❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

yurtiçi kargonun abonesiyim, oradan adima duzenlenen kargolari anlik gorebiliyorum. siz de olabilirsiniz, vatandaki isim,tel,tc kimlik no ile aynı olsun ama abonelik bilgileriniz, yoksa göremeyebilirsiniz...
üye oldum nereden görüyoruz acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 farklı ilden kar

Yurt içi kargo uygulamasında aynı telefon numarası ile kaydolup bakabilirsin. Benim 2 tanesi düşmüş oraya.
kaydoldumda göremedim bir şey nereden bakılıyor

üye oldum nereden görüyoruz acaba

kaydoldumda göremedim bir şey nereden bakılıyor
bir sey gorunmuyorsa vermemislerdir daha. adiniza kargo duzenlendiginde ana ekrana dusuyor zaten direkt kargoya dair bilgiler.

Pazartesi şubeden 16x2 ram sipariş vermiştim. Biraz önce aradılar ve siparişi iptal etmek durumundayız, sipariş verdiğimiz ürünü mağaza başkasına satmış dediler. Dedim muadil ürün alamıyor muyuz, aynı fiyatta başka ürün yok veremeyiz iptal etmemiz gerekiyor dediler. Sipariş veya stoğunuzun yönetememeniz benim mağdur olmama neden olmamalı bi çözüm üretmek zorundasınız dedim ama mağaza gidip Bi görüşeceğim. Olmazsa faturayı alıp thh'ye vereceğim.
Mağazam alıp da iptal olan var mı acaba, nasıl bir aksiyon aldınız?

Benim ramlerde kargoya verilmiş yuppi

Yarın gösteriyo teslim zamanı bende şubeden almayı işaretledim geldiği gibi gidip alıcam

allah razı olsun konu acan arkadasdan ddr4 yakalasakda oyun için ihtiyac vardı
88e84057-93ed-4fd8-8bda-d3a40d3ff39b.webp

Pazartesi şubeden 16x2 ram sipariş vermiştim. Biraz önce aradılar ve siparişi iptal etmek durumundayız, sipariş verdiğimiz ürünü mağaza başkasına satmış dediler. Dedim muadil ürün alamıyor muyuz, aynı fiyatta başka ürün yok veremeyiz iptal etmemiz gerekiyor dediler. Sipariş veya stoğunuzun yönetememeniz benim mağdur olmama neden olmamalı bi çözüm üretmek zorundasınız dedim ama mağaza gidip Bi görüşeceğim. Olmazsa faturayı alıp thh'ye vereceğim.
Gidin görüşün hocam. Baktınız oralı değiller thh ye gideceğinizi de söyleyin bazen geri adım atıyorlar.

Yukarıda bahsettim bir mesajımda. Aynen böyle oldu bazı ürünler. Faturası kesilen ürünü başkasına satmak ne yav. Şaka gibi

Geri