yanlış inceleme izleyen sensin ama suçlu biziz tamam.Konuyu üstüne oturduğun şey ile okuduğun belli yanlış incelemeyi izlemişim diye 2 alt yoruma bak
yanlış inceleme izleyen sensin ama suçlu biziz tamam.Konuyu üstüne oturduğun şey ile okuduğun belli yanlış incelemeyi izlemişim diye 2 alt yoruma bak
Hadi oğlum hadi başka konuyayanlış inceleme izleyen sensin ama suçlu biziz tamam.
Hayırlı olsun hocam.4 tane kaldı arkadaşlar birtanede ben aldım 1150 lira bonus geldi garantiden
Birkaç gün sürseydi indirim ,aldığım pulse modelini iade edip alırdım'da değmez gibi:Hayırlı olsun hocam.
Hayırlı olsun.4 tane kaldı arkadaşlar birtanede ben aldım 1150 lira bonus geldi garantiden
Bi zahmet özelden kavga edin hocam
Evet. 5dk furmark da böyle birde. Zaten diyorlardı ilk seriler sorunlu diye buda 2025 üretimiydi dogruymuş.98 mi![]()
2sinide al demiştimEvet. 5dk furmark da böyle birde. Zaten diyorlardı ilk seriler sorunlu diye buda 2025 üretimiydi dogruymuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yinede şans verip test edeyim dedim test ederken gitti 9070 nitro.
Hocam istersen sana aldığım fiyattan verebilirim sipariş geçtim gelmedi daha ama. İhtiyacım yok yedek pc için almıştım. İstanbuldaysanUlan tam Gigayı test ediyordum gpu temp 60, hotspot 98 çıkınca iade edeyim dedim girdim bunu almaya bitmiş.