Yardım Rx 9070 pulse sürekli wattman hatası alıyorum

Hiç uğraşma ver üste 10-15 k daha ekle 5070 al
Keşke o kadar kolay olsaydı akbank yeni üyelere 12 ay faizsiz 45k veriyordu onu verseydiler 5070ti alırdım da o iş yatınca rx 9070 e düştüm 9 ay taksitli xtler de gelmedi 29kya bulunca aldım 1 oyunda sıkıntı yaptı diye iade etmem diğerlerinde herhangi bir sorun olmadı

Resident evil 2 oynarken aniden wattman hatası almaya başladım pc dondu your device ran into a problem and needs restart diyip kendini yeniden başlattı amd hata algıladı geri bildirim gönderin derken yine oldu sonra ddu ile driver sil yükle yaptım yine düzelmedi başka neler deneyebilirim? Rx 590 da aynı sorunu yaşadığımda ddu ile sildikten sonra düzelmişti bunda 2 kere yapmama rağmen düzelmedi
9000 serisinde wattman yaşayamazsın çünkü wattman yazılımsal değil mimarisel bir sorun. Oyuna özel bir sorun olabilir.

Keşke o kadar kolay olsaydı akbank yeni üyelere 12 ay faizsiz 45k veriyordu onu verseydiler 5070ti alırdım da o iş yatınca rx 9070 e düştüm 9 ay taksitli xtler de gelmedi 29kya bulunca aldım 1 oyunda sıkıntı yaptı diye iade etmem diğerlerinde herhangi bir sorun olmadı
O zaman sorun yok AMD ekran kartını alan fiyat uygun olduğu için alıyor bende 9070xt aldım 👍

9000 serisinde wattman yaşayamazsın çünkü wattman yazılımsal değil mimarisel bir sorun. Oyuna özel bir sorun olabilir.
Yani aldığınız model hatalı olabilir , ayarları yanlış yapılmış olabilir veya en basitinden o oyunda bozuk çalışıyor olabilir wattman hatası rx7000 serisinden itibaren bitti.

büyük ihtimalle oyunla amd yazılımının bir uyuşmazlığı oldu diğer oyunlarda hiç yaşamadım sadece re2 de tam ekrandayken olmuştu pencereli ekran açınca sorun yapmıyor düzeldi mi diye tam ekranda deneyeyim dedim bu sefer olmadı neden o gün oldu anlamadım stok ayarlarda kullanıyorum dokunmadım

Bende de şu an 7900GRE var ara ara watman almaya basladim. Kulakligi kasanin usb si ile sarja takiyorum watmann veriyor. Direkt anakarta takiyorum vermiyor. Böyle cins bir sorun bu. Ben de satıp 4070 super geçicem.

Bende de şu an 7900GRE var ara ara watman almaya basladim. Kulakligi kasanin usb si ile sarja takiyorum watmann veriyor. Direkt anakarta takiyorum vermiyor. Böyle cins bir sorun bu. Ben de satıp 4070 super geçicem.
Bunun pek ekran kartı ile alakası yok gibi ama sen bilirsin :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

büyük ihtimalle oyunla amd yazılımının bir uyuşmazlığı oldu diğer oyunlarda hiç yaşamadım sadece re2 de tam ekrandayken olmuştu pencereli ekran açınca sorun yapmıyor düzeldi mi diye tam ekranda deneyeyim dedim bu sefer olmadı neden o gün oldu anlamadım stok ayarlarda kullanıyorum dokunmadım
1 kere mi oldu sadece ? windows yine sapıtmış olabilir tarayıcıda gezerken rastgele mavi ekran yemişliğim var.

Bunun pek ekran kartı ile alakası yok gibi ama sen bilirsin :D

1 kere mi oldu sadece ? windows yine sapıtmış olabilir tarayıcıda gezerken rastgele mavi ekran yemişliğim var.
3 kere oldu oyunu açtığımda, pc yeniden başlatıldıktan sonra amd ye hata raporu gönderirken, en son da ddu ile sil yükle yaptıktan sonra tekrar oldu pencereli ekrana geçiş yaptım daha olmadı bugün tam ekranda tekrar denediğimde yine sorun olmadı

Neyle alakası varmış aydınlatir misin
Kasanın USB portu mesela :D

3 kere oldu oyunu açtığımda, pc yeniden başlatıldıktan sonra amd ye hata raporu gönderirken, en son da ddu ile sil yükle yaptıktan sonra tekrar oldu pencereli ekrana geçiş yaptım daha olmadı bugün tam ekranda tekrar denediğimde yine sorun olmadı
Çok enteresan gerçekten bilemedim oyuna falan güncelleme geldi de çözüldü mü ?

Kasanın USB portu mesela :D

Çok enteresan gerçekten bilemedim oyuna falan güncelleme geldi de çözüldü mü ?
herhangi bir güncelleme gelmedi bende anlamadım neden durduk yere böyle olduğunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,301
Üyeler
192,998
Son üye
enesaltintaa
Geri