🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

%'lik indirimlerin son günü oled monitör bolluğu vardı. Ben MO32U modelini 33k'ya sıfır olarak almıştım, depoda 26 civarına satılınca bir tık moralim bozuldu ama depo indirimleri boyunca 1 tl bile harcamadığım için mutluyum. Dün içerik monitörü olarak MO32U'yu kullanıp rekabetçi oyun ve iş için 29K'ya G81F modelini alacaktım nerdeyse. Bendeki lükse bak. :D Cep telefonu için çok bekledim ama samsung ve apple modeller düştüğü saniye bitiyordu. Botlarla rekabet edemedim.

Eskiden bu konu açılmadan önce tahminimce çoğunluk depo muhabbetini bilmiyordu. O zaman 40k'ya macbook pro m3 almıştım ve amazon depoda birkaç gün beklediğini iyi hatırlıyorum o modelin, 26k'ya zenbook 14 oled falan çekmiştim.

Beyler CLoud 3S 5400TL içime sinmedi harbiden 5799a bulabiliyorum sıfır. İptal ettim siparişi birazdan depoya düşer.

Hatta steelseries gamebuds alıcam muhtemelen blackshark v3ü de yollarım iadeye

O zaman rahatsız eder ya bir de pipetten az gelecek su , dikmem lazım demi
Hayır hayır. Pipetten neden az gelsin ki sıvı? Gayet geniş gönderi bir pipeti var. Eğer ters çevirirsen yada devirirsen mesela o pipeti girdiği yerden (kapağın üstünde bir Şehid gibi bir şey var) ve o şeridin kenarlarından içindeki sıvı akıyor. Bu akış damla damla değil, çok da değil ama gayet dökülen yeri ıslatacak kadar.

Razer Cobra Pro nasıl 3.3k ya? Ajazz aj159 pro nun yanına alınır mı?

Depo bi tık tatsızlaştı. Gelen ürünler sıfırından 200-300 lira uygun geliyor % indirimi olmayınca da bir anlamı yok

https://www.amazon.com.tr/dp/B09L3XBXQ5?th=1&m=A215JX4S9CANSO ekosistemi varsa

1776672222092.webp

Ne saçmalıyorsun, kime neyi söylememişim? Bilgi saklamam elimden geleni yaparım her zaman. Gece 3'lere kadar yazdığım mesajların, açtığım konuların, forumda sağladığım katkıların farkında değilsin sanırım. Bu forumda açtığım tüm konulara buradan bakarsın, anlarsın kaç linkim olduğunu. 3 büyük forum var olduğundan beri insanlar için fırsat paylaşıyorum, rehberler konular hazırlıyorum, her konuda fayda sağlıyorum ben. Örnek DH profilim altta. 20 gün önce açılmış hesap gelmiş bana had bildirecek, "bencil" diyecek. Sen önce efendi ol milletin yalakalığını yapma.

Alıntıyı görüntüle

Ben sadece tavsiyede bulundum. Kimse bişeye zorunda değil. Gerekçesi vardır imkanı yoktur bilmiyorum. Akrabanıza sövmüşüm gibi tetiklenmeye gerek yok. "Usta neydi, kaç liraydı bu" şeklinde gereksiz mesajlar döneceğine paylaşılırken yazılsa iyi olur dediğim için hata bende. Özür dilerim herkesten.

Edit. imla
Dostum konuya bodoslama dalmayıp önceki birkaç sayfayı okusaydın, o lafı sana söylemediğimi bilirdin :D Konudaki fiyat atma muhabbetini çıkarıpta, kendisi aldığı ürünlerin fiyatını kendisinden rica eden kişiye söylemeyen hiç sorulmamış gibi geçiştiren elemana dedim. Fiyat atma konusunda haklısında orada muhabbet üslup. Adamları fiyat atmıyor diye tersleyen eleman, kendisi aldığı ürünlerin fiyatını sorana yazmıyor bunu bencil bir insan yapar. Ayrıca o iki kişiyide konulardan biliyorum, ikisinede düzgün bir üslupla "dostum linkler için teşekkür ederim faydalanıyoruz güzel oluyor sadece ben fiyatları merak ediyorumda, malum anında uçuruyorlar fiyatları ile atma şansın varmı ona göre alacağım üründe tekrar düşerse pahalımı değilmi ayırt edemiyorum" gibi bir cümle kurulsa onların ikiside o fiyatları yazar. Adamlara köle tarifesi çektiler, onlarda dedi ben daha atmıyorum. Muhabbet bu. Yani sen kendini konunun merkezine atıp her şey sana söylenmiş gibi alınıyorsunda, sen sonradan girdin muhabbete.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alan Adam anlık mod = ben buna niye bu kadar para verdim iade :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Depo bi tık tatsızlaştı. Gelen ürünler sıfırından 200-300 lira uygun geliyor % indirimi olmayınca da bir anlamı yok
Depo zaten çok kârlı biryer değil arada tek tük düşüyor. Yoksa pek mantıklı değil.

Gördüm bende bunu fiyat iyi olsaydı göremezdik bile muhtemelen.
fiyatsız düşüyor bazen iyi ürünler tarama hızını 1 dakiya düşürdüm bir ara istek koyucam bakalım yakalayabiliyor muyuz iyi fiyatları :D 40 saniye boşluk var bi 20 saniyeye 1 istek daha ayarlayabilirsem belki yakalarız :D

fiyatsız düşüyor bazen iyi ürünler tarama hızını 1 dakiya düşürdüm bir ara istek koyucam bakalım yakalayabiliyor muyuz iyi fiyatları :D 40 saniye boşluk var bi 20 saniyeye 1 istek daha ayarlayabilirsem belki yakalarız :D
Bizede açsana şu dijital köleyi hocam garibanlar olarak yararlanalım :) :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,868
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri