🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

Alsam mı rx 9070 ile iş görür mu bide g61sdyi kaça okuturum
G61SD temizliğine bağlı olarak 18 - 22 arası rahat gider.

RX 9070 ile iş görür 4k'da performans veren kartlar bunlar FSR ve frame gen ile birlikte ama ilerisi için nefesi çok olmayabilir, iki sene sonrası mesela.

Arada devasa bir keskinlik farkı olur onun dışında pek fark hissetmezsin. G61SD'nin kaplaması bundan daha iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.

Samsung şu garanti olayını üç sene yapsa daha çok tercih edilirdi. En iyi soğutma sistemleri Samsung'da olmasına rağmen garantiyi 2 sene tutuyorlar.

G61SD temizliğine bağlı olarak 18 - 22 arası rahat gider.

RX 9070 ile iş görür 4k'da performans veren kartlar bunlar FSR ve frame gen ile birlikte ama ilerisi için nefesi çok olmayabilir, iki sene sonrası mesela.

Arada devasa bir keskinlik farkı olur onun dışında pek fark hissetmezsin. G61SD'nin kaplaması bundan daha iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.

Samsung şu garanti olayını üç sene yapsa daha çok tercih edilirdi. En iyi soğutma sistemleri Samsung'da olmasına rağmen garantiyi 2 sene tutuyorlar.
g61sd o paralara çok zor gider hocam

Bir senesi dolmamış modeli dört beş ay önce 18500e satmıştım ona istinaden yazdım.
Bende de 61sd var. Arkadaşım 20ye sat bana diyor. 4k deneyimim hiç yok. Düşündürdü valla.

Bende de 61sd var. Arkadaşım 20ye sat bana diyor. 4k deneyimim hiç yok. Düşündürdü valla.
Hocam 20'ye satabiliyorsanız bence geçin.

Bana 27"4K özellikle oled'de biraz potansiyel israfı gibi geliyor. Çünkü koltuğu yatırıp bir şeyler izlemeyi, oynamayı daha çok seviyorum ama 27" sizin için ideal boyutsa çok keskin ve güzel bir panel almış olacaksınız. Zaten yeni modeller gelene kadar daha üstü yok öyle düşünün.

Hazır alıcısı varken 20'ye satıp 9 taksitle bu monitörü çekmek çok mantıklı.

Olede özendim okuyunca şu konuyu
Bende arkadaş 2K 480hz woled onda gördüm ben FPS oyunlarını çok sevmiyorum 4K qd oled aldım ekranı kirli kullanılmış geldi 272urx pg27ucdm modellerini bekledim indirimli yakalarım diye bu modeli 40 a almıştım 34 e düştüğünü görünce hemen aldım oyun oynamak çok sarıyor

Hocam 20'ye satabiliyorsanız bence geçin.

Bana 27"4K özellikle oled'de biraz potansiyel israfı gibi geliyor. Çünkü koltuğu yatırıp bir şeyler izlemeyi, oynamayı daha çok seviyorum ama 27" sizin için ideal boyutsa çok keskin ve güzel bir panel almış olacaksınız. Zaten yeni modeller gelene kadar daha üstü yok öyle düşünün.

Hazır alıcısı varken 20'ye satıp 9 taksitle bu monitörü çekmek çok mantıklı.
Çözünürlük dışında daha iyi bir olayı var mı hocam. Ben ileride parlak panel alırım diyordum. Donanımım 4k için de idare edebilecek seviyede. Şuan odam ışık almıyor ama seneye ev değiştireceğim odamın durumu da belli değil

Bende arkadaş 2K 480hz woled onda gördüm ben FPS oyunlarını çok sevmiyorum 4K qd oled aldım ekranı kirli kullanılmış geldi 272urx pg27ucdm modellerini bekledim indirimli yakalarım diye bu modeli 40 a almıştım 34 e düştüğünü görünce hemen aldım oyun oynamak çok sarıyor
Laptoptan kasaya geçip g65b aldim çok memnunum da işte insan daha iyisini istiyor haahha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,023
Üyeler
191,203
Son üye
kaanbeaaa
Geri