MSI Pro B650-A Ddr5 Tomahawk Kalitesinde Beleş Fiyata Bence 6927tl 5 taksit

kanka kendim araştırdım b650 a pro nun vrmleri çok daha iyi ilerde pbo gibi ayarlarda daha stabil çalışır güçlü işlemci taksan zorlanmaz oc denesen zorlanmaz o yüzden ben kendi ihtiyaçlarıma göre b650 a pro aldım

Tomahawk'dan üstün olduğu kısım tüm m2'lerin soğutuculu olması. Diğer tüm özellikler aynı.

kanka ben daha kaliteli demedim ki benzer kalitede dedim ki bence tomahawk daha iyidir bu fiyata güzel bi anakart diye öderdim
Ben senin yorumuna istinaden yazmadım modeli merak eden arkadaşlar için soğutucu ayrıntısını verdim :))

Kullanıyorum Kasım'dan beri süper bir anakart.

Tomahawk'ın belki bios arayüzü farklıdır bu pro arayüzle geliyor siyah beyaz. Diğer özellikler bire bir aynı. Sadece tomahawk'ın wifi modülü alınan ürüne göre değişkenlik gösterebiliyor bu üründe sadece mediatek var diye biliyorum.

rickyy sen buralara yeni kaydolmuşsun hocam. Malum forumun heralde sonunda linçlerine katlanamadın mı? Yoksa burdada hesabım mı olsun dedin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam hiçbir şey farketmez 5k lık bir kart bile götürür sizi. Ancak ben yinede attığınız linkteki kartı kullanmanızı tavsiye ederim.

hatta hocam attığınız kartta değil. Bütçeniz kısıtlı değilse bunu alın.

Valla oradada konu açıyorumda bazen, burası daha samimi geliyor. Burada takılıyorum artık orası just business olayına dönmüş durumda :D
bura tabi daha samimi orda 3 yıldır varsam (hesap olarak bi 6 7 yılım vardır) burdada 1 yılım var hesapta(burdada 3 4 yıl vardır). Bura daha samimi

çok kötü olmadıkça attığın şeyler linçlemezler. Bu arada ben malum forumda bilgilerin tekelleşmesi konusunu açan kişiyim. :) Ordada baya beni savunmuş, birileriyle tartışmıştınız. Ya da ben savundunuz gibi hissettim.

sonuç olarak benimle aynı fikirdeydiniz ama :D

konu 2 k görüntülenmeye ulaşmış. 3 yıl da bu kadar görüntülenen konum olduğunu hatırlamıyorum. Neyse konudan saptım kusura bakmayın.

hatta hocam attığınız kartta değil. Bütçeniz kısıtlı değilse bunu alın.

bura tabi daha samimi orda 3 yıldır varsam (hesap olarak bi 6 7 yılım vardır) burdada 1 yılım var hesapta(burdada 3 4 yıl vardır). Bura daha samimi

çok kötü olmadıkça attığın şeyler linçlemezler. Bu arada ben malum forumda bilgilerin tekelleşmesi konusunu açan kişiyim. :) Ordada baya beni savunmuş, birileriyle tartışmıştınız. Ya da ben savundunuz gibi hissettim.

sonuç olarak benimle aynı fikirdeydiniz ama :D
Senin yüzünden animeci gençler birliği tarafından yoğun saldırıya mağruz kalıp 1 gün mute yedim, hayal dünyasında yaşıyosun dedim diye adama :D İçeriye ajan koymuşlar galiba, işimizi verdi :D Şaka makada 1 gün yediğim mute senin haklı olduğunun zaten sertifikasını geçtim, plaketidir.

dediğim gibi 7k lık konu sahibinin attığı anakartta her türlü işinizi görür. Ancak ben olsam attığım linktekini 3k çıkar alırdım. Karar sizin forumdaki diğer arkadaşlarla konuşun,araştırın kararınızı verirsiniz.

Senin yüzünden animeci gençler birliği tarafından yoğun saldırıya mağruz kalıp 1 gün mute yedim, hayal dünyasında yaşıyosun dedim diye adama :D İçeriye ajan koymuşlar galiba, işimizi verdi :D Şaka makada 1 gün yediğim mute senin haklı olduğunun zaten sertifikasını geçtim, plaketidir.
bende 1 gün mute yedim. DWLPAPDAWPLPDAWLDLAWPDWA

harbiden modlardan tanıdıkları var galiba

dediğim gibi 7k lık konu sahibinin attığı anakartta her türlü işinizi görür. Ancak ben olsam attığım linktekini 3k çıkar alırdım. Karar sizin forumdaki diğer arkadaşlarla konuşun,araştırın kararınızı verirsiniz.
1) https://www.incehesap.com/colorful-...z-atx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-83847/
2) https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-B650-A-WIFI/Overview
3)https://amzn.eu/d/0cfh2p3T
4) https://app.hb.biz/Cauun95AZacR
5) https://app.hb.biz/QcAvbG0yF908
Beşinden birini alacağım, kararsızım. :D

B650-A daha iyi. mATX bir anakarta o paralar verilmez.

B650A-GHA yada B650-A arasından tercih yapın.

eyvallah hocam. Bende dayanamadım en son patladım yani. Artık sizin gibi kullanıyorum orayı. Burdaki arkadaşlara sistem vs topluyom. Onlarda beğeniyo sağolsun. Şu ana kadar hiç linç yemedim. Baya bişey toplayıp önermişimdir.

4. ve 5. yi link olarak atmayı deneyin hocam. Açılmıyor pc de. 3. de önermem. 11k ya değmez.

Geri