Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

Reis senle her konuda anlaşıyoruz da şu amd yi babanın şirketiymiş gibi savunmaktan vazgeç artık. Bak amd yi intelden de Nvidia dan da daha çok seviyorum. İşlemcide intele dönmem asla. Ekran kartında 1650süper den 5070ti a geçtim arada full amd kullandım. 5000,6000,7000 serisi. 9070xt ilk çıktığında baya heveslendim ama 7700xt de bi ton sorun yaşadım ve %90 ı driver kaynaklı. Ayrıca karşı teknoloji dediğin dlss 4 e anca kavuşur. 4.5 a bile kavuşamaz ki biz dlss 5 den bahsediyoruz neler gösterdi adamlar oyunu kökten değişiyo.
savunmamın nedeni ciddi daha az para verip aynı performansı alman , ayrıca o şekilde savunmuyorum 41e 5070ti gelmişti o çok iyi fırsattı diye söyledim mesela o fiyata direkt alınır . Yazılım problemi de 9000 serisinde yok ki

Yazılım sorunu yaşamak için özellikle bir şey yapman lazım ben 7800xt ile bile yaşamıyorum sen nasıl yaşayacan 9070xt ile :D adam 9060xt almış yaşamıyor forumun çoğuna yine aldırdık yaşamıyor belki yanlış sürücü kurdun belki o dönem harbi bozuk olan bir sürücü kurdun olabilir yani.
Aynen reis her yaşadığım sorunu bilerek bi şeyleri bozuk yanlış driver kurarak yaptım. Yanlış driver kurmak da neyse döcnsöfkdlf. Bide kendi ağzıyla diyo bozuk sürücü kurdun diye. Komik olmayın tek tek yaşadığım sorunları defalarca anlattım ve daha bu gün amd de driver sorunu yaşayan bir arkadaşın açtığı konuda yardımcı olduk. Ayrıca sorun olmasa dahi diğer söylediklerime bişe diyemezsin çünkü doğru bu saf kas gücü artık geride kaldı

Ha tekrar upgrade ederim diyorsan al :D ama forumda konu açma herkes laf eder muhtemelen 5070 ti den geçilirmi diye xd.
valla bilemiyorum ya hayırlısı. 5070ti alıp köşeme çekilesimde var çünkü şimdi olmasada 1.5-2 seneye 4060ti değişmek isteyeceğim ama farz edelim 6000serisi çıkmamış olacak bekle babam bekle

Aynen reis her yaşadığım sorunu bilerek bi şeyleri bozuk yanlış driver kurarak yaptım. Yanlış driver kurmak da neyse döcnsöfkdlf. Bide kendi ağzıyla diyo bozuk sürücü kurdun diye. Komik olmayın tek tek yaşadığım sorunları defalarca anlattım ve daha bu gün amd de driver sorunu yaşayan bir arkadaşın açtığı konuda yardımcı olduk. Ayrıca sorun olmasa dahi diğer söylediklerime bişe diyemezsin çünkü doğru bu saf kas gücü artık geride kaldı
Yanlış driver kurdun demek beta kurmuş olabilirsin ve evet o dönem bozuk bir sürücü olabilir yani :D nvidia nın da bozuk sürücüsü oldu çözülmeyen sorunları oldu. Konular açılıyor hala yani ne yapak nvidia mı önermeyelim. Şu kafadan çıkın yani senin sorun yaşaman kartın bozuk olduğu anlamına gelmiyor yıllardır amd kart kullanıyorum 1 kere wattman yaşadım rx580 ile onu da uv ile çözdüm güncel 1.5 sene olacak 7800xt kullanıyorum güncel sürücüdeyim en ufak sorun yaşamadım hani ben mi şanslıyım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla bilemiyorum ya hayırlısı. 5070ti alıp köşeme çekilesimde var çünkü şimdi olmasada 1.5-2 seneye 4060ti değişmek isteyeceğim ama farz edelim 6000serisi çıkmamış olacak bekle babam bekle
dlss5'i duyurdular 1-2 seneye %100 çıkar gibi.

savunmamın nedeni ciddi daha az para verip aynı performansı alman , ayrıca o şekilde savunmuyorum 41e 5070ti gelmişti o çok iyi fırsattı diye söyledim mesela o fiyata direkt alınır . Yazılım problemi de 9000 serisinde yok ki
Yazılım problemi 9000 serisinde yok diyosun. Saçma bi argüman daha bunun bilincinde değilsin. Elbette farkları var ama driver günün sonunda amd driverı ve karttan karta çok değişmiyo. Ayrıcada sorunlu. Umarım kimse sorun yaşamaz ama amd sorunlu

