Gider boy ölçüleri bunlarBüyük ele gider mi ki air
b650 c4h'ımdam memnunum sus.git anakart al önce
Air güzelde batarya çok kafa karıştırıyor
hocam öyle de öbürü de 4k yani çok çok bir fark yok almışken bir kere en iyisini almak lazım 750tl oynuyorbu benide düşündürdü ama bi mousea 5k vermek istemiyorum
x1 v2 de ultimate 2.0 dan iyi mi? şimdi bu air ? düz halinden iyidir evet.Gider boy ölçüleri bunlar
125 x 64 x 40
biraz da makarasına diyorum ya takıntı oldu mouse diyince zowie öneriyorumabi ortamda onu satan yoktur üstüne abim internete yazdı televizyon çıktı bir sürü zowie model mouse var
Çin sağolsun ama iyi üretiyorlarbu yeni çıkan markalar nasıl hocam bilmiyorum da atk gibi garip garip markalar nerden çıktı eskiden yoktu bunlar
Bilmiyorum bakmam lazımx1 v2 de ultimate 2.0 dan iyi mi? şimdi bu air ? düz halinden iyidir evet.
Bendede atk takıntısı oluştu forumda herkese A9 öneriyorumbiraz da makarasına diyorum ya takıntı oldu mouse diyince zowie öneriyorum![]()
bdediğim gibi uzun saatler günler götürecek FPS oyunlarında iyi performans verecek dayanıklı olacak bir şey istiyorum beyaz olacak gerekirse biraz daha bekler bütçeyi 5 e çıkarırım (baya zor ama bilmiyorum)biraz da makarasına diyorum ya takıntı oldu mouse diyince zowie öneriyorum![]()
O sırada bizim kalite takıntısıyla 4k verip aldığımız dümdüz turuncu artisanmousepad fena iyi ya.
O zaman yavaş yavaş beast x e kayın sizbdediğim gibi uzun saatler günler götürecek FPS oyunlarında iyi performans verecek dayanıklı olacak bir şey istiyorum beyaz olacak gerekirse biraz daha bekler bütçeyi 5 e çıkarırım (baya zor ama bilmiyorum)
Fps oyunu diyosan baba hemen gelir. Lamzu maya xbdediğim gibi uzun saatler günler götürecek FPS oyunlarında iyi performans verecek dayanıklı olacak bir şey istiyorum beyaz olacak gerekirse biraz daha bekler bütçeyi 5 e çıkarırım (baya zor ama bilmiyorum)