Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,119
İyi fiyatmış, benim planı benden önce gerçekleştirmiş.Depodan almış.
İyi fiyatmış, benim planı benden önce gerçekleştirmiş.Depodan almış.
G5 Oled nerde 14e veriyorlar hocam 2.el görmedim hiç emin misin oled olan G5 modeli olduğunaYok zaten ikinci elde 14'e veriyorlar en fazla 16'ya verirsin. Uğraşına değermi, sen karar ver.
Satılanlar 14'te ilanda gördüklerin zaten satılmayanlar. Ben görüyorum çok fazla. Sıfırı 20 ile 19 arasi giden cihaza kimse ikinci elde o paraları vermez. Bide sendeki depo ürünü oradanda kaybın varG5 Oled nerde 14e veriyorlar hocam 2.el görmedim hiç emin misin oled olan G5 modeli olduğuna
15500 teklif eden oldu vermedimSatılanlar 14'te ilanda gördüklerin zaten satılmayanlar. Ben görüyorum çok fazla. Sıfırı 20 ile 19 arasi giden cihaza kimse ikinci elde o paraları vermez. Bide sendeki depo ürünü oradanda kaybın var![]()
ya şu kuduruğu kale alma hocam bilerek yapıyor.G5 Oled nerde 14e veriyorlar hocam 2.el görmedim hiç emin misin oled olan G5 modeli olduğuna
14e veren varsa 2.yi alabilirim çünküya şu kuduruğu kale alma hocam bilerek yapıyor.
15500 teklif eden oldu vermedim
? Zaten 16'ya kadar satabileceğini söylemişim.Yok zaten ikinci elde 14'e veriyorlar en fazla 16'ya verirsin. Uğraşına değermi, sen karar ver.
Üslubunu topla. 14'e alırım o monitörden 1 hafta içerisinde ama bedavaya elindeki monitörü alırım kabulse gel sözleşme yapalım noterde. Mal sizin olunca bakır altın olmuyor.14e veren varsa 2.yi alabilirim çünkübir yerinden sallıyo
diyelim 10k ediyor diyelim 15k diyelim 20k sana mı kaldı milletin malının ederi kaçtan aldığı işine baksana kardeş? Zaten 16'ya kadar satabileceğini söylemişim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üslubunu topla. 14'e alırım o monitörden 1 hafta içerisinde ama bedavaya elindeki monitörü alırım kabulse gel sözleşme yapalım noterde. Mal sizin olunca bakır altın olmuyor.
Yeni modeller geldi de kazık fiyat.Hocam 20'ye satabiliyorsanız bence geçin.
Bana 27"4K özellikle oled'de biraz potansiyel israfı gibi geliyor. Çünkü koltuğu yatırıp bir şeyler izlemeyi, oynamayı daha çok seviyorum ama 27" sizin için ideal boyutsa çok keskin ve güzel bir panel almış olacaksınız. Zaten yeni modeller gelene kadar daha üstü yok öyle düşünün.
Hazır alıcısı varken 20'ye satıp 9 taksitle bu monitörü çekmek çok mantıklı.
Fırsat ürün pg32ucdm3 alBakalım sonu yok ama oledin tadını almak istiyorum şu taksitleri Bi yoluna sokayım yeni taksit lazım![]()
Hocam g65b taksiti ödüyoruz sen kaç paralık monitor atmışsın ben oled olayına temel seviyeden zor giricemYeni modeller geldi de kazık fiyat.
![]()
ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM Gen3 Gaming Monitör
ROG Swift OLED PG32UCDM Gen3, 240Hz yenileme hızıyla üstün akıcılığa sahip büyüleyici görseller sunan 32 inçlik 4K QD-OLED panel ile donatıldı. QD-OLED teknolojisi sunan PG32UCDM3, canlı renkler…www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fırsat ürün pg32ucdm3 al
![]()
ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM Gen3 Gaming Monitör
ROG Swift OLED PG32UCDM Gen3, 240Hz yenileme hızıyla üstün akıcılığa sahip büyüleyici görseller sunan 32 inçlik 4K QD-OLED panel ile donatıldı. QD-OLED teknolojisi sunan PG32UCDM3, canlı renkler…www.gaming.gen.tr