Asus Prime A520M-K vs MSI A520M-A Pro

Hangi anakart

• Oy kullanan toplam üye
    2

iceblow

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Dostlar selam bütçem kısıtlı ve ikinci ele yönelmek istemiyorum almayı planladığım işlemci 5600 veya 5600x ileride upgrade yapmayıda düşünmüyorum, hangi anakart daha dayanıklı düşük ısı verir bileşenleri kalitelidir veya yazılım desteği daha iyidir fikirlerinizi bekliyorum.

Yazılımdan dolayı asus prime modelini tercih edebilirsiniz

Msi A520 kullandım 5600 ile beraber sıcaklık vs hiç bir problem yaşamadım aynı şey Asus içinde geçerlidir.Burada önemli konu Pbo desteğinin olduğu bir chipsetli anakart almanızı tavsiye ederim ufakta olsa hem performans hemde curve optimizer ile daha serin bir deneyim sunuyor.

Yazılımdan dolayı asus prime modelini tercih edebilirsiniz
Yazılım kısmında msi daha güncel gibisinden bir şey görmüştüm bügüne kadar hep asus anakart kullandım bir sorununu görmedim ama msi daha güncel denilince aklımı çelmedi değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Msi A520 kullandım 5600 ile beraber sıcaklık vs hiç bir problem yaşamadım aynı şey Asus içinde geçerlidir.Burada önemli konu Pbo desteğinin olduğu bir chipsetli anakart almanızı tavsiye ederim ufakta olsa hem performans hemde curve optimizer ile daha serin bir deneyim sunuyor.
Pbo yanlışım yoksa oc tarzı bir şey galiba ama oc ile alakam olmadığı için pekte önemli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,256
Üyeler
192,980
Son üye
Mr.Listener
Geri