Fazeon 23.8" 240Hz 0.5Ms Monitör 4699 TL

peşine 3 yapıştır güzel olur

fazeon paneli güzel marka. peşin fiyata 3 taksit de var. alacak arkadaşlar güzel günlerde kullansın

bide 2k olsaymış alırdım
forum kitlesini anlayamıyorum bu fiyata ne bekliyosunuz :D

al sana lg panelli alınabilecek en uygun mantıklı 2k monitörlerden birisi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

400 TL daha az verip KTC H25T7 alınabiliyorken, ben olsam 6 Bit + FRC monitör almazdım 40Hz fazla diye
Kötü fiyat değil yine de
tamamen kullanım alanına göre değişir bence bu monitör espor rekabete fps tarzı oyunlarda daha öne geçiyor 0.5ms ve pivotu da var. ktc 3ms ve pivot yok.

forum kitlesini anlayamıyorum bu fiyata ne bekliyosunuz :D

al sana lg panelli alınabilecek en uygun mantıklı 2k monitörlerden birisi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamen kullanım alanına göre değişir bence bu monitör espor rekabete fps tarzı oyunlarda daha öne geçiyor 0.5ms ve pivotu da var. ktc 3ms ve pivot yok.
Yazan ms değerleri yalan zaten hocam en iyi ıps monitörün bile ms değeri bile 1ms değil zaten gerçek ölçümde birbirine yakın çıkarlar büyük ihtimal.

Vesa ve pivot var mı? Alınır mı? @Tayfunns 2. Monitör olarak iş görür mü?

Yazan ms değerleri yalan zaten hocam en iyi ıps monitörün bile ms değeri bile 1ms değil zaten gerçek ölçümde birbirine yakın çıkarlar büyük ihtimal.
en iyi şartlarda best görülen değeri yazıyorlar biliyorum fake olduğunu ama 3ms olsun 4-5 0.5ms olsun 2-3. son kullanıcı çok hissetmez fakat pivot bile fazeon almaya sebep bence.

en iyi şartlarda best görülen değeri yazıyorlar biliyorum fake olduğunu ama 3ms olsun 4-5 0.5ms olsun 2-3. son kullanıcı çok hissetmez fakat pivot bile fazeon almaya sebep bence.
Pivot ve vesa var mı North bayou ya bağlıcam da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri