 pin olan.
bu ikisinden birini de sen seç birisinde 8 şerit rgb var birinde 12 şerit rgb var. Ekran kartında 12vhp olduğunu varsayıyorum. ve benim kişisel görüşüm 12 şeritli olanı al 8 şerit olan o kadar şatafatlı durmuyor.
![]()
Lian Li Strimer Wireless 16+8 (G89.PW16-81W.00) - incehesap.com
Lian Li Strimer Wireless 16+8 (G89.PW16-81W.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Alıntıyı görüntüle![]()
Lian Li Strimer Wireless 16+12 (G89.PW16-121W.00) - incehesap.com
Lian Li Strimer Wireless 16+12 (G89.PW16-121W.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
içinden çıkıyo o la değiştirebiliyon. bağlanan kısım halen siyah ama şu bracket kısmını beyaz yapabiliyorsun. clipsli zatenAlıntıyı görüntüle
Asia horse da güzel yapıyor onlarda bakın bence24p stimer için güzel fiyat. Lian li'nin usb kontrolcüsü olmadan kontrol edemezsiniz ama içinden çıkacaktır muhtemelen. Ben 4.200'e almıştım sinerjiden usb kontrolcüsüyle beraber gelmişti.
![]()
Lian Li Strimer Wireless 24P (G89.PW24-1W-T.00) - incehesap.com
Lian Li Strimer Wireless 24P (G89.PW24-1W-T.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Alıntıyı görüntüle
aynen güzel ve ucuz ama yanma olan reddit konuları var bazen korkutuyor beniAsia horse da güzel yapıyor onlarda bakın bence
Bende de var önceki sıvı soğutmam 3-4k bandında bir sıvı soğutmaydı. O kadar sessizmiş ki. Tryxx çok sesli fanları değiştirdim işe yaramadıvalla benim panoroma iyice cozurttu şimdide inanılmaz uğultu sesi geliyor cızırtıyla beraber. Yedek bir AIO alınca yollayacağım garantiye. sakın alma uzak dur pişman olursun normal panoroma alınabilir ama @Shaco kullanmıştı onu yorum yaparsa
Try ekran altından ses geliyor üst fanlar kötü değildi.Bende de var önceki sıvı soğutmam 3-4k bandında bir sıvı soğutmaydı. O kadar sessizmiş ki. Tryxx çok sesli fanları değiştirdim işe yaramadı
direk kablo olarak almamakta fayda var bence üzerine geçirmeli almak daha iyi benceaynen güzel ve ucuz ama yanma olan reddit konuları var bazen korkutuyor benikendime takmadım allahtan.
ekran kartı kablosu asian horse 16 pin hariç hepsini kullanırım genelde onda gördüm.
çünkü kaliteli power da bile yanıyor o yüzden nvidia uyumlu alirken dikkat etmek lazım.
Alıntıyı görüntüle