yav kim niye multi açsın avelmisin senOrada diğer multin var sanırım. Mustafa zait sen mi oluyorsun?
yav kim niye multi açsın avelmisin senOrada diğer multin var sanırım. Mustafa zait sen mi oluyorsun?
Ne bu kadar debeleniyorsun haklı çıkmak için sevhili avel kardeşim. Madalya mı takacaklar?yav kim niye multi açsın avelmisin sen
TCL bu konuda cidden berbat, normalde TV araştırırken markayı gördüm çinli olmasına rağmen alsam mı dedirtti ama bu fiyat politikası ile almam kusura bakmasınlar, Avrupa’da adamlar Samsungun yarı fiyatına iyi özellik veriyor diye TCL alıyor da ben neden burada fiyatına geçirilmiş TCL yi alayım Avrupa’yla aynı fiyata hatta bazen daha ucuza satış yapan Samsung varken?TCL 65C8L 145.000 Kenya şilini yaklaşık 49-50.000 TL
![]()
65C8L 4K 65" SQD-Mini LED Google TV - Infinite Tech
65C8L 4K 65" SQD-Mini LED Google TV The New Ultimate Choice of SQD-Mini LED TV · Up to 100% BT.2020 All Scenes Wide Color Gamut · 2,040 Precise Dimming Zones · Up to HDR 5,000nits · WHVA 2.0 Ultra Panel · Super QLED · Ultra Slim Design · Audio by Bang & Olufsen · TSR AiPQ Processor · TCL AIinfinitetech.co.ke
Bakalım Türkiye'de kaç para olacak.
Bu durumun nedenlerini 16 Marttaki yorumda yazmışım hocam ;TCL bu konuda cidden berbat, normalde TV araştırırken markayı gördüm çinli olmasına rağmen alsam mı dedirtti ama bu fiyat politikası ile almam kusura bakmasınlar, Avrupa’da adamlar Samsungun yarı fiyatına iyi özellik veriyor diye TCL alıyor da ben neden burada fiyatına geçirilmiş TCL yi alayım Avrupa’yla aynı fiyata hatta bazen daha ucuza satış yapan Samsung varken?
Sonuç olarak almayın gerek yok, ne zaman akılları başlarına gelir düzgün fiyat koyarlar o zaman alırsınız. Siz aldıkça böyle satmaya devam ederler.