Boykot Yapanlara Saldıranlar Ve Sosyal Çürüme Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sırayla gidelim, bir ürünün benzer kalitede emsali yerli üründe varsa yerli ürün alınır. Zaten yazdığımı okusaydın anlardın, fakat hiç okumamışsın belliki. Kaldıki yabancı alternatifler var, illa israili fonlayanlardan almak zorunda değilsin eğer amaç kaliteyse. Sen yerli ürün varken yabancı ürün alıyorsan birincisi ekonomiye sızlanamazsın bu 1. Cevap. 2. Çelişki olarak iddia ettiğin kısmına gelelim, Ben müslümanım. Ben sadece kendim müslüman kalabilirim, fakat dinen müslümanlığı yaymanda isteniyor senden. Bunu bu konuya entegre edersen, ben mesela burada boykot edilmesini savunmam, bana şuan bi kârı varmı ? Yok dimi. Fakat ülkeme kârı var. Anlamayacak insanlara bir şey anlatmaya çalışıyorum, fakat benim burada konuştuğum kitle konuştuğum kişiler değil, okuyan kişiler :D 100 kişi okuyup 1 kişi anlasa bana yeter. Sondaki videoyu izleyip hala gülünç diyorsan, sana konuşmak zaten vakit israfıdır normalde. Çünkü
Sen savaş suçu işleyen bir ülkeyi fonluyorsun ve insanlara sanane diyorsun. Vicdanını ve insanlık terazini zaten kaybetmişsin. Yazdıklarının hepsinin cevabıda üstte var, gidip okuyabilirsin.
Henüz yerli üretim fakat kaliteli fiyatı da dengeli bir ürün hayatım boyunca karşılaşmadım çok nadir vardır. Eğer ki varsa böyle bolca ürünler buyur öner alalım, varsayımların ile lafı dolandırma.

Bana okumamışsın derken asıl sen benim yazdığımı okumamışsın israil ürünü almaya zorlamadım yönlendirmedim sadece birçok sektörde üstlerde oldukları için coca coladan örnek verdim. Daha iyi bir kola markası varsa buyur onu da öner, sadece şeker tadı gelen market kolalarını yazma da.

Ekonomiye sızlanmak mı? yazımda ekonomiye eleştiri ile alakalı bir söz bile geçmedi, konuyla alakası ne? Ampul sevdan bastı gibi görünüyor.

Sen hangi müslümansın? ben açıklayayım, benden olmayanı küçümseyen, kitabında zorlama yok derken bile aşağılayarak boykot yapmayanları ayrımlaştıran bir müslümansın.

Gerçekten ne kadar insanlığını, vicdanını, onurunu kaybetmiş bir toplumda yaşıyoruz. Ne kadar üzücü ;
Gerçekten ne kadar insanlığını, vicdanını, onurunu kaybetmiş bir toplumda yaşıyoruz. Ne kadar üzücü ;

Dostum inandığın Tanrı sana irade ve düşünme yetisi vermiş dimi? Bende irademle boykot yapmamayı, insanların hayatına aldıkları ürünlere karışmamayı seçiyorum bu kadar basit. Ayrıca araplar için ağlıycağımı düşünüyorsan yanılıyorsun. Beter olsunlar.

Sondaki videoyu izleyip hala gülünç diyorsan, sana konuşmak zaten vakit israfıdır normalde. Çünkü
''Çocuğuma eğitim vermem neyi değiştirir ki''
bu argümanı bile ne kadar düşük kapasitede olduğunu açıkça belli ediyor
ve siz de onu izlediğinize göre pek farkınız yok

"Alma" diyince millet kuduruyor gülünç. He dersin geçersin gidip tonla laf ediyorsun. Komik doğrusu :) Boykot ürün almayın diyince neden avukat gibi rolleniyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum inandığın Tanrı sana irade ve düşünme yetisi vermiş dimi? Bende irademle boykot yapmamayı, insanların hayatına aldıkları ürünlere karışmamayı seçiyorum bu kadar basit. Ayrıca Filistin için ağlıycağımı düşünüyorsan yanılıyorsun. Beter olsunlar.
Sen kendine üzül.

"Alma" diyince millet kuduruyor gülünç. He dersin geçersin gidip tonla laf ediyorsun. Komik doğrusu :) Boykot ürün almayın diyince neden avukat gibi rolleniyorsun?

Sen kendine üzül.

Öyle yapıyorum zaten? Kendi ülkemde bana değil göçmenlere sahip çıkılırken neden araplar için üzüleyim? Elle tutulur bi sebep sunabilirmisin bana?

