Telefonu \YD\ Kayıtlı Olup 5G Kullanan Varmı?

Bende de aynı durum var. Cihaz 5G olmasına rağmen eski GM IMEI var diye ne 5G kullanılabiliyor ne de hediye 50gb falan alınıyor. Çözümü yok sanırım.
5g de ne tür sorunlar yaşıyorsunuz hocam?

Bende de aynı durum var. Cihaz 5G olmasına rağmen eski GM IMEI var diye ne 5G kullanılabiliyor ne de hediye 50gb falan alınmıyor. Çözümü yok sanırım.
Kral onun çözümü vardı ya. Benim cihazın imei de 5G desteklemiyordu kendi telimden 5G ye geçemedim ben mesela. Sonra hattı çıkarıp yurt içi bi telefona takıp ordan hattı 5G ye geçirdim. Sonra kendi telefonuma takınca kullanabildim 5G yi .

Kral onun çözümü vardı ya. Benim cihazın imei de 5G desteklemiyordu kendi telimden 5G ye geçemedim ben mesela. Sonra hattı çıkarıp yurt içi bi telefona takıp ordan hattı 5G ye geçirdim. Sonra kendi telefonuma takınca kullanabildim 5G yi .
Hediye net öyle gelir. Hız testi yaptınız mı ?

Hediye net öyle gelir. Hız testi yaptınız mı ?
Bende direkt 5G olmuyordu ilk geldiğinde işte bu yöntemi yapınca 5G geldi cihaza. 5G gelincede 50GB hediyede geldi hızım da 370 mbps şu anlık daha demin yaptım

Yd 5g destekliyor cihaz 5g simgesi de gözüküyor ama bölge kaynaklı mı yd olması kaynaklı mı çözemedim hız aşırı yavaş
Yanımda uygulamasında da desteklemediği yazıyor Yd cihazlar stabil değil anladığım kadarıyla
Bazılarında çalışırken bazılarında sorunlu

Yd 5g destekliyor cihaz 5g simgesi de gözüküyor ama bölge kaynaklı mı yd olması kaynaklı mı çözemedim hız aşırı yavaş
Yanımda uygulamasında da desteklemediği yazıyor Yd cihazlar stabil değil anladığım kadarıyla
Bazılarında çalışırken bazılarında sorunlu
Bende tam olarak bunu anlamaya çalışıyorum, acaba benim cihazdamı bir problem var yoksa genel olarak Imei kayıtlı cihazlarda bir sıkıntımı var. Üniversite okuduğum şehirde baz istasyonunda sıkıntı olmadığını söylediler ama daha sonra btk ya şikayet edince baz istasyonunda sıkıntı olduğunu kabul ettiler, şuan memleketimdeyim ve direk baz istasyonunda problem olduğunu söylüyorlar ama ne kadar doğrudur bilemedim artık.

Şuan xiaomi 15 ultra kullanıyorum imei kayıtlı ve iki adet simde iki adet Operatör kullanmama rağmen internet hızım ya berbat yada hiç girmiyor bile o derece. Apn sıfırlama, hat ayarları sıfırlama, telefon wifi mobil internet sıfırlama dahil olmak üzere herşeyi denedim ama çözülmedi, 3 şehirde denedim yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Xiaomi 15 ultra modem olarak çok güçlü bir telefon o yüzden telefondan olabileceğinide sanmıyorum, aklıma tek seçenek atılan imeinin bir şekilde sıkıntı yarattığı.
Sorum şu şuanda eğer imei kayıtlı bir cihaz kullanıyorsanız 5g niz stabil mi acaba?
ip16 pro var 5G kullanamıyorum çok aşırı yavaş oluyor ve çekmiyor 4.5gye geri döndüm

ip16 pro var 5G kullanamıyorum çok aşırı yavaş oluyor ve çekmiyor 4.5gye geri döndüm
Sanırım bazı yerlerde genel olarak bir sıkıntı var ama kimsede İnternete hiç girmeyecek kadar sıkıntı olduğunu düşünmüyorum açıkcası.

Sanırım bazı yerlerde genel olarak bir sıkıntı var ama kimsede İnternete hiç girmeyecek kadar sıkıntı olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
dediğim gibi benimkinde hiç girmeyecek ayarında bi yavaşlıktı Üsküdar gibi merkezi bi yerde ikamet ediyorum okulumda maltepede hiç çekmiyor zaten

dediğim gibi benimkinde hiç girmeyecek ayarında bi yavaşlıktı Üsküdar gibi merkezi bi yerde ikamet ediyorum okulumda maltepede hiç çekmiyor zaten
Ne kadar berbat birşeyde olsa dediğiniz şey açıkcası içime su serpti çünkü enazından cihazımda yada imeimde bir problem olmadığını öğrenmiş oldum. Normalde Türk Telekom hattımda 3g kullanıyordum ve işimi görüyordu ama maalesef Türk Telekom tahütüm bitmek üzere ve vodafonedada nedense 3g açılmıyor o yüzden beklemek dışında pek seçeneğim yok, hiç umudum yok ama umarım çözülür şu baz istasyonları sorunu.
Aslında baz istasyonlarının sorunu çok basit. Şuanda kullandığımız bütün baz istasyonları hâla Bakır hatlarla İnternete bağlı fiber yerine. 5G nsa ya geçince ne oldu mobil hızlar arttı ama baz istasyonları hâla bakır hatlar ile İnternete bağlı olduğu için şuanda ciddi darboğaz yaşıyor hız anlamında, hız sorununun çözümü hem çok basit hemde çok zor, baz istasyonlarını fiber geçirmek yeterli ama bilmem kaç tane baz istasyonu olduğunu düşünürsek çok ciddi bir maliyet tablosu ile karşı karşıya Operatörlar bu yüzdende daha doğru düzgün hızlar almaya maalesef çok fazla süre var daha.

Cihaz yd hız düşük 5g çalışıyor hediye GB de aldım imei için
99064.webp

bunu diyor kopyalandigi tespit edildi muhabbeti yüzünden inşallah kapatmazlar oda ayrı dert

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,488
Üyeler
193,060
Son üye
Tolonka
Geri