Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

5080 de soğutucu blok baya büyüyo ama 5070ti da küçük 2 slotluk blok var.
Hocam tasarıma önem veriyorum ya öyle incecik küçük kart istemiyorum o yüzden zotac hoşuma gitmişti tuf gibi modellerde uçuyor maşallah fiyat olarak

Neyse ben yine aynı şeyi yani 6000 serisini bekleyip o kart ile devam etmeni savunuyorum :D 2 yıl sonra satar alırım diyorsan kafana göre takıl tabii kimsenin dediği şeyle iş yapacak değilsin.

Yav akradaş PT düzgün mü çalışıyor sence ? 5090 la açmadığın sürece bütün kartlar yamuluyor gözünü seveyim yapma RT performansı da gayet iyi, yav ben 7800xt ile bile RT açıyorum sorun yaşamıyorum ki bu seride ölü yani.
İstersen gel ekran açayım. 2k ultra ayarlar ptx açık her şey gırtlakta dlss kalitede bu gün oynadım. İlk başlangıçta şehir bölümünde kalabalık sahne 80-85fps. Bina içi 150-165fps arası alıyorum resident evil 9 da. Çalışıyo yani. Ve rtx performansında da kapışamazlar. Eski neslin kartıyla aynı diyosunuz böyle savunma mı olur

İstersen gel ekran açayım. 2k ultra ayarlar ptx açık her şey gırtlakta dlss kalitede bu gün oynadım. İlk başlangıçta şehir bölümünde kalabalık sahne 80-85fps. Bina içi 150-165fps arası alıyorum resident evil 9 da. Çalışıyo yani. Ve rtx performansında da kapışamazlar. Eski neslin kartıyla aynı diyosunuz böyle savunma mı olur
Eski nesil kartla aynı demiyorum 7800xt ile bile sorun yaşamıyorum 9070xt mi yaşayacak diyorum(RT). RE9 iyi optimize etmiş olabilir herhangi bir ue5 oyunda açmayı dene bir de :D

Hocam tasarıma önem veriyorum ya öyle incecik küçük kart istemiyorum o yüzden zotac hoşuma gitmişti tuf gibi modellerde uçuyor maşallah fiyat olarak
Zotac ince işte 5070ti da. Bazen yanlış fotoğraf kullanıyolar dikkat et 5080 de blok büyüyo. Bende tuf var baya kallavi.

Aradaki farkı anlamaya çalışıyoruz ki tercih yapalım hani. Ki anlamayacak bi fark yok arada bariz bi fark var. Şimdi forumdaki arkadaşları dinleyip 9070xt alsaydım ve aynı ayarlarda resident evil 9 u açsaydım. Ptx zaten yok da rtx açayım. Nasıl bi performans alacam dicem de büyük ihtimalle açamadan driver hata verirdi
DLSS daha iyi zaten.Bariz farklar nedir? Smearing dışında bariz olan bir fark görmedim dlss4.5 ile fsr4.1 arasında.RE9 da bi tane adam PT açıyordu tabi resmi olarak değil ama ilginçmiş PT zaten tam oturmuş bir teknoloji değil yinede gideri var.Driver konusunu bilmiyorum piyango biraz.

Sadece saf kas gücü kullanıcam, driver sorunlarını da göz ardı ederim dersen parasına göre gücü çok güzel. Ama bırak ptx i rtx e bile uzaktan bakarsın.
Hocam ptx te şuan 5070 ti da harikalar yaratmıyor sistemi zorlasin benchmarklara girsin diye erkenden hazır olunmadan ortaya atılmış bir teknoloji,fsr4 dlss ile neredeyse aynı şuan fark görmek için kılı kırk yarman lazim.cyberpunkta 2k ultra fsr kalite rt ultra da 90 fps alıyorum
Nebi akgunun karşılaştırma videosuna da bakarsanız biri 90 biri 98 alıyor benchmarklarda zaten 9070xt saf güç kullanıldığı için önde farkı yaratan pt ki amd 7000 serisinde ki rt sorununu gayet aştı bi nesil geriden geliyor bu konuda ama şuan rt farkı inanılmaz boyutta değil maks yüzde 10 farkediyor

Neyse ben yine aynı şeyi yani 6000 serisini bekleyip o kart ile devam etmeni savunuyorum :D 2 yıl sonra satar alırım diyorsan kafana göre takıl tabii kimsenin dediği şeyle iş yapacak değilsin.
Eyvah yeni farkettim o 45k ya düşen sff olan zotacmış, benim dediğim iri büyük zotac 58k mış ya abi o parayı verdikten sonra 5080 alırım anlamıyorumki. Neyse 50-52k bandında gigabyte yakalasak da olur mu dersin

Eski nesil kartla aynı demiyorum 7800xt ile bile sorun yaşamıyorum 9070xt mi yaşayacak diyorum(RT). RE9 iyi optimize etmiş olabilir herhangi bir ue5 oyunda açmayı dene bir de :D
Eski nesil kart yorumu sana değildi. Rtx performansı 4070 ile aynıymış üstte arkadaş böyle savunduda

Aradaki farkı anlamaya çalışıyoruz ki tercih yapalım hani. Ki anlamayacak bi fark yok arada bariz bi fark var. Şimdi forumdaki arkadaşları dinleyip 9070xt alsaydım ve aynı ayarlarda resident evil 9 u açsaydım. Ptx zaten yok da rtx açayım. Nasıl bi performans alacam dicem de büyük ihtimalle açamadan driver hata verirdi
Abartma hocam

Eski nesil kart yorumu sana değildi. Rtx performansı 4070 ile aynıymış üstte arkadaş böyle savunduda
Ha o kadar da değil :D 3000 serisi ile eşit 4000 serisi hala daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvah yeni farkettim o 45k ya düşen sff olan zotacmış, benim dediğim iri büyük zotac 58k mış ya abi o parayı verdikten sonra 5080 alırım anlamıyorumki. Neyse 50-52k bandında gigabyte yakalasak da olur mu dersin
Olur olur zaten nvidia mimarisi iyi çok ısınan kartlar değil bunlar orta bi gigabyte alır rahatına bakarsın.

1774052223170.webp

Zotac ince işte 5070ti da. Bazen yanlış fotoğraf kullanıyolar dikkat et 5080 de blok büyüyo. Bende tuf var baya kallavi.
Valla tuf da çok para ya 5080 alırım 60 üstüne çıkınca, bütçe 50 yi pek geçmez ya gidip zirve seviye 9070xt alacağım nitro+ örneğin veya 50-52k bandına gigabyte alacağım 5070ti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,043
Üyeler
190,500
Son üye
Munirdo
Geri