Beyaz sistem diziyorum sapphire pure 36 ya çektim beyaz bir 5070 ti alsam en düşük model 58k oluyor amd bu noktada bana aynı performansı verip şımarıklık yapma şansı tanıyor beyaz yap sistemini diye şimdi bu şımarıklığı da düşünürsek 20k yukarı çıkmaya değer mi mesela 😄

Geçen 41 e satıldığında yapıştırsan köşende mutluluktan ağlardın valla söxnsödmdlf

Beyaz sistem diziyorum sapphire pure 36 ya çektim beyaz bir 5070 ti alsam en düşük model 58k oluyor amd bu noktada bana aynı performansı verip şımarıklık yapma şansı tanıyor beyaz yap sistemini diye şimdi bu şımarıklığı da düşünürsek 20k yukarı çıkmaya değer mi mesela 😄
ben de bu yüzden amd öneriyorum aradaki fark çok fazla ve + elde ettiğin değer çok az

Yazılım problemi 9000 serisinde yok diyosun. Saçma bi argüman daha bunun bilincinde değilsin. Elbette farkları var ama driver günün sonunda amd driverı ve karttan karta çok değişmiyo. Ayrıcada sorunlu. Umarım kimse sorun yaşamaz ama amd sorunlu
Bazen forumda konular görüyorum örneğin oyundayken atıyor amd driver hatası veriyor adamın karta bakıyorum 9070xt ha önyargım yok ama nvidia tarafında bu tarz şikayet görmedim. Ama bilmiyorum

Yanlış driver kurdun demek beta kurmuş olabilirsin ve evet o dönem bozuk bir sürücü olabilir yani :D nvidia nın da bozuk sürücüsü oldu çözülmeyen sorunları oldu. Konular açılıyor hala yani ne yapak nvidia mı önermeyelim. Şu kafadan çıkın yani senin sorun yaşaman kartın bozuk olduğu anlamına gelmiyor yıllardır amd kart kullanıyorum 1 kere wattman yaşadım rx580 ile onu da uv ile çözdüm güncel 1.5 sene olacak 7800xt kullanıyorum güncel sürücüdeyim en ufak sorun yaşamadım hani ben mi şanslıyım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dlss5'i duyurdular 1-2 seneye %100 çıkar gibi.
100 kişiden 3-5 kişi sorun yaşadığı için tamam alınmaz çöp bu denmez öyle yapacaksak nvidia da alınmaz çıkın şu kafadan gerçekten.

Yazılım sorununda da haklıyım. Herkes yaşamıyo olabilir ama yaşayan azımsanmayacak sayıda kişi var arkadaşlar bende bizzat sorun yaşadığım için 7700xt den 9070xt yerine 5070ti a geçtim. Ve çok memnunum. Ayrıca kimse kusura bakmasın fsr5 bırakın dlss 5 e, dlss 4.5 a bile zor rakip olur. Nvidia o konuda farkı koyuyo. Ve anlık olanla dahi kıyaslarsak şuan dlss 4.5 la kapışamaz. Fgm ile kapışamaz. Hepsini geçtim amd de rtx açınca kart zortluyo. 5000 serisindeyiz artık rtx çok normal bişe ben destekleyen oyunlarda ptx açıyorum. Şuan resident evil 9 da açıyorum mesela dlss i de kaliteye alınca bina içi 150-160 dışarıda başta kalabalık şehir sahnesinde 80-85 fps aldım. Bunu 9070xt yapamaz maalesef.
9070XT RT performansı o kadar kötü değil 4070 Ti - Ti Super ayarında 5070Ti zaten 4070 Ti Super Duper gibi bir şey.FSR vs DLSS gelirsek ikiside çok iyi arasındaki farkı anlamaya çalışmak bana göre saçma ikiside gayet iyi hatta şuan fsr 4.1 geldi dahada iyileşti.

Sadece saf kas gücü kullanıcam, driver sorunlarını da göz ardı ederim dersen parasına göre gücü çok güzel. Ama bırak ptx i rtx e bile uzaktan bakarsın.

Geri