GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,174
https://www.amazon.com.tr/dp/B09X4VFHBX?th=1&m=A215JX4S9CANSO Retro Kettle yüzde 15 açmış
Alınır hayret kimse damlamamış önden hala duruyordu, ihtiyacı olana hayırlı olsun.4k bir modele geçtim hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
17500 güzel fiyat bence.
Onun panel glossy miydi?4k asusu görünce kalbim sıkıştı. alana hayırlı olsun
Yemişleriyi set yüzde 20 açmışBosch 2x 2,0 Ah Çift Akü Delme/vidalama Makinesi + 43 Parça Set + Alet Çanta : Amazon.com.tr: Yapı Market
Bosch 2x 2,0 Ah Çift Akü Delme/vidalama Makinesi + 43 Parça Set + Alet Çanta : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
evet glossy. pg27ucdmnin aynısı ayağı farklı ve dp2.1 yok sadece ah bi yakalasamda şu mat samsungtan kurtulsamAlınır hayret kimse damlamamış önden hala duruyordu, ihtiyacı olana hayırlı olsun.
Onun panel glossy miydi?
GaripAlınır hayret kimse damlamamış önden hala duruyordu, ihtiyacı olana hayırlı olsun.
Onun panel glossy miydi?
Bendeki şanssızlık, 2 kere aldım ikisinde de amazon şüpheli işlem diye iptal etti. Oled G80SD satıp kullanıcaktım ne güzel.evet glossy. pg27ucdmnin aynısı ayağı farklı ve dp2.1 yok sadece ah bi yakalasamda şu mat samsungtan kurtulsam
Ne kadara düştü asusAlınır hayret kimse damlamamış önden hala duruyordu, ihtiyacı olana hayırlı olsun.
Onun panel glossy miydi?
unlucky valla hocam 10 numara model mat oledden kurtulmuş olurdunBendeki şanssızlık, 2 kere aldım ikisinde de amazon şüpheli işlem diye iptal etti. Oled G80SD satıp kullanıcaktım ne güzel.
hocam en kolayı kaç ms diye bakmakDeğilmiş, benim hatam. Sürekli aynı hataya düşüyorum, OLED olan ile IPS olanı karıştırıp duruyorum kusura bakmayın![]()
27k imiş :777Ne kadara düştü asus
27... 20K fiyat avantajı vardı.Ne kadara düştü asus
THH'lik oldum bir de elimdeki monitörden dolayı samsungla sormaunlucky valla hocam 10 numara model mat oledden kurtulmuş olurdun
Metal iz migörsel ekleyemiyorum neden bilmiyorum ama 4k 240 hz asus oled 27k ya gitti az önce alabilen oldu mu
XG27UCDMG metal iz uyarısı vardı