Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

ucuz mal alacak kadar zengin değilim. teknolojinin ve gıdanın ucuzundan kaçının. birisi cebinizi yakar diğeride canınızı.
hayatımda hiç nvidia kart kullanmadım, amd sağolsun 11 yıldır kendimi bilgisayar mühendisi zannediyorum.

Sen

benim genel olarak oynadığım oyunlar War Thunder ve hikayeli oyunlar olmasına rağmen gerek duymuyorum 2k da kullanmak için 4070s alıclarım gidip son dk karar değiştirip 7800xt aldım fsr açtın mı desen witcher da görüntü bozuluyordu fsr ve Rtx açtım onun dışı cyberpunkta benchmark test yaparken açmıştım onun dışında aradığım şeyler değiller bunlar dediklerinizin altına imza atıyorum önce kullanıcı ne istediğini bilmeli
Post automatically merged:

yeterli bilgiye sahip personelde yokki abi bu tarz işi yapacak olan insanlarda mesela ben gitsem vatana bilgisayar bölümünde çalışsam herkese muazzam istediği herşeyi çok kolay şekilde satarım ürünleri biliyorum bazı anakartların ismini söyleyince direkt hangi yapılar paralel bağlı onları bile söylüyorum eğitimi verilmesi lazım bunların mesela

Kral sağolasın kullanmadığın ürünü önermediğin için sana saygım arttı
hocam bir gün yine gittim vatana idarelik sistem almaya 4060 9 k mı 10 k ya düşmüştü yapıştım direk geçen sene zotac gittim hemen sistem toplamaya sistem yoktu elimde kullanmalık idarelik gittim bir çocuk gelmiş annesiyle pc almaya satan personele bakıyorum :D iyi diyor geçiyor gitmiş rampage in en kötü monitörünü vermiş çocuğa çocuk nasıl mutlu daha kullanacak kişinin bilgisi zaten yok ailesi var yanında onlarında bilgi yok adamlar iteleme partisi yapıyor uzaktan izliyorum. Hiç şaşırtmıyor ne zaman bir teknoloji ürünleri satan mağazaya gitsem hep aynı senaryo hep aynı müşteri tipi sonra forumlar doluyor aldım sorun yaşıyorum vs tekrar belirteyim konu sahibi yada konudaki cevap yazan arkadaşlara yada genelleme yaparak bunları söylemiyorum. :D Benim huyumdur mesela vatan vs ürün almaya gidiyorsam hiç bilgim yokmuş gibi rol yaparak karşımdaki kişinin bilgisini ölçüyorum. Tatmin edici bilgiye sahip biri daha denk gelmedi.

geçmiş olsun hocam . 1.5aydır 9060xt kullanıyorum otomatik driver günellemesi açık daha sorun yaşamadım .

şimdi öncelikle ben nvidia fanboyu değilim aç mesajlarıma bak bende 5070 öenrmiyorum. bende senin gibi bütçem 5070 veya 9070xt yi kurtardığı için kararsız kaldım. amd sorunlu 5070 de meczup bi kart bak gayet açığım. ha illa ikisinden birini alacak olsam meczup 5070 i alırdım. ama şöyle kaçırdığını bi nokta var taksit. yani taksitli alamayacak kişi sayısı bi elin sayısını geçmez. çok rahat 6 taksit bazen de 9-12 taksit bulabiliyosunuz bu kartlarda. aylık 7k değil 8k ödeyin. bende bizzat öyle yaptım. 9 taksit asus tuf 5070ti aldım. 5070ti a bütçem yetmezken 5080 le 5070ti arasında gidip geldim taksit böyle bişe. sorun da kart değil 9070xt özelinde bi sorun yok zaten eskidendi o wattman sorunları falan. onlar çözüldü çözdülmeyen driver ve yazılım. ne driverı düzgün ne düzeliyo. ne de yazılımı iyi. rtx i daha yeni yeni biraz oturtmuşlar fsr4 kalite modunda görüntü bozmuyomuş. steamdeck var bende onda fsr4 ü kullanıyorum. ele gelir bi fps artışı yok çoğu oyunda. ve kalite modundan balance a aldığım anda görüntü çamur. ana sistemimde dlss4.5 u en son resident evil 9 da kullandım. 2 katı fps veriyo ve kalite modu dışında bi moda ihtiyaç duymuyosun. ihtiyaç duysan da bozulma olmuyo. rtx i geçtik ptx açmaya başladık. fgm x2 açıyorum fps i bide öyle katlıyorum ne geçikme var son güncellemeden sonra ne de bozulma.
Herkes kullandığı ürünü öneriyor nvidia da kullandım amdde buradaki sorun şu adama fanboyluk yapıyorsun demen saçma Driver problemi olmuyan üretici yok her defasında tutmuyor bunlar nvidia 4-5 ay driverları düzeltemedi sırf bundan dolayı millet nvidia yı silip attı mı yoo niye atsınlar nvidia teknoloji olarak üstün olabilir ama ben o teknolojileri kullanmıyorum ki 4k kullanacak olan herkese en giril seviye kart olarak 5070 öneriyorum amd değil 1080p-2k oynuyacak olan adam 9070xt alsın çoğu zaman o bahsettiğin teknolojileri kıllanmasına gerek kalmayacak bile ben her oyunu Rtx dlss le açacam red alert 2 de dlss desteği varmış Rtx dlss açacam diyorsan zaten amd almazsın

