🔥İndirim Beyaz Lian Li Universal Screen 8.8 inç 5450 TL

jumbumdan alışveriş yapmadan 40 kere düşünmek gerekiyor. lian li fan aldım bunlardan fan bozuldu elimde kaldı.

2 ay önce talep açtım sitelerinden hala talep beklemede.

aldığınız ürünün garantili vs olduğunu pek düşünmeyin.
yapacağın şey çok basit. Global destek kaydı oluştur. Onlar mail üzerinden oksid bilişime yönlendiriyor ordan talep oluşturursan yardımcı olurlar. jumbum sadece satıcı kesinlikle önemsemezler satış sonrası pckolik sinerji gibi firmalarda aynı kalibrede. Satarlar ve sıfır muhattab bulursun. Lian li global support sana yardımcı olacaktır.

yapacağın şey çok basit. Global destek kaydı oluştur. Onlar mail üzerinden oksid bilişime yönlendiriyor ordan talep oluşturursan yardımcı olurlar. jumbum sadece satıcı kesinlikle önemsemezler satış sonrası pckolik sinerji gibi firmalarda aynı kalibrede. Satarlar ve sıfır muhattab bulursun. Lian li global support sana yardımcı olacaktır.

Teşekkürler hocam destek kaydı oluşturayım hemen. Siz daha önce bu şekilde bi destek aldınız mı ?

Teşekkürler hocam destek kaydı oluşturayım hemen. Siz daha önce bu şekilde bi destek aldınız mı ?
ben incehesaptan aldığım fanı onlara yolladım incehesapda okside yolladı yenisiyle değiştirdi oksid. İncehesaptan almış olsaydın onlar üstleniyor bunu. Onun haricinde benim usb vericiler ve alıcılarım eskiydi lian li bunları güncelledi ve eskisi bulanan herkese yenisini bedava yolluyor. Bununla ilgili destek talebi oluşturdum ve yenisini yollaması için oksid ile iletişime geçtiler aynı mailin içinde. oksid seni yönlendiriyor zaten sitelerine, bedava olarak yeni vericiler ve alıcılar tarafıma ulaştı.

Şu ekranın max olması gereken rakam 2500 falan. Ama işte satılıyor...

Rekabet ortamı yok hocam çünkü. 3 5 tane tedarikçisi olsun bak nasıl fiyatlar düşüyor ama işte yok :)
gaming gen getirmişti 2500 civarına , daha alt sınıf bir ürün olduğu belli ama 2. günden baktı talep var 5k çektiler fiyata :D , dediğiniz gibi birkaç firma getirse güzel olacak

Rekabet ortamı yok hocam çünkü. 3 5 tane tedarikçisi olsun bak nasıl fiyatlar düşüyor ama işte yok :)
Bu fiyata ürün satıyorlar, birde yazılım sorunu yaşanıyor. Komedi :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gaming gen getirmişti 2500 civarına , daha alt sınıf bir ürün olduğu belli ama 2. günden baktı talep var 5k çektiler fiyata :D , dediğiniz gibi birkaç firma getirse güzel olacak
Temu kapandıya, temuda ucuzdu satamıyorlardı. Şimdi kapandı fahiş fiyatlara devam.

Valla dedim ya bütçe derdim olmasa ful noctua fan çekerdim. Benzer sessizlikte fan varmı harbiden daha ucuz alternatifi tarzı noctualara?

İşlemci soğutucumu stok fanlarıyla kullanıyorum thermalright. Ön arka fanlar lian li. Kulaklık takınca en baba fanlar bile sessizleşiyor be kral

Gaming gen tr zaten konu başındada belirttiğim gibi rezil fiyat politikası olan kan emici bir firma. En nefret ettiğim firmalar arasında 1 Wraith 2- Gaming gen 3-Sinerji.

jumbumdan alışveriş yapmadan 40 kere düşünmek gerekiyor. lian li fan aldım bunlardan fan bozuldu elimde kaldı.

2 ay önce talep açtım sitelerinden hala talep beklemede.

aldığınız ürünün garantili vs olduğunu pek düşünmeyin.
Bu forumda jumbum varsa bu konuya etiketleyin, destek çıkalım çözsünler.

Çok gereksiz bulduğum bir şey fakat setupçı bekleyen arkadaşlar varsa değerlendirebilir.
BEYAZ: https://www.jumbum.com.tr/Lian-Li-8-8-Universal-Screen-Wh?search=lian li screen
SİYAH: https://www.jumbum.com.tr/Lian-Li-8-8-Universal-Screen?search=lian li screen (DAHA PAHALI NEDEN ANLAMADIM)
Thermalright alanlar mutlu 🥲🤣 2.5k dan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla reis ben bu akımı hiç anlamıyorum. Lian li akvaryum kasaları alıp lian li fanları koyup içine koyabildikleri kadar ekran koyuyolar. Oturup oyun oynamak yerine kasayı mı izliyolar anlamadım. Hadi parası olan adam için neyse parası var alıyor. Bu ıvır zıvıra vereceği parayla daha üst seviye işlemci veya ekran kartı alabiliyorken onlardan kısıp bunları alan insanlar var. Ben şahsen kasa için fuzuli masraf yapacaksam gider noctua fan alırdım heralde :) Tabi tercih meselesi onlara da saygı duymak lazım.
Şöyle çekeceksin bir Lianli Vision O11 compactalcan ekranı takcan üste LCD TL fan doseyeceksin 11 tane yetmez üstüne 1 ade gpu 1 adet 24 pin 1 adet de cpu strımer kablo argb miss kasa kablo fan olacak 50k sistemi öpücükle alırız artık(!)

Geri