❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

Ekran kapalıyken sorun olmuyor ama. Videodaki ethanol bulmam mumkun değil izopropil alkol kullandim ayni etkiyi aldim diyor. Bence bez olarakta bi gözlük bezi kullanırsan sorun cozulur. Tırtıklı mikrofiber kullanmamak en sagliklisi.
İzopropil de olsa kaplamaya zarar vermiyor mu?

ALAN arkadaşlar dikkatlice izlesinler qd oledlerin böyle bir mevzusu var üzülmeyin sonradan :D

ben yazarken çok heyecanlanıyorum sürekli devrik cümle kuruyorum yeşil sitede 100 mesajı tamamlayamazdım garanti .
%70 ipa kullanmak kaplamaya vs zarar verir mi? @Tayfunns

Ne dertli işmiş OLED silmesi ayrı dert kullanması ayrı.

Ben bu modelin WOLED 4. Nesil olanını kullandım klasik grilerde dikey bantlaşma ve yazı netliği olayına alışamadım. Temizlik bendeki mat olmasına rağmen zordu valla harici süper deneyim

Gigabyte modelinde ayarı var standbya geçtikten kaç dk sonra pixel temizliğine başlayacağını vs seçebiliyorsunuz.

Pixel temizliği sırasında sakın ellemeyin fiziksel olarak ekranı.

Garanti durumu nasıl işliyor acaba? Yanık için garanti var mı ? Kullanıcı hatası gibi şeylere sığınmaları mümkün mü özellikle yanık durumlarında

Peki sizin öneriniz ne hocam saf su mu en safe'i?
En safe olan sadece mikrofiber bez ile tozları alıp tükürük lekesiyle kullanmaktır. Eğer bir şeyi yanlış yaparsanız ekrana yayılabiliyor.

En safe olan sadece mikrofiber bez ile tozları alıp tükürük lekesiyle kullanmaktır. Eğer bir şeyi yanlış yaparsanız ekrana yayılabiliyor.
O lekeler ileriki safalarda bir sorun çıkarır mı peki? yemek, tükürük lekeleri vs.

Valla ben ofiste 2k 165hz ips kullanıyorum. Bunu eve aldım haftada 4-5 saat günde 1 saat oynarsam kendimi şanslı sayarım geceleri. Çocuktan zaman kalmıyor büyük ihtimal oynayamıcam yine de işte heves için aldık. Küçükken yapmadığımız şeyleri çok şükür büyüyünce de yapamıyoruz

Valla ben ofiste 2k 165hz ips kullanıyorum. Bunu eve aldım haftada 4-5 saat günde 1 saat oynarsam kendimi şanslı sayarım geceleri. Çocuktan zaman kalmıyor büyük ihtimal oynayamıcam yine de işte heves için aldık. Küçükken yapmadığımız şeyleri çok şükür büyüyünce de yapamıyoruz
Büyüyüncede o eski eğlencesi olmuyor zaten... Benim mavi ekran veren 4dk da açılan Casper laptopumla 4story oynamanın zevkini 5090 lı sistemde rdr2 vermez :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,043
Son üye
NotSweix
Geri