🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

G5 Oled nerde 14e veriyorlar hocam 2.el görmedim hiç emin misin oled olan G5 modeli olduğuna
Satılanlar 14'te ilanda gördüklerin zaten satılmayanlar. Ben görüyorum çok fazla. Sıfırı 20 ile 19 arasi giden cihaza kimse ikinci elde o paraları vermez. Bide sendeki depo ürünü oradanda kaybın var :D

Satılanlar 14'te ilanda gördüklerin zaten satılmayanlar. Ben görüyorum çok fazla. Sıfırı 20 ile 19 arasi giden cihaza kimse ikinci elde o paraları vermez. Bide sendeki depo ürünü oradanda kaybın var :D
15500 teklif eden oldu vermedim

15500 teklif eden oldu vermedim

Yok zaten ikinci elde 14'e veriyorlar en fazla 16'ya verirsin. Uğraşına değermi, sen karar ver.
? Zaten 16'ya kadar satabileceğini söylemişim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

14e veren varsa 2.yi alabilirim çünkü :D bir yerinden sallıyo
Üslubunu topla. 14'e alırım o monitörden 1 hafta içerisinde ama bedavaya elindeki monitörü alırım kabulse gel sözleşme yapalım noterde. Mal sizin olunca bakır altın olmuyor.

? Zaten 16'ya kadar satabileceğini söylemişim.

Üslubunu topla. 14'e alırım o monitörden 1 hafta içerisinde ama bedavaya elindeki monitörü alırım kabulse gel sözleşme yapalım noterde. Mal sizin olunca bakır altın olmuyor.
diyelim 10k ediyor diyelim 15k diyelim 20k sana mı kaldı milletin malının ederi kaçtan aldığı işine baksana kardeş

Hocam 20'ye satabiliyorsanız bence geçin.

Bana 27"4K özellikle oled'de biraz potansiyel israfı gibi geliyor. Çünkü koltuğu yatırıp bir şeyler izlemeyi, oynamayı daha çok seviyorum ama 27" sizin için ideal boyutsa çok keskin ve güzel bir panel almış olacaksınız. Zaten yeni modeller gelene kadar daha üstü yok öyle düşünün.

Hazır alıcısı varken 20'ye satıp 9 taksitle bu monitörü çekmek çok mantıklı.
Yeni modeller geldi de kazık fiyat.

Bakalım sonu yok ama oledin tadını almak istiyorum şu taksitleri Bi yoluna sokayım yeni taksit lazım 😁
Fırsat ürün pg32ucdm3 al 😂

aynı fiyattan hepsiburadayada girmiş satıcı vatan.

Yeni modeller geldi de kazık fiyat.

Fırsat ürün pg32ucdm3 al 😂
Hocam g65b taksiti ödüyoruz sen kaç paralık monitor atmışsın ben oled olayına temel seviyeden zor giricem 😂

yurtdışında 3 yıl burn in coverage veren Samsung türkiyede eli korkak alıştırıp 2 yıl veriyor fiyat avantajı var ama 1 yıl gerçek garanti satmış oluyorsun 9 taksit game changer her zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,000
Üyeler
191,200
Son üye
avcikurt98
Geri