🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

Çözünürlük dışında daha iyi bir olayı var mı hocam. Ben ileride parlak panel alırım diyordum. Donanımım 4k için de idare edebilecek seviyede. Şuan odam ışık almıyor ama seneye ev değiştireceğim odamın durumu da belli değil
Hocam ben mat da seviyorum o yüzden benim yorumum pek objektif olmayabilir. Sadece forumdakiler matı sevmiyor ve Samsung F serisi, D (2023 2024) serisine göre daha agresif kaplama kullanıyor diye birkaç yorum okumuştum. Çözünürlük konusu çok mühim. Özellikle oled panellerde 2K 27" modeller keskinlik açısından bana pek tatmin edici gelmiyorlar. Ama 4k 32" çok güzel geliyor gözüme, bu model piksel yoğunluğu olarak daha yoğun olduğu için hem oyunda hem de oyun dışında deneyimi ciddi şekilde iyileştirecektir. Hatta şöyle söyleyeyim, çoğu oyun 2k monitörlerde DSR gibi teknolojilerle 4K render edilip 2k gösterse bile çok daha keskin oluyor.

Ben geçmişte G85SD, G80SD, G61SD gibi modeller kullandım Samsung serisinden, hepsi de son derece iyiydi. Şimdi Gigabyte MO32U var ve 4K glossy qd-oled gen 3 paneli var bu da çok iyi.

Eğer 27" benim için ideal olsaydı bu modele bir şans verirdim mutlaka.

Bunu alıp oyun oynarken 2kda oynarsak sırıtır mı beyler merak ettiğim için soruyorum.

Bunu alıp oyun oynarken 2kda oynarsak sırıtır mı beyler merak ettiğim için soruyorum.
sırıtır hocam 5k 2kya oturuyor. 4k 1080e

images

Valla 2k 1080p'de bozuluyor fakat 4k'yı düşürünce görüntü bozulmuyor diyenler vardı bende merak ediyorum onu. Orjinal gibi oluyormu piksel sayısı tam oturduğundan ?

Valla 2k 1080p'de bozuluyor fakat 4k'yı düşürünce görüntü bozulmuyor diyenler vardı bende merak ediyorum onu. Orjinal gibi oluyormu piksel sayısı tam oturduğundan ?
Bende çok merak ediyorum 2k monitör almak yerine 26-27kya, bunu alıp oyun oynarken 2kda kullanıp dizi film izlerken tekrar 4k kullanmayı düşünüyordum. Ama sanırım görüntü bozuluyor

Bende çok merak ediyorum 2k monitör almak yerine 26-27kya, bunu alıp oyun oynarken 2kda kullanıp dizi film izlerken tekrar 4k kullanmayı düşünüyordum. Ama sanırım görüntü bozuluyor
2K da bozulur dedikleri gibi 1080 de oynaman lazım

Para yoktu ki :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her türlü ben öyle bir fırsatı yakalarım gene ya.
Zor hocam mümkün değil bir tık çünkü hem glossy hem 280 hz rakipleri 27-29k arası

Zor hocam mümkün değil bir tık çünkü hem glossy hem 280 hz rakipleri 27-29k arası
G5 satılsa da bi kullansam G5in satılmasını bekliyorum kutusunu açamadım hala :D

G5 satılsa da bi kullansam G5in satılmasını bekliyorum kutusunu açamadım hala :D
ben daha kutuyu açamadım :D yer yok monitorü koyacak 120cm masada :D

Geri