PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
hocam buradada 23 nisana özel indirimler var herhalde inceleyebilirsin.
Taksitle alıcam hocamPcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
hocam buradada 23 nisana özel indirimler var herhalde inceleyebilirsin.
Hocam aradaki farka eli yüzü düzgün bilindik bir güç kaynağı alamazmısın? Adam sana 100k ya 16 ram veriyor. OCYPUS güç kaynağı daha mı güvenilir
Kasa güzel derken kasanın kendisi güzel yani desteklediği PSU ATX anakart destekliyor fan desteği görsellik vs. hoşuma gitti açıkçası kasanın tipi. Güç kaynağını değiştir ama mutlaka. İçindeki sistemi çalıştırır mı çalıştırır ama 3 ay sonra patlar mı 10 yıl stabil devam mı eder bilemiyorum kumar.Hocam kasa güzelse değiştirmeye gerek var mı o anlamda mı güzel demek istediniz yoksa alan geniş herşeyle değişir anlamında mı
Hocam Rabadon'un yanınaKasa güzel derken kasanın kendisi güzel yani desteklediği PSU ATX anakart destekliyor fan desteği görsellik vs. hoşuma gitti açıkçası kasanın tipi. Güç kaynağını değiştir ama mutlaka. İçindeki sistemi çalıştırır mı çalıştırır ama 3 ay sonra patlar mı 10 yıl stabil devam mı eder bilemiyorum kumar.
Elektriksel olarak bir problem yaşamazsın ama biraz sesli çalışan bir model olduğunu söylemişlerdi.Hocam Rabadon'un yanına
bunu alsam okey midir sistem tam olarak sizce? Soğutucusu vs.![]()
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Rabadonda niye ısrarcısınız onu anlayamadım. Benim attığım sistemin anakartı daha iyi rami 32 ekran kartı 3 fanlı ve sistem 86.900 TL 9 Taksit. Sizin attığınız sistemdeki anakart çok kötü ram 16 ekran kartı 2 fanlı ve en önemli nokta 97.800 TL. Arada 11 bin TL fark var size çok iyi bir güç kaynağı almak için bütçede bırakıyor. Maximum karta 6 taksit yaptığını biliyorum sistemin fakat attığım sistemi baz alarak sinerjinin o sistemi ne kadar pahalıya sattığını farketmiş olmanız gerekiyor. Benim attığım sistemi almak zorunda değilsiniz tabii ki ama rabadon inanılmaz pahalı hocam hemde öyle böyle değil. Taksit yapmadan OEMlere bakarsanız aynı paralara 5070Ti lı sistemlerin bile olduğunu göreceksiniz. Taksit bir miktar fiyatı arttırabilir bunda bir problem yok ama 100k da değil yani onun hakkı.Hocam Rabadon'un yanına
bunu alsam okey midir sistem tam olarak sizce? Soğutucusu vs.![]()
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Hocam sizin attığınız benim world kartıma 9 ay taksit yapıyor, sizin attığınızı alıp, PSU'yu ona takmakta mantıklı tabikide ama dediğim gibi taksitle almayı düşünüyorum sistemi.Elektriksel olarak bir problem yaşamazsın ama biraz sesli çalışan bir model olduğunu söylemişlerdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rabadonda niye ısrarcısınız onu anlayamadım. Benim attığım sistemin anakartı daha iyi rami 32 ekran kartı 3 fanlı ve sistem 86.900 TL 9 Taksit. Sizin attığınız sistemdeki anakart çok kötü ram 16 ekran kartı 2 fanlı ve en önemli nokta 97.800 TL. Arada 11 bin TL fark var size çok iyi bir güç kaynağı almak için bütçede bırakıyor. Maximum karta 6 taksit yaptığını biliyorum sistemin fakat attığım sistemi baz alarak sinerjinin o sistemi ne kadar pahalıya sattığını farketmiş olmanız gerekiyor. Benim attığım sistemi almak zorunda değilsiniz tabii ki ama rabadon inanılmaz pahalı hocam hemde öyle böyle değil. Taksit yapmadan OEMlere bakarsanız aynı paralara 5070Ti lı sistemlerin bile olduğunu göreceksiniz. Taksit bir miktar fiyatı arttırabilir bunda bir problem yok ama 100k da değil yani onun hakkı.
