🔥İndirim Türk Telekom Prime Mobil Amazon,Google Play ve Apple Store'da 500 TL hediye çeki

keedy

80+
Reaksiyon skoru
179
Sayfaya bakınırken gördüm geçen sene Prime tarife almıştım ama katılamadım aşağıdaki ibarede kampanyaya katılabilecek tarifeyi belirtmişler. Kampanya bitiş tarihi 31 Temmuz 2026
  • Kampanyadan sadece ilgili "Yeni Nesil Prime Tarifelerdeki" müşteriler faydalanabilir.

Ekran görüntüsü 2026-04-25 152717.webp

Kampanya linki: https://bireysel.turktelekom.com.tr...arifelere-ozel-dijital-hediye-ceki-kampanyasi

Sayfaya bakınırken gördüm geçen sene Prime tarife almıştım ama katılamadım aşağıdaki ibarede kampanyaya katılabilecek tarifeyi belirtmişler. Kampanya bitiş tarihi 31 Temmuz 2026
  • Kampanyadan sadece ilgili "Yeni Nesil Prime Tarifelerdeki" müşteriler faydalanabilir.

Alıntıyı görüntüle

Kampanya linki: https://bireysel.turktelekom.com.tr...arifelere-ozel-dijital-hediye-ceki-kampanyasi
Taahhüt yenileyenler için sayılır bu, zaten pahalı o tarifeler.

ben taahhutu yeni yeniledim cikmadi bende turktelekomun mobil uygulamasindan mi bakiyoruz tam olarak hangi sayfada?

ben taahhutu yeni yeniledim cikmadi bende turktelekomun mobil uygulamasindan mi bakiyoruz tam olarak hangi sayfada?
Bende de çıkmadı isterseniz 5555'e mesaj atıp deneyin şifre verecek mi diye. Bana tarifeniz uygun değil dedi.

bende 1000mbps tarifineisi kullanıyorum internet prime diyor ama bu çıkmadı

Türk Telekom
[td]Msji attık böyle cevap maili gelmiş hem yararlanamayip hem de bisey mi kitlediler anlamadım

Yapmış olduğunuz 25.04.2026 16:38 tarihli Paket Satışı işlemine ilişkin belgelerinizin detaylarını aşağıdan inceleyebilirsiniz
[/td]

Türk Telekom
[td]Msji attık böyle cevap maili gelmiş hem yararlanamayip hem de bisey mi kitlediler anlamadım

Yapmış olduğunuz 25.04.2026 16:38 tarihli Paket Satışı işlemine ilişkin belgelerinizin detaylarını aşağıdan inceleyebilirsiniz
[/td]
Bana da geldi de bir şey bulamadım uygulamada harbi bişi mi kitlediler ki

Ben prime müşterisiyim ama uygulamada göremedim

Türk Telekom

[/td]
Ne olduğunu buldunuzmu hocam banada geldi aynı mesaj

Tam da yeni tarifye geçmiştim açıklamada da yazıyormuş gördüğüm iyi oldu. Konu için teşekkürler SMS atınca kod geldi.

Geri