elinde para nakit ise kesinlikle 2.ele yönel çok güzel makina dizersinSelamlar ya oem rtx5070 sekilde bir distem dizicem bu fiyta yada rtx4070 + r7 7800x3d die bir combomu yapsamkararsisiz onerilerinizi bekloyorum
Valla hocam 2.ele bakiyorumda yasanan dolandirmalardan dolayi kimse kimseye guvenmiyor, adam bana tcmi atiyim ibanimi verim guven unsuru olarak dior, dava acsan zatej kac yil surecek,bi param guvende actiramadim milleteelinde para nakit ise kesinlikle 2.ele yönel çok güzel makina dizersin
enucuzsistem.com dan bakabilirsin oem istiyorsan çok kısa baktım biraz sinerjiden buldum bitane ne kadar güvenilir bilmiyorum ama onuda atıyorum https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
oyüzden çok kısa baktım dedim kardo anakarta filan bakmadım yani ayriyeten bi amacı olmasada 3 4 site arasında geçiş yapmaz sırf istediği şeyleri bulmak için oyüzden yazdımen ucuz sistemin amacı o değil hocam en ucuzunu bulup atmayın depolama yükseltmek için slotu bile yok attığın sistemde ki anakartın
elden niye alamıyorsun yaşadıgın şehirde 2.el ürün satn mı yokValla hocam 2.ele bakiyorumda yasanan dolandirmalardan dolayi kimse kimseye guvenmiyor, adam bana tcmi atiyim ibanimi verim guven unsuru olarak dior, dava acsan zatej kac yil surecek,bi param guvende actiramadim millete