Ekran kartı seçimi rtx

amd tarafında zamanında 5500xt ile çok sorun yaşamıştım o yüzden bi tık tedirgin yaklaşıyorum artık yoksa önerdiğiniz 9060xtye baktım şuan kullandığım 580i dahil etmiyorum idarelik var olanı taktım alana kadar nvidia tarafı daha çok güven verdi

yormadı derken sorun çıkarmadı anlamında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4060
Tamam belli neden bu kadar canının yandığı. Bak şimdi sen artık almışsın yapacak bir şey yok kimse de sana laf edemez oldu bitti ama güncel olarak alacak birinin mantıklı bir şey almasını da engelleme zahmet olmayacaksa. Sen kartının tadını çıkar eğlencene bak keyfine bak ama yanlış öneri yapma.

amd tarafında zamanında 5500xt ile çok sorun yaşamıştım o yüzden bi tık tedirgin yaklaşıyorum artık yoksa önerdiğiniz 9060xtye baktım şuan kullandığım 580i dahil etmiyorum idarelik var olanı taktım alana kadar nvidia tarafı daha çok güven verdi
tedirgin yaklaşmanız normal hocam bende kullandım bende sorun yaşadım amd de ama artık öyle değil sorunlu olsa 9060xt önermezdik forumun yarısı 9060xt kullanıyor :D

Tamam belli neden bu kadar canının yandığı. Bak şimdi sen artık almışsın yapacak bir şey yok kimse de sana laf edemez oldu bitti ama güncel olarak alacak birinin mantıklı bir şey almasını da engelleme zahmet olmayacaksa. Sen kartının tadını çıkar eğlencene bak keyfine bak ama yanlış öneri yapma.
patlattın gece gece

rx5000 ve rx500 serisi ölü bir seri sorun yaşaman normal , 9000 serisi ile komple yeni mimariye geçildi sorunlar minimuma indirildi kendim 7800xt kullanıyorum , arkadaşım 9070xt kullanıyorum , forumun bir çoğu 9060xt/9070xt kullanıyor sorun yaşayan çok nadir gördüm. 500 , 5000 ve 6000 serisinde sorun yaşaman doğal ancak 7000 ve 9000 de biraz zor 6000 de bile sorun yaşamayan çoğu insan var tabii.

patlattın gece gece
al izle şu videoyu.

9060ın 8gblik versiyonuna sıfır olarak bütçem yetiyo şuan bu kadar insan öneriyosa bi bildikleri vardır :D

rx5000 ve rx500 serisi ölü bir seri sorun yaşaman normal , 9000 serisi ile komple yeni mimariye geçildi sorunlar minimuma indirildi kendim 7800xt kullanıyorum , arkadaşım 9070xt kullanıyorum , forumun bir çoğu 9060xt/9070xt kullanıyor sorun yaşayan çok nadir gördüm. 500 , 5000 ve 6000 serisinde sorun yaşaman doğal ancak 7000 ve 9000 de biraz zor 6000 de bile sorun yaşamayan çoğu insan var tabii.

al izle şu videoyu.
7400m ile başlayan amd serüvenim rx 6800 ile son buldu bu ikisinin arasında kalan her seriden en az birer kart kullandım tek hoşuma giden vega serisiydi. Kalan kartların hepsi başımı ağrıttı istisnasız. 9060xt sorunsuz demek doğru değil zira tarayıcıda, oyunlarda takılmalar çökmeler yaşayan on binlerce insan var. Ama eski nesillere göre sorunların azaltıldığı doğru. Şu fiyat mevzusu olmasa radeon diye bir şirkette kalmayacak ortada kimse kimseyi kandırmasın. O fiyatlarda bende şuan alsam mecburiyetten 9060xt alırdım yinede; ama sorunsuz diye lanse etmek doğru değil.

9060ın 8gblik versiyonuna sıfır olarak bütçem yetiyo şuan bu kadar insan öneriyosa bi bildikleri vardır :D
hocam 9060xt 8gb almayın sakın aynı fiyata 16gb satılıyor zaten

şuan fiyatlar çıkmış biraz bekleyin 19a falan rahatlıkla 16gb alırsınız

Hocam 9060 bile olsa 8gb alınmaz.
mümkünse 16gb almaya çalışın. Bütçe yetmiyorsa rx580 ile idare edin zaten sağlam bir kart 2026 da bile , bütçen çıkınca direkt 16gb olarak alırsın. Bir de vatanda sanırım geceleri webe özel indirim oluyor çok iyi fiyata kart düşürebilirsin eğer aktif olursan.

9060xt 16gb alabilirsin. sakın 4060a o parayı verme

hocam 9060xt 8gb almayın sakın aynı fiyata 16gb satılıyor zaten

şuan fiyatlar çıkmış biraz bekleyin 19a falan rahatlıkla 16gb alırsınız
tamamdır hocam eyvallah bi süre daha 580le devam şaşırtıyo beni hal yapabildiği şeylerle😂

Hocam 9060 bile olsa 8gb alınmaz.
mümkünse 16gb almaya çalışın. Bütçe yetmiyorsa rx580 ile idare edin zaten sağlam bir kart 2026 da bile , bütçen çıkınca direkt 16gb olarak alırsın. Bir de vatanda sanırım geceleri webe özel indirim oluyor çok iyi fiyata kart düşürebilirsin eğer aktif olursan.
https://www.vatanbilgisayar.com/xfx...ual-oc-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html
bu model 19300e düşüyor bunu alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,360
Üyeler
190,352
Son üye
Emin.53
Geri