Öyle yapıyorum zaten? Kendi ülkemde bana değil göçmenlere sahip çıkılırken neden araplar için üzüleyim? Elle tutulur bi sebep sunabilirmisin bana?
Bir türk yurtdışında suç işledi diyelim. Senin mantığına göre ben o suç işleyen türke verdiğim cezayı tüm türklere vermem lazım. En haysiyetlisiyle, en kötüsü senin terazinde eşit oluyor. 5 yaşındaki çocukta dahil buna. Kin, ırkçılık, nefret ve öfke zinciri başlatmaktan başka senin bakış açının hiçkimseye bir faydası yok. Boykotun zaten araplarla bir ilgisi yok, Türksen yapman lazım ülkenin refahı için. Müslümansan gene yapman lazım, dinin söylüyor. İnsansan ve vicdanın varsa gene yapman lazım çünkü çocuklar zarar görüyor. Üçüde değilsen zaten benim sana diyebileceğim bir şey kalmıyor.

Bana acıyan bir vicdan var mı? Geçmişte bize vicdanlı davranan bir arap var mı? Başka bir sebep var mı acımam vicdan yapmam için

Bir türk yurtdışında suç işledi diyelim. Senin mantığına göre ben o suç işleyen türke verdiğim cezayı tüm türklere vermem lazım. En haysiyetlisiyle, en kötüsü senin terazinde eşit oluyor. 5 yaşındaki çocukta dahil buna. Kin, ırkçılık, nefret ve öfke zinciri başlatmaktan başka senin bakış açının hiçkimseye bir faydası yok. Boykotun zaten araplarla bir ilgisi yok, Türksen yapman lazım ülkenin refahı için. Müslümansan gene yapman lazım, dinin söylüyor. İnsansan ve vicdanın varsa gene yapman lazım çünkü çocuklar zarar görüyor. Üçüde değilsen zaten benim sana diyebileceğim bir şey kalmıyor.

O kadar zorlama ve boş yazmışsın ki gülüp geçicem

Bana acıyan bir vicdan var mı? Geçmişte bize vicdanlı davranan bir arap var mı? Başka bir sebep var mı acımam vicdan yapmam için

O kadar zorlama ve boş yazmışsın ki gülüp geçicem
Sen ırkçısın, sana bir şey anlatılmaz. Geçmişte sana vicdanlı davranan çok arap var, osmanlı düşene kadar ölmek uğruna gitmeyen araplarda var. Çanakkalede arap taburuda var. Sen ne denileni anlarsın, ne anlamaya çalıșırsın. Cevabın yok, bilgin hiç yok.

Kaldıki boykotun Araplarla ilgili olmadığını kaçtır yazıyorum okumuyorsunki, okuyorsan daha komik çünkü okuduğunu hiç anlamıyorsun. Boş teneke hesabı.

Sen ırkçısın, sana bir şey anlatılmaz. Geçmişte sana vicdanlı davranan çok arap var, osmanlı düşene kadar ölmek uğruna gitmeyen araplarda var. Çanakkalede arap taburuda var. Sen ne denileni anlarsın, ne anlamaya çalıșırsın. Cevabın yok, bilgin hiç yok.

Kaldıki boykotun Araplarla ilgili olmadığını kaçtır yazıyorum okumuyorsunki, okuyorsan daha komik çünkü okuduğunu hiç anlamıyorsun. Boş teneke hesabı.

Yok la çok uzun uzun yazıyon boş yazıyon bide mantıklı olsa okuyayım yani. Bi noktada haklısın ırkçıyım ama sadece çöl coğrafyasına karşı. Sebebi kara tren içinde askerlerimizi yakan, “Türklerin karınlarında altın var, öldürün alın”diyip binlerce askerimizi, vatandaşımızı öldüren, isyan başlatıp bayraklarına isyanın anlamı olan kırmızı üçgen ibareyi koyan mahlukatları unutmadım. Hafızam iyidir :)

Irkçısın diyince gurur duydum bide eklemeyi unuttum heyecandan

Yok la çok uzun uzun yazıyon boş yazıyon bide mantıklı olsa okuyayım yani. Bi noktada haklısın ırkçıyım ama sadece çöl coğrafyasına karşı. Sebebi kara tren içinde askerlerimizi yakan, “Türklerin karınlarında altın var, öldürün alın”diyip binlerce askerimizi, vatandaşımızı öldüren, isyan başlatıp bayraklarına isyanın anlamı olan kırmızı üçgen ibareyi koyan mahlukatları unutmadım. Hafızam iyidir :)

Irkçısın diyince gurur duydum bide eklemeyi unuttum heyecandan
Klasik argümanlar. Toplumsal yargılama.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,161
Üyeler
193,280