HANGİ B650 Yİ ALMALIYIM

Aynen kardeşim hadi işine xd
buyur gel ben birebir gösteririm lafımın arkası dolu sen MSI anakart ile 7800x3D işlemcide sorun yaşayan tonla şikayet sürekli çıkan sorunların üstünü nasıl örteceksin kim fonluyor sizi komiksiniz

buyur gel ben birebir gösteririm lafımın arkası dolu sen MSI anakart ile 7800x3D işlemcide sorun yaşayan tonla şikayet sürekli çıkan sorunların üstünü nasıl örteceksin kim fonluyor sizi komiksiniz
Niye fonlanayım aga xd En fp anakartı yazdık 17vrm li kaliteli 80a lik hemde 3m2 slotlu hepside soğutuculu bu fiyata alınabilecek yoktu ki fiyatı artmış zaten garip garip konuşuyosun. Ki bu anakartı bende aldım bugün işlemcim gelicek birkaç güne kendim takıp kullanıcam xd ben sana istediğin testi yapıp atarım xd

bios güncellemekten vs pek anlamam uğraşmakta istemem colorful uğraştıracaksa gigabyte alayım diyorum

MSİ B650A PRO VE 7800X3D kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım

B650-A pro'dan daha iyi bir kart ilandaki. Sadece bios'u soru işareti bırakıyor.

merhaba ddr5 e geçiyorum 7800x3d işlemcim var 2 anakart arasında kaldım bütcem 7k sizce ne almalıyım
Colorfulun b650 sı b650 değil x870 gücündedir haberin olsun indirim konusu ve incelemeler mevcut.

B650-A pro'dan daha iyi bir kart ilandaki. Sadece bios'u soru işareti bırakıyor.
bende ondan dolayı takıldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Colorfulun b650 sı b650 değil x870 gücündedir haberin olsun indirim konusu ve incelemeler mevcut.
hocam ben biosla fln uğraşmak istemiyorum colorful sıkıntı yaşatırmı gigabyte alsam ne kadar fark olurki performansda

hocam ben biosla fln uğraşmak istemiyorum colorful sıkıntı yaşatırmı gigabyte alsam ne kadar fark olurki performansda
Performansta fark olmaz. Gigabyte giriş seviyesi , colorful b650 yazılmış ancak x870 gibi özelliklere sahip.

Gigabyte biosu daha iyi, ama gigabyte x870 karta çıkabilirsen onu al.

Geri