60-70K BANDI TOPLAMA VEYA OEM ONERISI

nptu

80+
Reaksiyon skoru
47
Selamlar ya oem rtx5070 sekilde bir distem dizicem bu fiyta yada rtx4070 + r7 7800x3d die bir combomu yapsamkararsisiz onerilerinizi bekloyorum

Selamlar ya oem rtx5070 sekilde bir distem dizicem bu fiyta yada rtx4070 + r7 7800x3d die bir combomu yapsamkararsisiz onerilerinizi bekloyorum
elinde para nakit ise kesinlikle 2.ele yönel çok güzel makina dizersin

elinde para nakit ise kesinlikle 2.ele yönel çok güzel makina dizersin
Valla hocam 2.ele bakiyorumda yasanan dolandirmalardan dolayi kimse kimseye guvenmiyor, adam bana tcmi atiyim ibanimi verim guven unsuru olarak dior, dava acsan zatej kac yil surecek,bi param guvende actiramadim millete

en ucuz sistemin amacı o değil hocam en ucuzunu bulup atmayın depolama yükseltmek için slotu bile yok attığın sistemde ki anakartın
oyüzden çok kısa baktım dedim kardo anakarta filan bakmadım yani ayriyeten bi amacı olmasada 3 4 site arasında geçiş yapmaz sırf istediği şeyleri bulmak için oyüzden yazdım

hocam dilim agresif geldiyse özür dilerim öyle bir amacım yok ama özellikle denemediğiniz ürün kart vs ne varsa önerirken kendiniz kullanmış olmalı yada ben bunu alırım şu yüzden diyebilmelisiniz. Site çok güzel ama 3 4 sistem derleyip fikir sorun forum oldukça aktif vakit ayıracak oldukça forumdaş var her konuda destek olunur sevgiler saygılar

Valla hocam 2.ele bakiyorumda yasanan dolandirmalardan dolayi kimse kimseye guvenmiyor, adam bana tcmi atiyim ibanimi verim guven unsuru olarak dior, dava acsan zatej kac yil surecek,bi param guvende actiramadim millete
elden niye alamıyorsun yaşadıgın şehirde 2.el ürün satn mı yok

Belirttiğiniz bütçeye 9070xt ekran kartlı sistemler var başlangıçta 16gb ram işinizi görür daha sonrada ekleme yaparsanız işlemci olarak amd 7500f veya 7600 olabilir anakartıda b650m r modeline bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri