Üniversite için laptop önerisi.

ChaedauX

80+
Reaksiyon skoru
3
Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım. Beni üniversite sonuna kadar götürecek, bataryası uzun ömürlü bir laptop istiyorum. Kafede vs çalışmak için. Arada valorant lol oynarım. ekran kartsız 40k-55k bandı arasında alınabilecek f/p laptop nedir? ikinci el de alabilirim.

Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım. Beni üniversite sonuna kadar götürecek, bataryası uzun ömürlü bir laptop istiyorum. Kafede vs çalışmak için. Arada valorant lol oynarım. ekran kartsız 40k-55k bandı arasında alınabilecek f/p laptop nedir? ikinci el de alabilirim.
Oyun oynamam dersen MacBook Air bak.

Hocam ultrabook olarak düşünüyorsanız bütçenize göre Asus Zenbooklara bakın 4 senedir kullanıyorum tık demedi.

Oyun gelistirme dersleri haric sikinti yasamazsin zaten o dersleri de 3. 4.sinifta belki alicaksin o zamana kadarki butun derslerde macbook sikinti cikartmayacak yani 3 yil rahat mac kullanicaksin hazirlik da okucaksan 4 yil.

Macbook air m4 veya m5 al butcene gore ssd kapasiteni ayarla ona gore al.Ikinci el alabilirim demissin su ana 37 38 civarina cok az kullanilmis max 3 aylik m4 air base modeller bulunabiliyor bazen 40a kapali kutu cihazlar da oluyor tercih senin o konuda ilanlara baktiginda anlarsin zaten.
Lol oynarsin macbook airde ama valoyu unut. En guzeli oyun da oynayacaksan senin icin base model m4 air alirsin ustune kalan paran beklesin biriktir oyle de bir masaustu pc topla.

taşıyacaksan macbook alman gerek diğerleri tırt hiç yorma kendini araştırarak

Geri