sontoxic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 518
Henüz yerli üretim fakat kaliteli fiyatı da dengeli bir ürün hayatım boyunca karşılaşmadım çok nadir vardır. Eğer ki varsa böyle bolca ürünler buyur öner alalım, varsayımların ile lafı dolandırma.Sırayla gidelim, bir ürünün benzer kalitede emsali yerli üründe varsa yerli ürün alınır. Zaten yazdığımı okusaydın anlardın, fakat hiç okumamışsın belliki. Kaldıki yabancı alternatifler var, illa israili fonlayanlardan almak zorunda değilsin eğer amaç kaliteyse. Sen yerli ürün varken yabancı ürün alıyorsan birincisi ekonomiye sızlanamazsın bu 1. Cevap. 2. Çelişki olarak iddia ettiğin kısmına gelelim, Ben müslümanım. Ben sadece kendim müslüman kalabilirim, fakat dinen müslümanlığı yaymanda isteniyor senden. Bunu bu konuya entegre edersen, ben mesela burada boykot edilmesini savunmam, bana şuan bi kârı varmı ? Yok dimi. Fakat ülkeme kârı var. Anlamayacak insanlara bir şey anlatmaya çalışıyorum, fakat benim burada konuştuğum kitle konuştuğum kişiler değil, okuyan kişiler100 kişi okuyup 1 kişi anlasa bana yeter. Sondaki videoyu izleyip hala gülünç diyorsan, sana konuşmak zaten vakit israfıdır normalde. Çünkü
Sen savaş suçu işleyen bir ülkeyi fonluyorsun ve insanlara sanane diyorsun. Vicdanını ve insanlık terazini zaten kaybetmişsin. Yazdıklarının hepsinin cevabıda üstte var, gidip okuyabilirsin.
Bana okumamışsın derken asıl sen benim yazdığımı okumamışsın israil ürünü almaya zorlamadım yönlendirmedim sadece birçok sektörde üstlerde oldukları için coca coladan örnek verdim. Daha iyi bir kola markası varsa buyur onu da öner, sadece şeker tadı gelen market kolalarını yazma da.
Ekonomiye sızlanmak mı? yazımda ekonomiye eleştiri ile alakalı bir söz bile geçmedi, konuyla alakası ne? Ampul sevdan bastı gibi görünüyor.
Sen hangi müslümansın? ben açıklayayım, benden olmayanı küçümseyen, kitabında zorlama yok derken bile aşağılayarak boykot yapmayanları ayrımlaştıran bir müslümansın.