Yani çok kötü bir anakart güç kaynağı ve 16 Ram koyup 5070li sisteme 100k istemek suç falan olması lazım.
Tamam benim attığım da taksit yapıyorsa sinerjideki sistemle farkı ne anlayamadım bişey mi kaçırıyorum?Hocam sizin attığınız benim world kartıma 9 ay taksit yapıyor, sizin attığınızı alıp, PSU'yu ona takmakta mantıklı tabikide ama dediğim gibi taksitle almayı düşünüyorum sistemi.
kusura bakmayın hocam 9 ay taksit yapmıyor yazmak istemiştim. dalmışımTamam benim attığım da taksit yapıyorsa sinerjideki sistemle farkı ne anlayamadım bişey mi kaçırıyorum?
6 ay taksit yapıyor World Card'akusura bakmayın hocam 9 ay taksit yapmıyor yazmak istemiştim. dalmışım![]()
Hocam şöyle yapsak ben size 80k bandında bir sistem bulayım peşin fiyatına değilde zamlı haliyle 9 taksit yapılıyor 102k falan oluyo ekstra güç kaynağı almanızı gerektirmeyecek bir sistem bulsam uyar mı ? Çünkü bilmiyorum farkettiniz mi sinerji peşin fiyatına taksit ayağına vade farkını komple eklemiş sistemlere 78k ya sattığı sistemi 97 98e peşin fiyatına 9 taksit diye itelemeye çalışıyor.kusura bakmayın hocam 9 ay taksit yapmıyor yazmak istemiştim. dalmışım
6 ay taksit yapıyor World Card'a
Hocam 9ay, aylık 12k olan bir sistem olsun yeter emin olunHocam şöyle yapsak ben size 80k bandında bir sistem bulayım peşin fiyatına değilde zamlı haliyle 9 taksit yapılıyor 102k falan oluyo ekstra güç kaynağı almanızı gerektirmeyecek bir sistem bulsam uyar mı ? Çünkü bilmiyorum farkettiniz mi sinerji peşin fiyatına taksit ayağına vade farkını komple eklemiş sistemlere 78k ya sattığı sistemi 97 98e peşin fiyatına 9 taksit diye itelemeye çalışıyor.
Aha buldum. https://www.gaming.gen.tr/urun/8227...b-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-pragmata-hediyeli/Hocam şöyle yapsak ben size 80k bandında bir sistem bulayım peşin fiyatına değilde zamlı haliyle 9 taksit yapılıyor 102k falan oluyo ekstra güç kaynağı almanızı gerektirmeyecek bir sistem bulsam uyar mı ? Çünkü bilmiyorum farkettiniz mi sinerji peşin fiyatına taksit ayağına vade farkını komple eklemiş sistemlere 78k ya sattığı sistemi 97 98e peşin fiyatına 9 taksit diye itelemeye çalışıyor.
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle. Bunu alacağım gibi duruyor. Bir de şöyle bir sistem buldum. Benim kartıma 6 ay taksit yapıyor fakat yarın Axess Card için başvurmayı planlıyorum. Eğer olursa bu sistemde mantıklı geldi. Olursa bunu mu alayım yoksa attığınızı mı? (32 GB RAM'li hali)Aha buldum. https://www.gaming.gen.tr/urun/8227...b-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-pragmata-hediyeli/
ÖZELLEŞTİRMELER:
- Anakar b650m-r yap
- İşlemciyi 7800x3D yap
-Rami 16 istersen kalsın ama 32 yapacaksan LEXARın ramleri çok iyi 2x16 yap.
-SSD sabit.
-Soğutucu Thermalright Frozen Magic 240 yap
- Kasa XPG valor mesh 750w+ gold.
Eğer rami 16 da bırakırsan 95k oluyor aylık 10.500 lira ödüyorsun eğer 32 yaparsan 91.100 lira oluyor aylık 12.486 TL. Aynı bu şekilde alırsan sinerjinin sattığı leş sistemden kat kat daha iyi oluyor hemde daha ucuza.