hocam bir gün yine gittim vatana idarelik sistem almaya 4060 9 k mı 10 k ya düşmüştü yapıştım direk geçen sene zotac gittim hemen sistem toplamaya sistem yoktu elimde kullanmalık idarelik gittim bir çocuk gelmiş annesiyle pc almaya satan personele bakıyorum :D iyi diyor geçiyor gitmiş rampage in en kötü monitörünü vermiş çocuğa çocuk nasıl mutlu daha kullanacak kişinin bilgisi zaten yok ailesi var yanında onlarında bilgi yok adamlar iteleme partisi yapıyor uzaktan izliyorum. Hiç şaşırtmıyor ne zaman bir teknoloji ürünleri satan mağazaya gitsem hep aynı senaryo hep aynı müşteri tipi sonra forumlar doluyor aldım sorun yaşıyorum vs tekrar belirteyim konu sahibi yada konudaki cevap yazan arkadaşlara yada genelleme yaparak bunları söylemiyorum. :D Benim huyumdur mesela vatan vs ürün almaya gidiyorsam hiç bilgim yokmuş gibi rol yaparak karşımdaki kişinin bilgisini ölçüyorum. Tatmin edici bilgiye sahip biri daha denk gelmedi.
Yazın vatana geçelim ya denk gelirsek 1-2 saat sohbet edelim pc hakkında😆

ucuz mal alacak kadar zengin değilim. teknolojinin ve gıdanın ucuzundan kaçının. birisi cebinizi yakar diğeride canınızı.
hayatımda hiç nvidia kart kullanmadım, amd sağolsun 11 yıldır kendimi bilgisayar mühendisi zannediyorum.
2017 den kalma Driver buldum ama fbi tarafından korunuyor şifreyi kırınca boşuna mühendis olmadığımızı kanıtlayacağız

Herkes kullandığı ürünü öneriyor nvidia da kullandım amdde buradaki sorun şu adama fanboyluk yapıyorsun demen saçma Driver problemi olmuyan üretici yok her defasında tutmuyor bunlar nvidia 4-5 ay driverları düzeltemedi sırf bundan dolayı millet nvidia yı silip attı mı yoo niye atsınlar nvidia teknoloji olarak üstün olabilir ama ben o teknolojileri kullanmıyorum ki 4k kullanacak olan herkese en giril seviye kart olarak 5070 öneriyorum amd değil 1080p-2k oynuyacak olan adam 9070xt alsın çoğu zaman o bahsettiğin teknolojileri kıllanmasına gerek kalmayacak bile ben her oyunu Rtx dlss le açacam red alert 2 de dlss desteği varmış Rtx dlss açacam diyorsan zaten amd almazsın

Yazın vatana geçelim ya denk gelirsek 1-2 saat sohbet edelim pc hakkında😆
1650w psu aldım fem uygundu hemde neden kını kınına yetecek bir psu alayım ki diye düşünüp aldım gidip aura 1000g 1200g de alabilirdim :D yetmez demiyorum bu arada o civarda yada 1-2k üstteydi ücret olarak onlar dedim hem ucuz hem fazla fazladan zarar gelmez kafasıyla aldım yoksa 2 tane 5090 alıp çalıştırmaya çalışacak halim yok :D kerameti max çeksin 1000w zannetmiyorum bile :D

