🔥İndirim INNO3D RTX5070Ti X3 OC 47.974 TL 6-9 TAKSİT

Hocam takılma malzemeye kronik problemi, güç tasarımında hata yoksa en ucuzunu alıp geçerim yıllardır. Orta üst seviye kartlarda hep zotac inno3d gibi markalardan devam ettim en ufak problem çıkartmadılar. Yükte 55 derece çalıştırma fantezisi yoksa uv ile çok performans kaybetmeden 60 61 derecede çalışıyor bu kartlar.
boşta benim kart 40 derecelerde takılıyor birde innoda fan sesi problemi var diye biliyorum. Galax kötü bir marka değil aksine TR de bilinmiyor HOF serileri dünyada en başarılı soğutma sistemine sahip serilerden birisi Asusla eş değer bir soğutma performansı var malzeme olarakta kalitelidir fiyatıda uygun gayet bence.

boşta benim kart 40 derecelerde takılıyor birde innoda fan sesi problemi var diye biliyorum. Galax kötü bir marka değil aksine TR de bilinmiyor HOF serileri dünyada en başarılı soğutma sistemine sahip serilerden birisi Asusla eş değer bir soğutma performansı var malzeme olarakta kalitelidir fiyatıda uygun gayet bence.
Inno'da fan sesi çok fazla değil ama giriş seviyesi bir kart olduğu için bunu belli edecek bazı durumlar mevcut. Örneğin fan devrinin minimum %30'dan başlaması, güç limitinin %100 olarak ayarlanması gibi ama biraz işi bilirseniz %100 limitle bile 3150 3200 mhz gibi değerlere çıkarmak mümkün.

Galax geçmişte orta seviyede kullandım sorunsuzdu.

Asus benim ekran kartı piyasasında en çok problem yaşadığım firmalardan biridir. Çalışmasında problem olmasa da coil whine konusunda inanılmaz kötü ürünler denk geldi şansıma.

Ekran kartında favori markam EVGA idi maalesef ekran kartı pazarından çekildiler ama kaya gibi sağlam ürünleri vardı.

Yav bu fiyatlar neden arttı ki. 2-3 hafta öncesine göre normalimiz 48 k mı şu an. Daha inmez mi sizce bu fiyatlar hafiften şişirme gibi geliyor.

Ürünü satın alıp kullanan var mı ? Soğutma performansından memnun musunuz ? Soğutucu bloğuna bakınca çok ince yapılı gibi geldi bana. SFF gibi duruyor. Daha yaz mevsimi gelmedi...

Inno'da fan sesi çok fazla değil ama giriş seviyesi bir kart olduğu için bunu belli edecek bazı durumlar mevcut. Örneğin fan devrinin minimum %30'dan başlaması, güç limitinin %100 olarak ayarlanması gibi ama biraz işi bilirseniz %100 limitle bile 3150 3200 mhz gibi değerlere çıkarmak mümkün.

Galax geçmişte orta seviyede kullandım sorunsuzdu.

Asus benim ekran kartı piyasasında en çok problem yaşadığım firmalardan biridir. Çalışmasında problem olmasa da coil whine konusunda inanılmaz kötü ürünler denk geldi şansıma.

Ekran kartında favori markam EVGA idi maalesef ekran kartı pazarından çekildiler ama kaya gibi sağlam ürünleri vardı.
Zaten 5070Ti da alsanız 9070xt de alsanız ufak bi %5 10 undervolt yapınca hemen hemen aynı fps'i alıyoruz ve kart 40 50w daha az güç çekiyor. Az güç çektiği için daha serin çalışıyor.

Ben 1 ay civarıdır kullanıyorum. Oyunlarda ultra grafik oynuyorum cyberpunk 2077'de 68-70 civarında geziyor. Herhangi bir rahatsızlık yaratmadı bende

Yav bu fiyatlar neden arttı ki. 2-3 hafta öncesine göre normalimiz 48 k mı şu an. Daha inmez mi sizce bu fiyatlar hafiften şişirme gibi geliyor.
Değmez 48 bine. İllaki fırsat denk gelir ben iki ay önce 5000tl paraf para kampanyası ile 44300'e aldım. Daha sonra vatanda 41 bine kadar düştü. Yeniden kampanyalar olacaktır.

Değmez 48 bine. İllaki fırsat denk gelir ben iki ay önce 5000tl paraf para kampanyası ile 44300'e aldım. Daha sonra vatanda 41 bine kadar düştü. Yeniden kampanyalar olacaktır.
Normalde bi ara vatanda her gece 45e zotacın sff modelleri ve inno3d ler satılıyodu artık yapmamaya başladılar.

9060xt 18k idi 22k lara çıkmış heryerde, 9070xt pulse bile (vatanda) 40k, 5070 zotac, inno (en ucuz modeller) bile 40k, zam geldi heryerde, indirimle düşse düşse eskinin indirimsiz haline düşer diye tahmin ediyorum.

9060xt 18k idi 22k lara çıkmış heryerde, 9070xt pulse bile (vatanda) 40k, 5070 zotac, inno (en ucuz modeller) bile 40k, zam geldi heryerde, indirimle düşse düşse eskinin indirimsiz haline düşer diye tahmin ediyorum.
Katılıyorum şuan kampanya olduğunda bile en fazla eski fiyatlarına çekiyolar. Bundan sonra 40a 5070Ti veya 30a 9070xt bulunacağını düşünmüyorum.

Ekran kartlarına ortada hiç bir şey yokken zam gelme sebebi nedir. Sanki hepsi anlaşıp fiyatları artıralım demişler gibi kafalarına göre ben anlayamadım bu işi

Şu yoruma gülücük atanlar neyin tribindeler emoji atacağınıza cevap verin neye güldüğünüzü bilelim. :)
Direk "alınmaz" diye kesin, otoriter bir iddiada bulunup kendini karar mercii olarak görmene gülücük attık, 10-15k fazla para bayılıp orta segment kart almaktan bahsediyosun, 40k ya 1-2 kere, 44k ya defalarca inno3d/zotac satıldı, üstüne 10-15k koyup galax almak tercih meselesi, kartın buz gibi çalışmasına gerek yok kardeşim, karta zarar vermeyecek ısılara çıkmasının hiç bir sakıncası yok kart ömrüne.

Kendim kullanıyorum boşta 38 derece ki zaten boştaki sıcaklık sistemin/kasanın ısısıyla alakalı, stress testlerinde furmark gibi max 69 gördüm UV siz, UV de yaptım şuan mis gibi 9070xt parasına 5070 ti kullanıyorum.

Alınmaz gibi net konuşmasan da ben almazdım gibi bir cümle kursan kimse gülmezdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,799
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri