Yeri de hazırdı var ya cuk diye otururdu..
Daha bahtsız bir takım görmedim.yaz hocam sana zahmet baştan Allah aşkına tahammül seviyem sıfır takım konusundao yüzden hiç girmyiorum burdafutbol muhabbetine
Retard herifler son 1 dk oynayamıyorlarYeri de hazırdı var ya cuk diye otururdu..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha bahtsız bir takım görmedim.
Derecelendirme var ama genelde ne çıkarsa bahtına oluyor. Daha önce depodan çok iyi yazan sıfır ayarında ürünler de aldım kötü durumda ürünler de.hocam bunları aldıktan sonra iade edebiliyor muyuz beğenmezsek
Bence alma bunu sen bilirsin.Alıntıyı görüntüle
bu paraya yenir mi bu arkadaşlar? Tam boy lineer klavye lazımdı türkçe enter küçükmüş ama![]()
bende alamadım ddr4 aldım yoldayken ddr5leri kaçırdım aldım da yolladım nedeni var mı ?Ram'leri kaçırınca biraz kendime mola yazmıştım, foruma girmemek için. Yeni yeni başlıyoruz tekrardan mesaiye.![]()
Klavyeyi almamak için nedenini sordun dimi yanlis anlamadim ?bende alamadım ddr4 aldım yoldayken ddr5leri kaçırdım aldım da yolladım nedeni var mı ?
evetKlavyeyi almamak için nedenini sordun dimi yanlis anlamadim ?
Şahsen raider k1 gibi klavye varken 3k'ya buna 2500 vermem. Sıfır fiyatları şiş kaldı bu tarz klavyelerin, satamıyorlar.
tam boy değil o özelden devamŞahsen raider k1 gibi klavye varken 3k'ya buna 2500 vermem. Sıfır fiyatları şiş kaldı bu tarz klavyelerin, satamıyorlar.
Bir daha geldi