1650w psu aldım fem uygundu hemde neden kını kınına yetecek bir psu alayım ki diye düşünüp aldım gidip aura 1000g 1200g de alabilirdim :D yetmez demiyorum bu arada o civarda yada 1-2k üstteydi ücret olarak onlar dedim hem ucuz hem fazla fazladan zarar gelmez kafasıyla aldım yoksa 2 tane 5090 alıp çalıştırmaya çalışacak halim yok :D kerameti max çeksin 1000w zannetmiyorum bile :D
Ben sana psu içindeki Japon kapasitörün kim tarafından üretildiğini bile söylerim ama yinede gizli örgütümüzden bahsetmemek lazım
Rule number 1.
Dont talk about club

Anakartın içinden çıkamazsın hocam o iş zor hangi anakartın hangi serisinde m2 ve işlemci kaç tanesi doğrudan işlemci kaç tanesi anakarttan bağlı hangi şartlarda ekran kartı slotu x8 e düşer veya hangi bölmeler paylaşımlı ve her seride farklı olanlar var uğraştırıcı 1 ay sürer anakart işince bazı üreticiler anakart sayfasına yazmıyor pcie paylaşımını
Ya hocam o kadar her anakartı tek tek değil tabi. Fazla bilgisi olmayanların anlayacağı şekilde. İşte ne bileyim b850 yomga setinde 1 tane gen 5 ssd ve ekstrada gen4 vs, 10 ila 14 vrm arasında değişmekte gibi gibi örneklerdirmeler ile hem anlaşabilir hemde detaylı olmasını istiyom. Tabi hemen yapcağımdan değil. En azından 1 hafta ayırırım gibi. Bir sürü anakart inceleyip video falan izleyip tek tek bakınacam. Tek düşüncem forum o kadar harf veya resim kaldırabilirmi :D

Destekleriz yardımcı da olurum elimden geldikçe vallahi :D
Eyw hocam kafamda soru takılırsa dm dem yazarım veya bitince etiketlerim.

Ben sana psu içindeki Japon kapasitörün kim tarafından üretildiğini bile söylerim ama yinede gizli örgütümüzden bahsetmemek lazım
Rule number 1.
Dont talk about club
enermax almam diyordum aldım mudavimi oldum resmen çok güzel bir marka tierde sanırım B- yada B+ falan olması lazım

wqşğfşlqwlwqf valla böyle giderse kartı değişmicem en azından driver sorunum yok 3 senedir termal macununu değişmedim kart hala 65 derece. nvidia candır
Başı ben çekerim merak etme. Seve seve gereriz dövnsöcksş. Adamlar 9080xt yi unuttu dün birisi çok manyak teknolojiyle gelecek Nvidiayı patlatacak diyodu döcnsöckdld. Galiba Nvidiayla anlaşıp kendi driverlarını kullandırtacaklar anca öyle patlatır

Geldi amd nin sahibinin oğlu

Ya hocam o kadar her anakartı tek tek değil tabi. Fazla bilgisi olmayanların anlayacağı şekilde. İşte ne bileyim b850 yomga setinde 1 tane gen 5 ssd ve ekstrada gen4 vs, 10 ila 14 vrm arasında değişmekte gibi gibi örneklerdirmeler ile hem anlaşabilir hemde detaylı olmasını istiyom. Tabi hemen yapcağımdan değil. En azından 1 hafta ayırırım gibi. Bir sürü anakart inceleyip video falan izleyip tek tek bakınacam. Tek düşüncem forum o kadar harf veya resim kaldırabilirmi :D

Eyw hocam kafamda soru takılırsa dm dem yazarım veya bitince etiketlerim.
Ohooo baştan patladın kral sen. Her b850 aynı mı bunu genelleyrmezsin yeri geliyor top tier b850 giriş x870den iyi oluyor

son nvidia bükücü
İntele yaptığını belki amd nvidia da yapar tokatlar belki(şüpheli :D) Ama her şey olabilir yani imkansız değil intel geçmişte küçümsedi bak belini büktü amd :D bakalım inteldede güzel işlemciler mevcut ama amd den intele geçmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,162
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri