- Konu Sahibi Konu Sahibi
içerik hesabımdan ekledim hocam alacağım zaman haber ederim.
içerik hesabımdan ekledim hocam alacağım zaman haber ederim.
Geri takip attım hocam haberleşiriziçerik hesabımdan ekledim hocam alacağım zaman haber ederim.
BiliyorumTamam kanka haklısın
Kısmen doğru değilmi aslında 128bite 192bit diye düşünürsek bit aralığı artarsa bant genişliği artmazmıBiliyorum
benim konu o değil ya 6800 vardı bende daha garanatili Gaming z trio beni baya yordu kart fps oyunların da özellikle aşırı fazla drop yaşatıyordu hikayeli de pek bir sorun yoktu bende GTX 1080 takmıştım test için öyle denk gelince tesadüfen sonra baktım drop falan yok tabi ryzen sistemi satınca fark ettim boşa satmış gibi değilde bahaneyle rami pahalıya okuttumKısmen doğru değilmi aslında 128bite 192bit diye düşünürsek bit aralığı artarsa bant genişliği artmazmı
Fanboyluk biraz hastalıklı bi durum vatandaki satış temsilcileri bile bi markayı bu kadar sahiplenmiyorbenim konu o değil ya 6800 vardı bende daha garnatili Gaming z trio yordu kart fps oyunlardın da özellikle aşırı fazla drop yaşatıyordu hikayelide pek bir sorun yoktu bende 1080 takmıştım test için öyle denk gelince tesadüfen ryzen sistemi satınca fark ettim sonra 3060 aldım uygun fiyat diye 6800 den geçebileceğin bir kart yok çünkü3080 e falan geçmek lazımdı oda pahalı diye geçmedim ztn şimdi de 5070 aldım sorun yok arkadaş Hasta AMD fanboyu da kafasına göre takılıyor bir şeyler sallıyor markaya Bok atmışım vs diye ondan
Hocam ne fanboyluğu ne zırvalıyorsunuz ne kadar iş bilmez cahil insanlarsınız haklısınız diyip muhattap olmadıkca yok hastalıklı yok amd hastası bir ürünü eleştireceğiniz zaman düzgün bir argüman sunmanız gerekiyor stabil çalıştırmayı , ürünü az çok kullanmayı bilmeniz gerekiyor bunu ekran kartı bazında değil bütün sistem olarak söylüyorum kullandığın anakart , psu , sistemin driverları bunların hepsini stabil olduğundan emin olup öyle başka bir parçada sorun araman gerekiyor ama 9 yaşında çocuk gibi bende 6800 vardı drop yapıyodu ben 3060 aldım sorun çözüldü eğer 2000 kelime anlayan Goril Koko değilseniz ki o bile derdini anlatabiliyor 6800 ün neden drop yaptığını kartın ısındığınımı yoksa bi darboğazmı olduğunu driverdanmı olduğunu kısacası akıllı mantıklı insan sorunun nedenini bulur çözer veya yardım ister siz sadece bok atıyorsunuz bi argüman yok bi sebep yok bende bunu yaptı , nedeni ne kardeşim amd olması amd olduğu için yapıyor amd kartlar drop yapar sebebide olmaz yemin ederim sizlerle muhattap olmak yerine keşke goril koko ile muhattap olsam bide fanboy falan diyorsunuz yok hayatım kadar amd kart kullanmış aziz nesin gerçekten haklı .Fanboyluk biraz hastalıklı bi durum vatandaki satış temsilcileri bile bi markayı bu kadar sahiplenmiyor
Ben senin ne yazdığını bile okumadım a* sen ne konuşuyon ordan ben sadece bit veri yolunu kıyasladım adam bana fanboyluk yapıyo dedi bende fanboylıuk yapıyosa hastalıklı bi durumda dedim fanboyluk yapmıyosan sorun yok benceHocam ne fanboyluğu ne zırvalıyorsunuz ne kadar iş bilmez cahil insanlarsınız haklısınız diyip muhattap olmadıkca yok hastalıklı yok amd hastası bir ürünü eleştireceğiniz zaman düzgün bir argüman sunmanız gerekiyor stabil çalıştırmayı , ürünü az çok kullanmayı bilmeniz gerekiyor bunu ekran kartı bazında değil bütün sistem olarak söylüyorum kullandığın anakart , psu , sistemin driverları bunların hepsini stabil olduğundan emin olup öyle başka bir parçada sorun araman gerekiyor ama 9 yaşında çocuk gibi bende 6800 vardı drop yapıyodu ben 3060 aldım sorun çözüldü eğer 2000 kelime anlayan Goril Koko değilseniz ki o bile derdini anlatabiliyor 6800 ün neden drop yaptığını kartın ısındığınımı yoksa bi darboğazmı olduğunu driverdanmı olduğunu kısacası akıllı mantıklı insan sorunun nedenini bulur çözer veya yardım ister siz sadece bok atıyorsunuz bi argüman yok bi sebep yok bende bunu yaptı , nedeni ne kardeşim amd olması amd olduğu için yapıyor amd kartlar drop yapar sebebide olmaz yemin ederim sizlerle muhattap olmak yerine keşke goril koko ile muhattap olsam bide fanboy falan diyorsunuz yok hayatım kadar amd kart kullanmış aziz nesin gerçekten haklı .
bekle bi senin ne yazdığına bakıp gelcem benHocam ne fanboyluğu ne zırvalıyorsunuz ne kadar iş bilmez cahil insanlarsınız haklısınız diyip muhattap olmadıkca yok hastalıklı yok amd hastası bir ürünü eleştireceğiniz zaman düzgün bir argüman sunmanız gerekiyor stabil çalıştırmayı , ürünü az çok kullanmayı bilmeniz gerekiyor bunu ekran kartı bazında değil bütün sistem olarak söylüyorum kullandığın anakart , psu , sistemin driverları bunların hepsini stabil olduğundan emin olup öyle başka bir parçada sorun araman gerekiyor ama 9 yaşında çocuk gibi bende 6800 vardı drop yapıyodu ben 3060 aldım sorun çözüldü eğer 2000 kelime anlayan Goril Koko değilseniz ki o bile derdini anlatabiliyor 6800 ün neden drop yaptığını kartın ısındığınımı yoksa bi darboğazmı olduğunu driverdanmı olduğunu kısacası akıllı mantıklı insan sorunun nedenini bulur çözer veya yardım ister siz sadece bok atıyorsunuz bi argüman yok bi sebep yok bende bunu yaptı , nedeni ne kardeşim amd olması amd olduğu için yapıyor amd kartlar drop yapar sebebide olmaz yemin ederim sizlerle muhattap olmak yerine keşke goril koko ile muhattap olsam bide fanboy falan diyorsunuz yok hayatım kadar amd kart kullanmış aziz nesin gerçekten haklı .
buda kimse çok boş yapmışTAMAM O ZAMAN OKUMADIYSAN BU KUYRUK ACIN NE ????
Lafım sana değil zaten kusura bakma lafım üstteki arkadaşa adama haklısın diyorum hala konuşmaya devam ediyorBen senin ne yazdığını bile okumadım a* sen ne konuşuyon ordan ben sadece bit veri yolunu kıyasladım adam bana fanboyluk yapıyo dedi bende fanboylıuk yapıyosa hastalıklı bi durumda dedim fanboyluk yapmıyosan sorun yok bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bekle bi senin ne yazdığına bakıp gelcem ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
buda kimse çok boş yapmış