Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

DLSS daha iyi zaten.Bariz farklar nedir? Smearing dışında bariz olan bir fark görmedim dlss4.5 ile fsr4.1 arasında.RE9 da bi tane adam PT açıyordu tabi resmi olarak değil ama ilginçmiş PT zaten tam oturmuş bir teknoloji değil yinede gideri var.Driver konusunu bilmiyorum piyango biraz.

Bariz bir fark falan olduğu yok amd fsr4 ile yapay zeka modeline geç de olsa giriş yaptı 4.1 sürümü hemen crimson desert gibi bir oyuna geldi ve harika gözüküyor kimse burada fsr daha iyi demiyor zaten ama dağlar kadar fark varmış gibi anlatmanın mantığı yok

Hocam ptx te şuan 5070 ti da harikalar yaratmıyor sistemi zorlasin benchmarklara girsin diye erkenden hazır olunmadan ortaya atılmış bir teknoloji,fsr4 dlss ile neredeyse aynı şuan fark görmek için kılı kırk yarman lazim.cyberpunkta 2k ultra fsr kalite rt ultra da 90 fps alıyorum
Nebi akgunun karşılaştırma videosuna da bakarsanız biri 90 biri 98 alıyor benchmarklarda zaten 9070xt saf güç kullanıldığı için önde farkı yaratan pt ki amd 7000 serisinde ki rt sorununu gayet aştı bi nesil geriden geliyor bu konuda ama şuan rt farkı inanılmaz boyutta değil maks yüzde 10 farkediyor
Dlss 4.5 kullanıyoruz 5 gelecek 4 le kıyasını atıyosun. Ben kendim oyundaki performansından bahsediyorum sen farazi yorum yapıyosun. Amd driver da sorunlu, rtx de geride, fsr dlss in gerisinde. Saf kas gücü artısı ve fiyat artısı var. Onlar da olması gereken şeyler zaten. Yoksa bu kartın hiç mi artısı olmayacak. Siz aynı fiyata 9070xt ile 5070ti arasında hangisini seçersiniz şimdi kimse kimseyi yemesin. Fiyat farkına rağmen 5070ti alınır

Valla tuf da çok para ya 5080 alırım 60 üstüne çıkınca, bütçe 50 yi pek geçmez ya gidip zirve seviye 9070xt alacağım nitro+ örneğin veya 50-52k bandına gigabyte alacağım 5070ti
5080 lerde 70 e çıkmış hep uçuyo Nvidia

Dlss 4.5 kullanıyoruz 5 gelecek 4 le kıyasını atıyosun. Ben kendim oyundaki performansından bahsediyorum sen farazi yorum yapıyosun. Amd driver da sorunlu, rtx de geride, fsr dlss in gerisinde. Saf kas gücü artısı ve fiyat artısı var. Onlar da olması gereken şeyler zaten. Yoksa bu kartın hiç mi artısı olmayacak. Siz aynı fiyata 9070xt ile 5070ti arasında hangisini seçersiniz şimdi kimse kimseyi yemesin. Fiyat farkına rağmen 5070ti alınır
Fiyatlar aynı mı hocam bu nasıl bir argüman
Dlss 5 gelsin öyle yine gelir konuşuruz zaten sorun yok biri bir adım atsın öbürü 2 atsın oyuncular kazansın dert o değil.Az önce 4 4.5 ile kıyas yapıp bariz fark var diyip şimdi 5 gelecek demek de komik geliyor çünkü suan son teknolojileri arasında neredeyse fark yok.

Fiyat zaten bütün avantajı.Parası olan verebilir ama herkeste o kadar para yok kral.

Bariz bir fark falan olduğu yok amd fsr4 ile yapay zeka modeline geç de olsa giriş yaptı 4.1 sürümü hemen crimson desert gibi bir oyuna geldi ve harika gözüküyor kimse burada fsr daha iyi demiyor zaten ama dağlar kadar fark varmış gibi anlatmanın mantığı yok
Görüntü kalitesi olarak ikiside iyi çalışıyor, fakat en büyük problem FSR4 oyun desteği çok sınırlı. DLSS ile kesinlikle kıyaslanamaz bu konuda. 2018 de çıkan oyunda bile DLSS 4.5 açabiliyorum mesela büyük bir avantaj, ozamanlar TAA muhtaç oynadık oyunları şimdi nostalji DLAA ile cam gibi oynamak ayrı zevkli oluyor yani oyun deneyimi açısından çok daha iyi NVİDİA kartlar.

Görüntü kalitesi olarak ikiside iyi çalışıyor, fakat en büyük problem FSR4 oyun desteği çok sınırlı. DLSS ile kesinlikle kıyaslanamaz bu konuda. 2018 de çıkan oyunda bile DLSS 4.5 açabiliyorum mesela büyük bir avantaj, ozamanlar TAA muhtaç oynadık oyunları şimdi nostalji DLAA ile cam gibi oynamak ayrı zevkli oluyor yani oyun deneyimi açısından çok daha iyi NVİDİA kartlar.
Bak bu yorum haklı işte oyun desteği yok problem bu.

Fiyatlar aynı mı hocam bu nasıl bir argüman
Dlss 5 gelsin öyle yine gelir konuşuruz zaten sorun yok biri bir adım atsın öbürü 2 atsın oyuncular kazansın dert o değil.Az önce 4 4.5 ile kıyas yapıp bariz fark var diyip şimdi 5 gelecek demek de komik geliyor çünkü suan son teknolojileri arasında neredeyse fark yok.
Fsr4 ile dlss 4.5 arasında fark yok mu döcnsöcmdlcmdkf. Ben fiyatları aynı demiyorum okuduğunu anlamıyosun. Zaten amd nin fiyatı daha uygun olmalı hatta çok daha uygun olmalı Nvidiaya göre. Kim 9070xt ile 5070ti aynı fiyatta olsa 9070xt yi seçer. Kimse. Hatta 5070süper çıksın 9070xt ile aynı oldukça 9070xt tercih edilmez. 5070 garip guraba bi kart o ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,995
Üyeler
190,492
Son üye
Polkatoros
Geri