federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,542
Bende de aynı şekil bekliyo odada kıyamıyom çok tatlı duruyoben daha kutuyu açamadımyer yok monitorü koyacak 120cm masada
![]()
Bende de aynı şekil bekliyo odada kıyamıyom çok tatlı duruyoben daha kutuyu açamadımyer yok monitorü koyacak 120cm masada
![]()
Senin inşaat işleri bitti mi evdeki hocamben daha kutuyu açamadımyer yok monitorü koyacak 120cm masada
![]()
petekleri söktük beya doğalgaz dönüşüm yapacaz evin birini akrabanın evi yıkılıyordu bize pasladılar sağolsunlarSenin inşaat işleri bitti mi evdeki hocam![]()
G5'i çok satarken kâr edebileceğin bir fiyata almamışsın, kullanmayacaksan direk iade mantikli duruyor.Zor hocam mümkün değil bir tık çünkü hem glossy hem 280 hz rakipleri 27-29k arası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
G5 satılsa da bi kullansam G5in satılmasını bekliyorum kutusunu açamadım hala![]()
vatanda da aynıydı fiyatı galiba.![]()
SAMSUNG LS27FG812SUXUF G8 27 inç 0.03 ms 240 Hz FreeSync OLED Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG LS27FG812SUXUF G8 27 inç 0.03 ms 240 Hz FreeSync OLED Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıklawww.mediamarkt.com.tr
4 taksit bana yeter ben 2000 maxipuan world puan hacılarım diyen için.
Kötü oluyor, 34k'ya şu monitörü havada karada satılması gerekir normalde ama görüyorsun. 2. Eli daha kötüMat olunca ne oluyor
G5 Oled hocam 14e aldım satılabilecek iyi fiyat değil mi?G5'i çok satarken kâr edebileceğin bir fiyata almamışsın, kullanmayacaksan direk iade mantikli duruyor.
Yok zaten ikinci elde 14'e veriyorlar en fazla 16'ya verirsin. Uğraşına değermi, sen karar ver.G5 Oled hocam 14e aldım satılabilecek iyi fiyat değil mi?
Nerden aldın hocam onu o fiyatta, Amazon depo büyük ihtimal ama merak ettim.G5 Oled hocam 14e aldım satılabilecek iyi fiyat değil mi?
Depodan almış.Nerden aldın hocam onu o fiyatta, Amazon depo büyük ihtimal ama merak ettim.