Çözüldü✓ 3.500-4000 mouse ve mousepad önerisi

Yalan kardeşim iftira hep. Benimki niye iyi😂😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu 8k mouselere 250-300 mah batarya koyan üreticilere boydan girmek istiyorum.
Ya zaten 8k hz yi stabil çalıştıran oyun sistem yok 4k kullanınca lamzu da çok sağlam gidiyor

ben bu arada atk serisinin neden 800 mah olduğunu gizli yollarla buldum
1774048669766.webp

Amerika ve Çin'in büyük ittifakı

Bir kere 800 mah mouse kullan o zaman iyi gelmez işte xd , 1.5 aydır 1 kere şarja taktım.
Oha be o neymiş😂 ya zaten 40 dk da fulleniyor 1 video izliyorum o ara ondan sonra kullan baba 3-4 gün. Ben memnunum açıkcası kalitesi daha önemli lamzu maya x diyoruz sonuçta. Ama şuan değişmeyş düşünsem şu süperlight 2 dex bakardım

Lamzu kötü marka değil onunsoyliyeyim baya iyi marka ama verdiği gereksinimler biraz daha müşterinin isteklerinin altında kalıyor malzeme kalitesi olarak 1 kere olsa denedim bence güzel bir marka
Zaten arkadaşa önerme sebebim batarya değil üst kalite olması

Oha be o neymiş😂 ya zaten 40 dk da fulleniyor 1 video izliyorum o ara ondan sonra kullan baba 3-4 gün. Ben memnunum açıkcası kalitesi daha önemli lamzu maya x diyoruz sonuçta. Ama şuan değişmeyş düşünsem şu süperlight 2 dex bakardım

O kadar degil iki güzel laf ettik Allah'tan şimdi fanboy olsaydık ne olacaktı jdjsjfj

oha bu da gayet güzel (!)

Lamzu kötü marka değil onunsoyliyeyim baya iyi marka ama verdiği gereksinimler biraz daha müşterinin isteklerinin altında kalıyor malzeme kalitesi olarak 1 kere olsa denedim bence güzel bir marka
Süperlight 2 süperstrike ne diyosunuz hocam koleksiyona eklenir mi:D lamzu ile dönüşümlü kullanmalık

O kadar degil iki güzel laf ettik Allah'tan şimdi fanboy olsaydık ne olacaktı jdjsjfj
😂😂😂

oha bu da gayet güzel (!)
En iyisi iptal et süperlight 2 süperstrike al ağababası benim de

Süperlight 2 süperstrike ne diyosunuz hocam koleksiyona eklenir mi:D lamzu ile dönüşümlü kullanmalık

😂😂😂

En iyisi iptal et süperlight 2 süperstrike al ağababası benim de
Hocam şaka Maka ama bana göre bu dünyadaki şuan için en iyisi bence Logitech superlight 2 superstrikedir

Hocam şaka Maka ama bana göre bu dünyadaki şuan için en iyisi bence Logitech superlight 2 superstrikedir
Fiyatıda öyle hocam 😂 lamzu maya x den geçmem ama çok bütçe olsa alır dönüşümlü kullanırdım açıkcası. Ama ondan önemli şeyler var kasada eksikler

Fiyatıda öyle hocam 😂 lamzu maya x den geçmem ama çok bütçe olsa alır dönüşümlü kullanırdım açıkcası. Ama ondan önemli şeyler var kasada eksikler
Hocam sizin hayaliniz lamzu bizim hayaliniz bu

Hocam sizin hayaliniz lamzu bizim hayaliniz bu
Sırf tasarım için değmez ya bence :D aynı işi 5k lık sıvı soğutmada yapar.

Geri