size xxl
80+
- Reaksiyon skoru
- 174
4070 var bende onuda demonte göndermişlerdi olay üşenmek veya hafifliği değil kargoda nasıl bir durum yaşanacak bilemezsin riske gerek var mı?Üşenmiştir takmaya
4070 var bende onuda demonte göndermişlerdi olay üşenmek veya hafifliği değil kargoda nasıl bir durum yaşanacak bilemezsin riske gerek var mı?Üşenmiştir takmaya
Kendi cebinden çıkmadığı için işte sallamıyorlar o yüzden sevmiyorum bu kargolama işlerini.Hocam test ediyorlar ondan sonra söküp gönderiyorlar. Üşenme değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çokta bahane aramaya gerek yok sorumsuzluk yapmışlar 2 hafta önce 7800x3d aldım incehesap am4 paketinde göndermişti işlemci yamuk duruyordu pakette gerçekten çok sorumsuzlar.
Aynı ser-ce OEM paketini mı sipariş ettiniz? Ekran kartı takılı halde mı geldi ekran kartı tutucuyuda montelemişlerdi bendeBenimkide aynı şekil geldi aynı ekran kartı
Kasayı zaten çıkarırken kopuk falan koymuşlardı sağına solunaDestek köpüğü falan yok muydu?
Teşekkür ederim hocam herhangi bir sorun yok ekran kartı tutucuyuda takıp göndermişlerdi oyunlarda falanda sorun yok yinede bi açim dedim konuyuDediniz gibi çalışyorsa sorun yok , kırık ya da çatlamış gibi bir şeyler le gelmediğine göre sorun yok belli.
Arayıp deseniz de geçiştirici cvblarla işin içinden çıkarlar. 2 fanlılar genelde hafif olduğundan çok ağır olmadığından bazı yerler takıp gönderiyor. 3 fanlı ağır soğutuculu olanları riske girmiyorlar takmıyorlar.
Sistem çalıştığına göre kafaya takılcak bir şey yok bnce. Kasa köpüklü olarak geldiğinden hafif kartlarda pek bir şey olmaz. Ekran kartı arkadan 2 vida ile de sıkıldığından sağlam oturuyor. Kasa kutudan çıkarılıp yerlere (bilerek atılmadığı) sürece de sorun olmaz.
Olsun hocam siz yinede testleri falan yapın. Bi sıkıntı çıkarsa zorluk yaşamayın.Eve gidince bakıcamda tam anlamıyorum ama sorun yok gibi duruyordu yanında ekran kartı tutucuyuda takmışlar