❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

Valla ben ofiste 2k 165hz ips kullanıyorum. Bunu eve aldım haftada 4-5 saat günde 1 saat oynarsam kendimi şanslı sayarım geceleri. Çocuktan zaman kalmıyor büyük ihtimal oynayamıcam yine de işte heves için aldık. Küçükken yapmadığımız şeyleri çok şükür büyüyünce de yapamıyoruz
Senin işini görür her türlü ihtiyaç sahipleri veya al sata almayanlar alınca çok seviniyorum

Katılıyorum, hadi 1 tane al sat ona bile bişey demeyeceğim toplu çekiyolarya fena kuruluyorum.
Yaklaşık 12-15 dakika durmuş stokta bu arada. Kurallar kısmında 1 tane alıma müsade var yazıyordu.

Yaklaşık 12-15 dakika durmuş stokta bu arada. Kurallar kısmında 1 tane alıma müsade var yazıyordu.
Bu ürün için demedim ya, genelleme yaptım. Bu ürünü daha çok kullanıcılar aldı, ki bu sevindirici. Ben ram bekliyorum mesela özellikle ram piyasası kurtlar sofrası. Silüeti görmeden yiyorlar.

Daha önce de itopya'da bu fiyatlara düşmüştü. Acaba bu model kronik sorunlu falan mı? Bu kadar agresif bir fiyat düşüşü insanı düşündürüyor.

Bugün itibariyle parafa vade farksız 6 taksit gelmiş. Bugün denk gelseydi çok iyi olacaktı

Hadi hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,445
Üyeler
193,042
Son üye
RightAtrium
Geri