Bu ünlük Rutin İle Vücudumu Geliştirebilir Miyim?

wQueX

80+
Reaksiyon skoru
16
9-6 çalışıp eve gidip sporumu yapıp ekstradan sosyal hayatı olan birisiyim. Haftada 4 gün spor yapıyorum spor programım şu şekilde;
Pazartesi üst vücut: 2 göğüs, 2 sırt 1 omuz 1 arka 1 ön kol.
Salı sadece bacak 4 hareket.
Çarşamba off.
Perşembe 2 göğüs 1 birleşik hareket (incline dumbell press) 1 omuz 2 triceps
Cuma 2 sırt 1 birleşik (barbell row) 2 biceps

Programım bu şekilde şimdi öğünlerime geçiyorum.
Dip not: Definasyon sürecindeyim ondan dolayı biraz az yiyor olabilirim lakin herhangi bir yanlışlık görürseniz lütfen söyleyin.

İş yerinde öğlen 12 de.
1 kase mercimek çorbası
4-5 kaşık makarna Korili/salçalı/düz artık o gün ne çıkarsa (pilavda var ama makarnada daha az yağ olduğundan makarna yiyorum).
Yaklaşık 200gr haşlanmış tavuk.

Spora gitmeden 30 dk önce 19:30
Yarım bardak yulaf+elma+yoğurt

Spordan geldiğimde 21:30

500gr tavuk.
15 adet badem.
2-3 litre su.
Amacım yağ yakıp parçalı gözükmek tabii bu süreçte de kas kazanmak sizce program ve günde yediğim yemekler güzel mi böyle devam edersem ilerleme kaydedebilir miyim?

Hocam örn 2 göğüs derken sadece 2 hareket mi ben mi yanlış anladım?

Ne yapmam gerek peki?
Devam et sosyal hayatını da aksatma.
Fazla hareket yapmak seni daha çok geliştirmeyecek belki de kaslarına gereğinden fazla stres ve hasar bıraktığın için seni geriye götürecek yeterki hareketleri düzgün yap ve setin hakkını ver.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam örn 2 göğüs derken sadece 2 hareket mi ben mi yanlış anladım?
Yeterli.

9-6 çalışıp eve gidip sporumu yapıp ekstradan sosyal hayatı olan birisiyim. Haftada 4 gün spor yapıyorum spor programım şu şekilde;
Pazartesi üst vücut: 2 göğüs, 2 sırt 1 omuz 1 arka 1 ön kol.
Salı sadece bacak 4 hareket.
Çarşamba off.
Perşembe 2 göğüs 1 birleşik hareket (incline dumbell press) 1 omuz 2 triceps
Cuma 2 sırt 1 birleşik (barbell row) 2 biceps

Programım bu şekilde şimdi öğünlerime geçiyorum.
Dip not: Definasyon sürecindeyim ondan dolayı biraz az yiyor olabilirim lakin herhangi bir yanlışlık görürseniz lütfen söyleyin.

İş yerinde öğlen 12 de.
1 kase mercimek çorbası
4-5 kaşık makarna Korili/salçalı/düz artık o gün ne çıkarsa (pilavda var ama makarnada daha az yağ olduğundan makarna yiyorum).
Yaklaşık 200gr haşlanmış tavuk.

Spora gitmeden 30 dk önce 19:30
Yarım bardak yulaf+elma+yoğurt

Spordan geldiğimde 21:30

500gr tavuk.
15 adet badem.
2-3 litre su.
Amacım yağ yakıp parçalı gözükmek tabii bu süreçte de kas kazanmak sizce program ve günde yediğim yemekler güzel mi böyle devam edersem ilerleme kaydedebilir miyim?
program çöp. basit şekilde pzrts salı çarş yapman daha yi olur . pzrts göğüs arka kol bilek . salı sırt ön kol trapez . çarşamba bacak omuz . bu en kötü senaryo . altı kurtarmaz

Geri