Bu 3 Bilgisayardan Hangisi Alınır.

benimde aklımda o var ama psu kasa ve ekran kartı biraz soru işareti bıraktı ekran kartının backplati plastikmiş kasanın sogutması pek iyi ddeğil gibi psu zaten fiyasko bu paraya değermi en azından onu diyin psu anakartı sonradan değiştirebilirim elimde kalmayacaksa bu bilgisayar alayım
Ekran kartının 65 70 lerde gezdiğini nasıl anladınız hocam o zaman?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tek tekte 10 15 bin pahalıya geliyor şuankini tek tek toplamıştım zaten birdaha öyle yapmayı düşünmüyorum
Benzer bir paraya toplanabiliyor. Sadece 9 taksit seçeneğiniz olmuyor.

Taksite ihtiyacınız yoksa daha güzel sistemler önerilebilir. 9 Taksit sistem zaten piyasada bi bunlar var.

5070 sistem özelleştirilebiliyorsa en azından minimum b650m serisine geçilmeli ileriye dönüklük açısından. Onun dışında sıvı soğutma gözünüzü boymasın kesinlikle 5070 sistem

5070 li olan S55 güzel alınır bence 7500f e kule tipi yeter ve 5070 de güzel kart sırf sıvı soğutma var diye 5060ti sistem almak çokda mantıklı değil bence.
Ben olsam s55i alırdım
Şimdi anakart farkı vs de var evet 800 serisi anakart vs var birinde 850w psu var ama o anakart ın a620 ye göre çok bi avantajı yok psu desek iki 3 sistemede 550w bile fazlası ile yeter bu durumda 5070 li en mantıklısı

Anakart cırt ama
Aynısını dedim :D yoksa o daha mantıklı. 5070 li sistem özelleştirilebiliyosa anakart değiştirip o. Yoksa s60

tek tekte 10 15 bin pahalıya geliyor şuankini tek tek toplamıştım zaten birdaha öyle yapmayı düşünmüyorum
Kesinlikle daha pahalıya gelmiyor hocam. Doğru yerden bulursanız 1000 lira ucuza geliyor. Şimdi baktım. Ancak 9 taksit yok. Ama uğraşır,didinir indirim kovalarsanız 4-5k bile indirimden para kazansanız 1000lira da kazancınız vardı. 2ksını anakarta 2ksını ramlere 2ksını da ssd ye harcarsınız. Çok daha güzel sistem olur. Tabii bu benim fantazim Oem sistem sevmiyorum.

@Mr. Ahmet sez @kyemre058 Biraz konuyu değiştirmiş gibi olacak ama bende bildirim butonunun üstündeki kırmızı sayı gözükmüyo. Sabahtan beri bildirim görüyomuş şimdi açınca gördüm. SIkıntı ne olabilir. Niye kırmızı sayı yanmıyo orda.

Son düzenleme:
Aynısını dedim :D yoksa o daha mantıklı. 5070 li sistem özelleştirilebiliyosa anakart değiştirip o. Yoksa s60

Kesinlikle daha pahalıya gelmiyor hocam. Doğru yerden bulursanız 1000 lira ucuza geliyor. Şimdi baktım. Ancak 9 taksit yok. Ama uğraşır,didinir indirim kovalarsanız 4-5k bile indirimden para kazansanız 1000lira da kazancınız vardı. 2ksını anakarta 2ksını ramlere 2ksını da ssd ye harcarsınız. Çok daha güzel sistem olur. Tabii bu benim fantazim Oem sistem sevmiyorum.

@Mr. Ahmet sez @kyemre058 Biraz konuyu değiştirmiş gibi olacak ama bende bildirim butonunun üstündeki kırmızı sayı gözükmüyo. Sabahtan beri bildirim görüyomuş şimdi açınca gördüm. SIkıntı ne olabilir. Niye kırmızı sayı yanmıyo orda.
hiç bilmiyorumki tarayıcı mı buglandı acaba kapat aç yapabilirsin veya hesaba çık gir at.

Ekran kartının 65 70 lerde gezdiğini nasıl anladınız hocam o zaman?

Benzer bir paraya toplanabiliyor. Sadece 9 taksit seçeneğiniz olmuyor.

Taksite ihtiyacınız yoksa daha güzel sistemler önerilebilir. 9 Taksit sistem zaten piyasada bi bunlar var.
bu ekran kartıyla toplanan bütün sistemlere baktım sıcaklıklar bu şekil

onu toplamaya vaktim yok olsaydı öyle yapardım belki

Dün bende de oldu. Bir kere bildirimlere tıkladım ondan sonra f5 atıp düzelttim hocam şu an eski ayarında.
2-3 defa bir konuya etiketledim heralde görmediniz sjsjsj

5070 li olan S55 güzel alınır bence 7500f e kule tipi yeter ve 5070 de güzel kart sırf sıvı soğutma var diye 5060ti sistem almak çokda mantıklı değil bence.
Ben olsam s55i alırdım
Aslında fiyat olarak aynı sistem hocam. Bileşenler çok benzer. Normaldede 5060Ti ın üstüne o kadar koyunca 5070 alınabiliyor. Zaten sistemlerin taksit avantajı dışında bir olayı yok. Benzer bütçelerde biraz indirim kovalanarak daha iyi parçaları daha ucuza bile getirebilirsiniz.

bu ekran kartıyla toplanan bütün sistemlere baktım sıcaklıklar bu şekil

onu toplamaya vaktim yok olsaydı öyle yapardım belki
Hocam 65 70 derece çok normal sıcaklıklar ne beklediğinizi bilemiyorum ama hem 9 taksit isteyip hemde parça seçme lüksümüz olmuyor maalesef.

Hocam 65 70 derece çok normal sıcaklıklar ne beklediğinizi bilemiyorum ama hem 9 taksit isteyip hemde parça seçme lüksümüz olmuyor maalesef.
9 taksit alıcağımı kim söyledi direkt alıcam ben sistemi

Hocam sen öneri isterken öyle demedin mi en başta

Direk alacaksan niye hepsiburada bakıyoruz anlamadım 3 tane taksitli sistem atmışsın bizde zannettik taksit avantajını kullanacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,717
Üyeler
197,259
Son üye
erniysk
Geri